Öncelikle iftira atmanın çok büyük suç olduğunu belirtmek isterim.
Bilinmeli ki buraya tartışma amaçlı tek yorumum bile olmayacaktır.
@ARZLODOS arkadaşımız bana bayan karakter açarak bayanlara en büyük saldırıyı yaptığımı söylemekte.
Ben sadece karakterim bayan olduğu için bir kaç anekdot paylaştım.
Ben bu oyundan evvel farklı bir online oyun oynuyordum ve o oyunda da bayan karakterim vardı.
Sebebi ; O oyunda bayan karakterler erkek karakterle nazaran daha seri yetenek kullanabiliyordu.
Bu nedenle bayan karakterle oynayıp salise farkı da olsa hızlı olmayı tercih etmiştim.
Hiç bilmediğim ilk defa girdiğim İKV'de de bu sistem var sanıyordum.
Bunun olmadığını farketmem 3 ayımı aldı
İlk göz ağrım olduğundan silmeye kıyamadım ve üstünde ki eşyalar hemen hemen kimsede olmayan eşyalardı.
Bu nedenden dolayı karakterimi silmedim.
Oynamış olduğum karakter cinsiyeti yüzünden bu derece yorum gelmesi üzücü bir durum.
Diğer yazılarınızı sükunet ile karşılayıp tartışmaya mahal vermiyorum.
Umarım sizde bu konunun ''Sağ duyuya davet'' olduğunu idrak eder ve ona göre ileti yazarsınız.
Sağ duyulu davranışınız için şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
İyi eğlenceler.
Öncelikle iftira atmanın çok büyük suç olduğunu belirtmek isterim.
Bilinmeli ki buraya tartışma amaçlı tek yorumum bile olmayacaktır.
@ARZLODOS arkadaşımız bana bayan karakter açarak bayanlara en büyük saldırıyı yaptığımı söylemekte.
Ben sadece karakterim bayan olduğu için bir kaç anekdot paylaştım.
Ben bu oyundan evvel farklı bir online oyun oynuyordum ve o oyunda da bayan karakterim vardı.
Sebebi ; O oyunda bayan karakterler erkek karakterle nazaran daha seri yetenek kullanabiliyordu.
Bu nedenle bayan karakterle oynayıp salise farkı da olsa hızlı olmayı tercih etmiştim.
Hiç bilmediğim ilk defa girdiğim İKV'de de bu sistem var sanıyordum.
Bunun olmadığını farketmem 3 ayımı aldı
İlk göz ağrım olduğundan silmeye kıyamadım ve üstünde ki eşyalar hemen hemen kimsede olmayan eşyalardı.
Bu nedenden dolayı karakterimi silmedim.
Oynamış olduğum karakter cinsiyeti yüzünden bu derece yorum gelmesi üzücü bir durum.
Diğer yazılarınızı sükunet ile karşılayıp tartışmaya mahal vermiyorum.
Umarım sizde bu konunun ''Sağ duyuya davet'' olduğunu idrak eder ve ona göre ileti yazarsınız.
Sağ duyulu davranışınız için şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
İyi eğlenceler.
Merhabalar;
Çok güzel açıklama @CelalYILMAZ
Ayrıca oyunumuzda ailevi değerlere , anneye , kız kardeşe ve eşine gibi ailevi namus sayılan husurlara kendini bilmezcesine küfür edenleri
istemiyoruz.
Küfür ederek veyahut ağza alınmayacak laflar ederek neyi amaçlıyorlar anlamıyorum ve hala düşünmekteyim
3 gün önce klanda tartışma vardı (Saat gece yarısı 2 küsür) Sorununuz ne dedim dememe kalmadan bana başladılar küfür etmeye annne bacı hertürlü ağza alınmayacak kelimeler , etnik dışı davranışlarda bulundular böyle karaktersiz kişileri
istemiyoruz.
Ben şunu anladım ki bir insanın kalbini kırmak için her türlü laf edilebiliyormuş , her türlü davranışta bulunuluyormuş karşısındaki kişi bayan , erkek , çocuk , abi veya abla kim olduğunu dinlemeksizin onu küçük düşürmeyi kırmayı planlıyor edeceği kelimenin özürü olmayacağını bilse bile :!:
Bunun bana kalırsa yaş ile alakalı değil kişiliğinin olğunlaşmadığından meydana geliyor.
Kendi aileni nasıl koruyorsan , kendi annenin kendi kardeşinin namusunu koruyorsan karşındaki kişininde namusuna dil sürmemen gereklidir.
Oyunu uzun bir süredir bayan karakter ile oynuyorum.
Bir erkek olduğum halde sadece bayan karakterle oynuyorum diye çıkma teklifi bile aldım
Alıntı
ben ne diyem da çıksadın.
İçimizden temizlemeliyiz kelİmeisne ben aramıza katmalıyız dedim.
Ben bayan olduğunu bildigim halde bayan karakterden erkek gibi küfür edenler var dedim beceremiyor dedim. Ve erkek cara küfretmiyor bayan cara küfrediyor.
Anlayan akıl varsa ben bişi demiyom iftirada neymiş da senin karakterin bayanmış erkekmiş benim umrumdamı sanki.
10 level kadar özele konuşma olmayacak
Söyleme konusacak sonra 10 leveldede klana girme hakkı olacak.
Yapın görün tacizler küfredenlerin sayısında yüzde 70 azalma olmasa ben burdayım.
Sikayet listesindeki karakterlerin yüzde 90 nı 1 level le 10 level arasında.
Çok güzel bir konuya değinmişsin berikacım haklısın zaten o tür küfür edenlerin yaş ortalaması 10-15 gibi aralıklar aileye vatana istiklale küfür edenlerin tamamen ban, ceza yemesi lazım O tür insanların oyunumuzda bulunmasını bizde istemiyoruz..