Buqrahan yazdı:Arkadaşlara benden bir şampanya.. :S
2si max 2 si şifa 1i asit belli . Bi de koymuşunuz... Kolay gelsin...
Sevgilerimle. PC psikopatlarına saygılar...
Gizlenmiş İçerikGöster
7/25 PC OYNAYAN TEK KİTLE !!
[/color][/b]
imzanın hakkını veriyosun (!)
İnsana insanlığı kadar cevap veririm...Buqrahan...
kuyruğuna kim bastı niye bastı ne zaman bastı bilmiyorum senide tanımıyorum ama iyi yapmış şizofrenik bi insansın (!)
amacında konuyu tartışmaya dönüştürmek bu da belli
son olarak o küçücük beyninle bölgedeki şifacı kombinasyonumuzu çözdüğünü sanmışsın çok zorlama meme yapmasın o cücük :mrgreen:
Arkadalar iş yerinde izledim videonuzu ve şu an da ayakta alkışlıyorum sizi.
Sadece ben de orada olmadığıma üzüldüm.
Dikkatle takip edeceğim.
Başarılar.
Tebrik ederim gerçekten emek var . Sanırım ordan 5 saatte çıkmışsınızdır Söylediğim gibi emek çok sanırım ilk bu .
'Müzikler Crysis 2'den alıntı(Bazıları '
Videoyu izlediğimde " Vay canına " demekten kendimi alamadım açıkçası.Şifacıların can basmaktan ibaret olmadığı bir kez daha kanıtlandı sanırım , tebrikler.Birden bire 2. video ile ses getirdiniz Başarılarınızın hız kesmeden devam etmesi dileklerimle.
Haklısınız. Bilemeyiz ! Fakat; sizlerden bu tarz yorumlar yapmak yerine, bir adet yapılmış foto koymanızı yeğlerdim.
Keza konuyu dağıtan bu tarz yorumlardan kaçınmanızı tavsiye ederim.
Bizimde sana saygımız var. Ben bilgisayar mühendisiyim. PC benim para kazanma kaynağım. Yıllardır oynadığım şu oyundan, farklı fantezilerle zevk almaya çalışan birisiyim. Çok şükür ki böylede bir loncaya sahibiz.
Şampanya için teşekkürler
Karakter tahlilleri hakkında yaptığın yorumun gerçekçilikle hiç alakası yok !
Yaptığın hakaretle bilgisayar başından sadece seni kınarım. Tek üzüldüğüm nokta, bu tarz başarıları Teşkilat sunucusuna kazandıran biziz ama kötü yönde eleştirende yine Teşkilat sunucusu, çok üzücü bir durum.
Yorumlarımın sonuna gelirken, inanıyorum bu yazıyı okurken, bir tane kelimeyi çekip oradan yine yorum yapacaksın ama seni insan yerine koyup şu şekilde sana söylüyorum. Bu konuya yorum yazma . Yüzsüzüm diyorsan sen bilirsin.
"O gece çok zevkli anlar yaşadım. RoN Şifacı Birliği ! yeni işler yapmaya devam edecektir.
Takipte kalın!"
En son Fuerte tarafından 12 Oca 2012 23:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Tartışma ortamı yaratacak ileti düzenlenmiştir.