Foruma Yetkililer tarafından çok müdahele var.!!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
JeweLRaeX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: Foruma Yetkililer tarafından çok müdahele var.!!!

Mesaj gönderen JeweLRaeX »

Forumun amacı ne ? Konuları kilitleyen silen moderatörlerden biri cevap verebilirmi ??
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team

Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Moderatör arkadaşlara bir nasiyat ım var, Bir ata sözü, .. ...r Kervan yüyür ;)
yani arada bırakın konuyla ne yapıyorlarsa yapsınlar, sonra böle böle oldu diye konu açılmasın.. .
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

LASTDRAGON yazdı:Yapmıs oldugunuz acıklamadan kendi adıma cıkardıgım cevap şu ,

Oyunda kim hırsızlık yaparsa yapsın onları meydana cıkarma yeri forum deil
Merhaba;

Siz olaya kendi açınızdan bakıyorsunuz, belki konunuzda haklısınız hesabınızı veya eşyanızı yitirmiş olabilirsiniz hesabınızı yitirdiğimizde size vereceğimiz yanıt 2. kişiler ile kullanıcı bilgilerinizi paylaşmamanız olacak çünkü bu bir kuraldır karşınızdaki kişinin niyetini bilemezsiniz.

Hırsızlık veya küfür eden oyuncunun forum içerisinde yayınlanmasına gelicek olursak bunu şöyle düşünelim. Diyelimki biz bu duruma müsade ettik sizin isminizi karalamaya yönelik sizden haz etmeyen bir kullanıcı geldi ve foruma konu açtı peki sizin masumiyetinizi biz nereden bileceğiz veya karşı tarafın yalan attığını, peki masum olan ve haksız yere suçlanan siz bu konunun forum içerisinde yer almasına tepki göstermeyecekmisiniz lütfen olaya birde bu taraftan bakın.

baddxdream gelelim sizin durumunuza. En son bir lonca sayfasında kişileri aynı bu laubali uslubunuz ile rahatsız etmiş ve önce sizi uyarmış akabinde cezalarınızı arttırarak forumdan bir süreliğine uzaklaştırmak istemiştik, ama siz ısrarlı bir biçimde yeni hesaplar oluşturarak tartışmaya devam etmiş forum kurallarını hiçe saymıştınız. Aşağıda görmüş olduğunuz kullanıcı isimleri o dönemde sınırsız uzaklaştırma verilmiş hesaplarınızdır, Ayrıca size 3 defa ıp den ban atılmış olmasına rağmen modeminizi açıp kapamanız durumunda bu ıp banın geçerliliği kalmamıştır, lütfen kullanıcılarımızı bilgilendiririken biraz daha gerçek bilgiler paylaşınız.

badddxdream
BadXDreaM
BadXXDreaM
badxxxdream
badxxxxxdream
koturuyaaaa
koturuyaaaaa
koturuyaxavci

Keyifli Forumlar.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Sayın HellRiDeRs;

Benim size anlatmak istedigim şu Ben bir hataya düşüp birine güvenipde bundan zarar gördüysem başka arkadaşların aynı hataya düşmemesi için uyarı yapmamın kime ne zararı var ? Herkez kendine yakışanı yapar. Çirkin yorumları silebilirsiniz tabikide küfür içerikli yorumları fakat konuyu kitlemek Bambaşka bi durum
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
KARAALI
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KARAALI »

LASTDRAGON yazdı:
Ben bir hataya düşüp birine güvenipde bundan zarar gördüysem
HellRiDerS yazdı:

2. kişiler ile kullanıcı bilgilerinizi paylaşmamanız olacak çünkü bu bir kuraldır karşınızdaki kişinin niyetini bilemezsiniz.

Hayatta yaptıklarınız önemsiz olacaktır; ama önemli olan onları sizin yapmış olmanızdır.

Mahatma İ. Gandhi

Başaran Ali KARAALİ
Kullanıcı avatarı
baddxdream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen baddxdream »

HellRiDerS yazdı:

baddxdream gelelim sizin durumunuza. En son bir lonca sayfasında kişileri aynı bu laubali uslubunuz ile rahatsız etmiş ve önce sizi uyarmış akabinde cezalarınızı arttırarak forumdan bir süreliğine uzaklaştırmak istemiştik, ama siz ısrarlı bir biçimde yeni hesaplar oluşturarak tartışmaya devam etmiş forum kurallarını hiçe saymıştınız. Aşağıda görmüş olduğunuz kullanıcı isimleri o dönemde sınırsız uzaklaştırma verilmiş hesaplarınızdır, Ayrıca size 3 defa ıp den ban atılmış olmasına rağmen modeminizi açıp kapamanız durumunda bu ıp banın geçerliliği kalmamıştır, lütfen kullanıcılarımızı bilgilendiririken biraz daha gerçek bilgiler paylaşınız.

badddxdream
BadXDreaM
BadXXDreaM
badxxxdream
badxxxxxdream
koturuyaaaa
koturuyaaaaa
koturuyaxavci

Keyifli Forumlar.[/color]

Düşüncemi yazmak forum kurallarını ihlal etmekmi oluyor . Nasıl forum kurallarınız var sizin postlarda küfürmü var ? hayır postlarda ırkçı söylemmi var ? hayır . Kişilerin istekleri ile post silip ip ban atmakmı sizin kuralınız . ip ban atarak uzaklaştırmak istedik o hakkı size kim verdi gelsin o söylesin bakam ben bu oyunu oynuyorum para yatırıyorum bu oyundan alışveriş yapıyorum forumuna ırkçılık olmadan küfür olmadan istedigim yazıyı istedigim konuya yazarım sende silemezsin özellikle bunu şu veya bu kişi istiosa ! Sana yetki verirken kişilerin düşüncelerini silmi dediler yoksa küfür ırkçılık yapılan postlarımı temizle dediler ? Kendi azınla itiraf ediyorsun bir süreligine uzaklaştırmak istedik diyorsun kimsinki sen beni uzaklaştırıyorsun ? Ben olmasan sen bi hiçken ben olmasam oyuncun olmasa sen olmuycakken benim düüşüncelerimi silerek kapalı olan hesaba 3 defa işlem yaparak ne yaptıgını sanıyorsun ? Onun bunun istegi ile post silindigi nerde görülmüş kuralınız böyleyse degiştirin arkadaşım ? Ben paramı verip oynuyorsam ikv den bişiler satın alıyorsam istedigim konuya düşüncemi yazarım senin vazifen küfürlü ırkçılık dolu postları silmen . Ben düşüncemi yazmışsam bunu silmek sana düşmez özelliklede bazıları bunu istiyorsa bu postu sil diyorsa hiç silemezsin ;) Ben sana kuralları dahilindeki postlarımı ve nasıl silindigini video ile gösteririm sen istifa edip ikv den tamamen ayrılcanmı ? Ben bütün postlarımı video aldım sadece düşüncemi yazdım diye kaldırılan kapatılan hesaplarımın hesabını verdinmi sen ? Uzaklaştırmak istemiş oyunda karakterim oldugu için oyuna girmedigim halde sen bana ip ban atarken beni uzaklaştırırken bile hesabımda plusum varsa k.b ben bu oyunun parçasıyımdır forumdada istedigim konuya yorumumu yazarım ;) Sen editlenmesi gereken yerini editler geçersin

Hadi bunuda geçtim madem bilgi verebiliyorsun destege yolladıgım mesaja neden cvp verilmedi ? Neden bana ip ban atılıyor dememe kimse cvp vermedi ? Madem bize ulaşın diyorsun 2 veya 2.5 ay önce atılan mailime ndn cvp verilmedi senmi baktın yoksa o şikayet mailine :D

Ben sana postlarımın videosunu alıyorum demedimmi dedim gerçek bilgi paylaşalım sana benim sırf düşüncemi yazdım diye kaldırılan postumu gösterirsem sen istifa edip ikv den sonsuza dek uzaklaşcanmı ?

Ekliyorum ben oyuncuysam benim her konuya yazı yazma hakkım var hakkımı elimden onun bunun sözü ile alıyorsan benim postumu siliyorsan yetmeyip kapalı hesabın cezasını kafana göre katlıyorsan sen iyi bir yönetici degilsin . İstifaya davet ediyorum seni :) Kapattıgın hesaplarımı notmu aldın ben bile unuttum onları :D

Laubali olunması gerekn kişilere laubali cvp lar veriyorum huyum kurusun :P Ben bi defa ip ban aldım sanıyodum bak düşünce hakkımı yazı yazma hakkımı 3 defa elimden almışsınız . Düşünce yazı yazma hakkımız elimizden alınıyor diye televizyonamı çıkalım :D
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

İçinde bulunduğunuz her toplumun kendine göre elbetteki kuralları olacaktır , siz bu kuralları çiziyor,uymuyor ve işlediğiniz kabahatin cezasının ıp ban olduğunu bile bile devam ediyorsunuz sonra da siz ne hakla deyip oyun yöneticisine hakaret babında söylemlerde bulunuyorsunuz.

Şuan yaptığınız şey bile forum kural ihlalidir.Kurallara uyarsanız ne ala ama uymazsanız gerekli yaptırımları uygulamak için [ gönüllü] görevdeler bu kişiler .

Exelcium'a elbetteki hak vermek gerekiyor , zira forumun bu kadar rağbetini yitirmesi forumu olumsuz yönde etkilemiş olabilir ihtimal . Fakat geciken bazı moderasyonlara bile destek sayfasını suçlu bulan ve görevlerini yapmıyorlar diye sitem edilen durumlar ,sitem eden kişiler oluyor .Forum yetkilileri sadece kurallara göre müdahale etmekte aksi görülürse üst ekibe şikayet etme özelliğimiz var .
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
baddxdream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

TAKVA yazdı:İçinde bulunduğunuz her toplumun kendine göre elbetteki kuralları olacaktır , siz bu kuralları çiziyor,uymuyor ve işlediğiniz kabahatin cezasının ıp ban olduğunu bile bile devam ediyorsunuz sonra da siz ne hakla deyip oyun yöneticisine hakaret babında söylemlerde bulunuyorsunuz.

Şuan yaptığınız şey bile forum kural ihlalidir.Kurallara uyarsanız ne ala ama uymazsanız gerekli yaptırımları uygulamak için [ gönüllü] görevdeler bu kişiler .

Exelcium'a elbetteki hak vermek gerekiyor , zira forumun bu kadar rağbetini yitirmesi forumu olumsuz yönde etkilemiş olabilir ihtimal . Fakat geciken bazı moderasyonlara bile destek sayfasını suçlu bulan ve görevlerini yapmıyorlar diye sitem edilen durumlar ,sitem eden kişiler oluyor .Forum yetkilileri sadece kurallara göre müdahale etmekte aksi görülürse üst ekibe şikayet etme özelliğimiz var .

Ben ettim sonuç sıfır boşuna üstte mesaj atmayın :D arkadaşım sizin beyninizmi yok lan dellendiriyorsun beni :D RoA konusuna yazı yazmak ip banmı . Böyle bir kuralmı var roa konusuna yazı yazılınca ip banmı alıyorsun . Senden iyi bilirim kuralları merak etme onlardanda iyi bilirim canını sıkma bu konuda sen ;) Ben hala başka oyun forumlarında görev yaptım burdada yaptım hey yarabbim yaw :D Yukarıda yazmış oldugu hesapların hepsi roa konusuna yorum yazdı diye kapatılmış hesaplar çıkarsın dökümlerini ;) Ayrıca şu anda bile ihlal varsa o zaman beni tutuo yönetici git destege mail at ne yapam az önce burdaydı okudu ihlalse kapatsın silsin dogruya dogru biz olmasak onlarda olmuycak bunu dile getirmek suçmu vaktinde yöneticiler bölgeye yazardı o kadar geçmişin yok bilmion demekki her oyuncu yönetici her yönetii oyuncudur diye
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

- Varlığınızdan bir değil birçok kişi şikayetçi oluyorsa
- Yapmış olduğunuz bir forum kural ihlali ise
- Sürekli rahatsız etme ve küfür dahil ise
- Oyun veya forum özgürlüklerini kısıtlıyor iseniz ve bunu sık sık yapıyorsanız

ve birden fazla forum hesabı açmakta bir forum kural ihlal sebebidir . Bakınız : F.K Madde 12 viewtopic.php?f=52&t=18
En son TAKVA tarafından 07 Oca 2012 11:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
baddxdream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

TAKVA yazdı:- Varlığınızdan bir değil birçok kişi şikayetçi oluyorsa
- Yapmış olduğunuz bir forum kural ihlali ise
- Sürekli rahatsız etme ve küfür dahil ise
- Oyun ve forum özgürlüklerini kısıtlıyor iseniz ve bunu sık sık yapıyorsanız

ve birden fazla forum hesabı açmakta bir forum kural ihlal sebebidir . Bakınız : F.K Madde 12 viewtopic.php?f=52&t=18

Kapatılan hesapların büyük bir bölümü neden kapatılmış biliyormusun ? Kim neden rahatsız olmuş rahatsız oluyorsa neden cvp vermiş ? oyun özgürlügünü nasıl kısıtlıyorum oyunda yokumki kısıtlayım madenleri toplayıp istemedigimi satmıyorum diyemi kısıtlıyorum özgürlügü forumda düşünce yazıyorum diyemi kısıtlıyorum yaw komik olma 2 seneye yakındır oyunda yokum nasıl özgürlük kısıtlamışım burası ayrı bir dava :D
kötürüya

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön