Ejder mi üretsem Ashap mı?
- surmenajjj
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Lodos Muhafızları
Re: Ejder mi üretsem Ashap mı?
Ejder üret birader
Parlatılınca her türlü ashabtan daha güzel duruyo.
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Henüz yok
Bymadxlord yazdı:Şahsi Fikrim 2 sinide üretme biraz daha maden çekmeye calıs mevlana asa bas derim çünkü asab çok yetersiz kalıyor ejder dersen ejder üretmekle iş bitmiyor üst dizmek saygınlık kazanmak gerek mevlana asan war ise rahatlıkla kenandan kolye yüzüğünü dizip cemberliye baslayabilirsin
İyi Forumlar.
2 sinide üretmese grublara nasıl alınacak ?
Keastly
Tolun(oyunu bıraktı kardeşiyim)
Rowxtolun(oynu bıraktı kardeşiyim)
Keastly(49)(yakında EJDER ASA^)
Tolun(49)
Rowxtolun(49)
Tolun(oyunu bıraktı kardeşiyim)
Rowxtolun(oynu bıraktı kardeşiyim)
Keastly(49)(yakında EJDER ASA^)
Tolun(49)
Rowxtolun(49)
- TriBaLEnFeKsYoN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: <Eski ve Arkadaşları>
- Discord: tribalenfeksyon22412
katılıyorum..sanaChasss yazdı:2 sinide üretmese grublara nasıl alınacak ?
ama yanlış bi fikir olmasına katılıyorum...
bu sunucuda olmasa da 2008den beri bu oyunu oynuyorum sığınakın her köşesini her kullanıcı ile (şifa büyü savaş) yüzlerce kez geçtim. burda bi şifa açtım 49 lvl yaptım adam elimde inatkıran var die beni gruba almıyor.
biz zamanında (tanımadığımız kişi de olsa) adam 47 lvl oldumu görevini yapsın ex alsın die gruba sokar sığınağa girerdik. burda ejdersiz adamı gruba almıyorlar.. ejdersiz adam çok basit kalıyorsa dengelemek için bi 45 lvl iksir yeterli bence...
burdaki mantık değişmediği müddetce sunucuda bi gelişme olmaz =S
artı parantez. şifanın iyi olması sığınağı çabuk bitirme yada geç bitirilmesine engel değil... büyücü kendine dokundurmadığı müddetce şifa herkezin üzerine bi ck atsın yeter...
lafı fazla uzattım asab üretmenin anlamı yok elinde malzemen varsa ejder üret... asab yerine motorinden düşen mor asaya (büyü kritiğine) silah yüksetme yap... oturduğunda inat kıranı tak grup keserken ibnisina cevriye asayı tak.

Ne İtemler gördüm içinde adam yok;... Ne Adamlar gördüm üstünde İtem yok...
- surmenajjj
- Cin Avcısı
- Lonca: Lodos Muhafızları
:arrow: Olay aynen buTriBaLEnFeKsYoN yazdı:
bu sunucuda olmasa da 2008den beri bu oyunu oynuyorum sığınakın her köşesini her kullanıcı ile (şifa büyü savaş) yüzlerce kez geçtim. burda bi şifa açtım 49 lvl yaptım adam elimde inatkıran var die beni gruba almıyor.
biz zamanında (tanımadığımız kişi de olsa) adam 47 lvl oldumu görevini yapsın ex alsın die gruba sokar sığınağa girerdik. burda ejdersiz adamı gruba almıyorlar.. ejdersiz adam çok basit kalıyorsa dengelemek için bi 45 lvl iksir yeterli bence...
burdaki mantık değişmediği müddetce sunucuda bi gelişme olmaz =S
artı parantez. şifanın iyi olması sığınağı çabuk bitirme yada geç bitirilmesine engel değil... büyücü kendine dokundurmadığı müddetce şifa herkezin üzerine bi ck atsın yeter...
lafı fazla uzattım asab üretmenin anlamı yok elinde malzemen varsa ejder üret... asab yerine motorinden düşen mor asaya (büyü kritiğine) silah yüksetme yap... oturduğunda inat kıranı tak grup keserken ibnisina cevriye asayı tak.
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?
CasPiuMira*
Bühtan*
CasPiuMira*
Bühtan*