Ejder mi üretsem Ashap mı?

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
surmenajjj
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Lodos Muhafızları

Re: Ejder mi üretsem Ashap mı?

Mesaj gönderen surmenajjj »

Ejder üret birader :D Parlatılınca her türlü ashabtan daha güzel duruyo.
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?

CasPiuMira*
Bühtan*
Chasss
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Henüz yok

Mesaj gönderen Chasss »

Bymadxlord yazdı:Şahsi Fikrim 2 sinide üretme biraz daha maden çekmeye calıs mevlana asa bas derim çünkü asab çok yetersiz kalıyor ejder dersen ejder üretmekle iş bitmiyor üst dizmek saygınlık kazanmak gerek mevlana asan war ise rahatlıkla kenandan kolye yüzüğünü dizip cemberliye baslayabilirsin

İyi Forumlar.

2 sinide üretmese grublara nasıl alınacak ? :D
Keastly
Tolun(oyunu bıraktı kardeşiyim)
Rowxtolun(oynu bıraktı kardeşiyim)

Keastly(49)(yakında EJDER ASA^)
Tolun(49)
Rowxtolun(49)
Kullanıcı avatarı
TriBaLEnFeKsYoN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: <Eski ve Arkadaşları>
Discord: tribalenfeksyon22412

Mesaj gönderen TriBaLEnFeKsYoN »

Chasss yazdı:2 sinide üretmese grublara nasıl alınacak ? :D
katılıyorum..sana

ama yanlış bi fikir olmasına katılıyorum...

bu sunucuda olmasa da 2008den beri bu oyunu oynuyorum sığınakın her köşesini her kullanıcı ile (şifa büyü savaş) yüzlerce kez geçtim. burda bi şifa açtım 49 lvl yaptım adam elimde inatkıran var die beni gruba almıyor.

biz zamanında (tanımadığımız kişi de olsa) adam 47 lvl oldumu görevini yapsın ex alsın die gruba sokar sığınağa girerdik. burda ejdersiz adamı gruba almıyorlar.. ejdersiz adam çok basit kalıyorsa dengelemek için bi 45 lvl iksir yeterli bence...

burdaki mantık değişmediği müddetce sunucuda bi gelişme olmaz =S

artı parantez. şifanın iyi olması sığınağı çabuk bitirme yada geç bitirilmesine engel değil... büyücü kendine dokundurmadığı müddetce şifa herkezin üzerine bi ck atsın yeter...

lafı fazla uzattım asab üretmenin anlamı yok elinde malzemen varsa ejder üret... asab yerine motorinden düşen mor asaya (büyü kritiğine) silah yüksetme yap... oturduğunda inat kıranı tak grup keserken ibnisina cevriye asayı tak.
Resim

Ne İtemler gördüm içinde adam yok;... Ne Adamlar gördüm üstünde İtem yok...

Kullanıcı avatarı
surmenajjj
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Lodos Muhafızları

Mesaj gönderen surmenajjj »

TriBaLEnFeKsYoN yazdı:
bu sunucuda olmasa da 2008den beri bu oyunu oynuyorum sığınakın her köşesini her kullanıcı ile (şifa büyü savaş) yüzlerce kez geçtim. burda bi şifa açtım 49 lvl yaptım adam elimde inatkıran var die beni gruba almıyor.

biz zamanında (tanımadığımız kişi de olsa) adam 47 lvl oldumu görevini yapsın ex alsın die gruba sokar sığınağa girerdik. burda ejdersiz adamı gruba almıyorlar.. ejdersiz adam çok basit kalıyorsa dengelemek için bi 45 lvl iksir yeterli bence...

burdaki mantık değişmediği müddetce sunucuda bi gelişme olmaz =S

artı parantez. şifanın iyi olması sığınağı çabuk bitirme yada geç bitirilmesine engel değil... büyücü kendine dokundurmadığı müddetce şifa herkezin üzerine bi ck atsın yeter...

lafı fazla uzattım asab üretmenin anlamı yok elinde malzemen varsa ejder üret... asab yerine motorinden düşen mor asaya (büyü kritiğine) silah yüksetme yap... oturduğunda inat kıranı tak grup keserken ibnisina cevriye asayı tak.
:arrow: Olay aynen bu :)
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?

CasPiuMira*
Bühtan*

“Genel Sohbet” sayfasına dön