Kaç m kasarım
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Kaç m kasarım
kardeşim eğer 30 gün oturacaksan eminönüne git ama sarraf olman lzm ve 23 lwllik fare adamların orda ametist- elmas ve akikde dön dur günde 2 sibiryalı 2 menekşe elmas ve 2 atanede akik çeksen 30 günde 60 sibiryalı 60 menekşe elmas 60 tanede akik yapar 60 sibiryalı=180m 60 menekşe elmas=180m 60 akik=180m (tabi bunlar en az fiyatları
) toplamda 540m paran olur ve zengin olursun
biraz sıklcan ama deyecek
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
burada herkez akıl veriyorda 1 ayda o kadar parayı kazanmanız imkansız. Herkez kasar o zaman ayda 500 m 600 m
Bide bu konuyu açan arkadaşım. Senin kafan hiçmi basmıyor. Kendin hesaplayamıyorsun heralde kaç para kazanabilecegini
Forum kirliliğinden başka bişey değil...
Bide bu konuyu açan arkadaşım. Senin kafan hiçmi basmıyor. Kendin hesaplayamıyorsun heralde kaç para kazanabilecegini

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- IzMiRLiHaSaNN
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Ben en iyi para kazanma yöntemi vs derim arkadaş
üstünü full element saldırı diz araya 1,2 savunma serp. Parasına vs atan adamlarla at vs ni ben 1 haftada 300 m kazandığımı bilirim. Tabi risklidir biraz 
IzMiRLiHaSaN
Anatomy
Pasifik
Skulkinq
Skykinq
Anatomy
Pasifik
Skulkinq
Skykinq
- Prisonbreakx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Doğru konuş adam akıllı yorum yapmıcaksan gitKonyaDabbee yazdı:burada herkez akıl veriyorda 1 ayda o kadar parayı kazanmanız imkansız. Herkez kasar o zaman ayda 500 m 600 m![]()
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)