Büyük ikramiye bana çıkarsa, ikramiyenin %30'unu Teşkilat Ejdersizler Vakfına, %30'unu Mor Çatı Arzlarına, kalan %40'ını ise Agah Bey'in göz tedavisine yardım için harcayacağım.
Herkese bol şanslar diliyorum.
Teşkilat'tan Yılbaşı Çekilişi
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Teşkilat'tan Yılbaşı Çekilişi
Onur GÜRSOY
Bu etkinlik bence şahane olmuş. Bu sene bizimde yüzümüzü güldürür inş.
Bizede çıkabilir yaniii
Eğer ki bana çıkarsa tüm yeni oyuncalara katkıda bulunacağım
Bizede çıkabilir yaniii
Eğer ki bana çıkarsa tüm yeni oyuncalara katkıda bulunacağım
Güray Şen - ELİZZA[/color]
- SoldierKurt
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: yok
Voyant yazdı:Büyük ikramiye bana çıkarsa, ikramiyenin %30'unu Teşkilat Ejdersizler Vakfına, %30'unu Mor Çatı Arzlarına, kalan %40'ını ise Agah Bey'in göz tedavisine yardım için harcayacağım.
[GM]Voyant Önce siz lodosların yırtık bayrağını terziye götürün..
Güray Şen - ELİZZA[/color]
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
İKV'den yine güzel bir etkinlik
"Çıkmaz demeyin, şansınızı deneyin!"
"Çıkmaz demeyin, şansınızı deneyin!"
[YaLNıZSavaŞÇII]
- ataxlonca
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inceptıon
Nerull yazdı:
SİZE DE ÇIKABİLİR!
Servet dolu yarınlar için Teşkilat Piyangosu'na katılın. Yılbaşı Çekilişinde büyük ikramiyeyi kaçırmayın!
Teşkilat tarafından düzenlenen ve tüm neferlerin katılabileceği duyurulan çekilişe başvurmak için tek yapmanız gereken Dükkan'a giderek vitrinde ücretsiz olarak dağıtılan Piyango biletini almak!
Hemen piyango biletinizi almak için buraya tıklayın.
Çıkmaz demeyin, şansınızı deneyin!
İşte Teşkilat Piyangosu-Yılbaşı Çekişinin ikramiyeleri:
1 Kişiye - 400.000.000 Para
25 Kişiye - 25.000.000 Para
100 Kişiye - 5.000.000 Para
Amorti - 100.000 Para
Tüm neferlerimize bol şanslar diliyoruz.
KURALLAR & KATILIM ŞARTLARI
[/color]
- Çekilişe katılım tamamen ücretsizdir.
- Piyango bileti dağıtımı 31 Aralık 2011 saat 22:00'ye kadar devem edecektir.
- Kazanan karakterlere ikramiye olarak yukarıda belirtilen oyun paraları verilecektir.
- Amorti, piyangoya katılan ve diğer ödülleri kazanamamış karakterler arasından rastgele seçilir.
- Çekiliş yılbaşından sonra yapılacak olup, kazanan yeni yılın ilk haftası içerisinde açıklanacaktır.
- Sobee; Yılbaşı Piyangosu ile ilgili, tarihlerde ve içerikte önceden haber vermeksizin değişiklik yapabilme hakkına sahiptir. Bu durumda katılımcılar, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve tasdik ederler.
güzel bi etkinlik ama bi sorum olacak bu çekilişler her sunucu için ayrı ayrımı yoksa tüm sunuculardan kime çıkarsamı olacak ? (Genel bi çekilişmi olacak)
[(^Ejder)KızılBüyü]...[(^Ecel)AtaxGaZi]...[(^Ashab-ı Kehf)AtaxHeKim]...
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
.....................................LONCA [Inceptıon]................................
[Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir.]
ETKİNLİK süper ama 30 elvel sartı felan olsadın fena olmazdın.
Bir ayda 4 çekiliş yapılıyor.
Oyun içinde Mısır çarşısında Bir eklenti konmalı oyun parası karşılığında alınacak bir piyangocu muhtesşem olur.
Biriken para dağıtılır.
Son soru 400 m en çok rakamı bilenemi yoksa yılbaşında çıkacak rakalara göremi orası biraz karışık.
Yılbaşı biletindeki çekilişte çıkacak rakamalrı bilmek imkansız ama en çok yaklaşan olablir ama hangisiii.
6 rakandan oluşturuna göre Sobenin çektiği rakamlar olacak bunu ay içindeki çekilşlere uyarlansa varya yemede yanında yat :mrgreen:
Bir ayda 4 çekiliş yapılıyor.
Oyun içinde Mısır çarşısında Bir eklenti konmalı oyun parası karşılığında alınacak bir piyangocu muhtesşem olur.
Biriken para dağıtılır.
Son soru 400 m en çok rakamı bilenemi yoksa yılbaşında çıkacak rakalara göremi orası biraz karışık.
Yılbaşı biletindeki çekilişte çıkacak rakamalrı bilmek imkansız ama en çok yaklaşan olablir ama hangisiii.
6 rakandan oluşturuna göre Sobenin çektiği rakamlar olacak bunu ay içindeki çekilşlere uyarlansa varya yemede yanında yat :mrgreen:
En son ARZLODOS tarafından 28 Ara 2011 14:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
A R Z L O D O S
Tabi canım hemen çıktı
İKV nin bi Milli Piyangosu eksikti oda oldu
İKV yetkili kadrosu olarak oyun için para dağıtımı hiç fena olmaz oyuncular için 
Yardımları yapmak için illa piyangonun vurmasını beklemeye gerek yokVoyant yazdı:Büyük ikramiye bana çıkarsa, ikramiyenin %30'unu Teşkilat Ejdersizler Vakfına, %30'unu Mor Çatı Arzlarına, kalan %40'ını ise Agah Bey'in göz tedavisine yardım için harcayacağım.

-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Bende aldım bakalım şansımı dene
dim.