İkv Kasma Problemi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: İkv kasma problemi

Mesaj gönderen Raito »

Denerim hepsini ama diğer oyunlarda kasmıyor her şey açık bu oyunda oluyor.Milletin bilgisayarında bir sürü kişide olsa ekranda kasmıyor bu bilgisayarda kasıyor anlamadım.Atı Ekran kartını güncelleştirme filan mı yapsam?
ResimResim

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
NATHAN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: İkv Kasma Problemi

Mesaj gönderen NATHAN »

PitbuLL yazdı:Merhaba,

Bahsettiğiniz kasma problemi internet sağlayıcınızdan dolayı yaşanan bir problemdir.
İşlemci hızınız veya Ekran kartınızla alakalı olmadığını düşünüyorum...
PitbuLL yazdı:Merhaba,

Bahsettiğiniz Donanıma sahip bir bilgisayarda bu şekilde bir problem yaşanması çok zor bir ihtimal.
Ancak bilgisayarınızda virüs veyahut donanım çakışması sorunu yaşıyor olabilirsiniz.
Bu durumda size en yakın Teknik servise müracaat etmeniz veyahut bilgisayarınıza format atmanız en makul çözüm olacaktır.

Not; Bundan sonra, bu tarz soru ve sorunlarınıza daha hızlı ve doğru cevap alabilmeniz için,
Lütfen Hızlı Destek, bölümüne yaşadığınız sorunu anlatır şekilde konu açmanız daha faydalı olacaktır.
Bu sorun sanırım birtek siz yöneticilerde yok. Oyunda ki herkes 7/24 şikayet ediyor bu olaydan. Sizler hala sorun sizde diyorsunuz. 700.000 kişi hayır diyor, oyun sağlıklı değil, bir şeyler ters gidiyor, oyun oynanmıyor diyor sizin yaptığınız açıklama:
Nerull » 20 Arl 2011 17:06
Söz konusu lag şikayeti dün 21:45 ila 21:56 saatleri arasında gözlemlenmiş olup, bu saat sonrası tüm sunucularımızı etkileyen bir sorun gözlenmemiştir. Yaşanan bu sorunla ilgili gerekli incelemeler izleme birimi tarafından yapılmaktadır.

Bilginize.
bu. Bir şeyler ters gidiyor.
bNATHAN
PINKFLOYD

NATHANs
NATHANb
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

Fazlası ile ters gidiyor.Lag farklıdır kasma problemi farklıdır.Üstün özellikli bilgisayarlarda iyi değil :lol:
ResimResim

Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

gÖRÜNTÜ AYARLARINI KISARSAN bir nevi intrnetteki hızdan kaynaklanan bir kasma yaşıyon senin pc bakıyom birde benim pcye bakıyom ben cok gariban kaldım yaw.

Değiştirme zamanı gelmiş demekki 8/1 değil çünkü.

Laucher ilk açıldığında sunucuyu seçmeden Yukarda ayarlar bölümü var orda doku detayını ve fitelemyi 4x yap bazen 8x olarak gözükebliyor dizüstündeki varsayılan ayarlar ile görüntü ayarları dizüstülerde problem yapıyor onları kısarsan yada düşürüsen canavar gibi bir pcde problem yaşamasın birde..

Ay sonu yaklaştı adsl kullnıyorsan limitsiz tarife kulllanıyorsan belli bir seviyeden sonra 1mbs hızına düşüyor bunlarıda hatırlatarak pcden problem bulmana gerek yok o pc ile ben 10 ikvyi aynı anda oynayım.

Birde direcx sürücünü konrtol et belki yüklenmemiş ama zannetmiyom o pcde hazır gelir.

Lağ lağ lağ sebebi basit teknoloji gelişmiş biri 1000 mbs kullanıyor biri 100 mbs biride 8 mbs kullnaıyor ortasını bulmayan telekom suçlu :)

Biri tıkladınmı orda olmasını istiyor biride 8 mbs ile ben onun tıkladıgını farketmedim ağada takıldı.
Telekom limitlileri kısmasadın özel bir flitleme kullanmasa boyle bir sorun olmayacak 22 temmuz 2011 tarihinden sonra genel bir sorun oluşturmuş bir durum başka oyunlarda olmuyor demeyin ben Knigt oynayamıyom bee kalaballıktan.
En son ARZLODOS tarafından 21 Ara 2011 22:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

Anlatamıyorum yada bilmiyor çoğu kişi sanırım.Lag ile kasma olayı farklı internet sorunum yok.Oyun kasıyor ayarları düşürsemde kalabalık yerlerde kasıyor :S
ResimResim

Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Raito yazdı:Anlatamıyorum yada bilmiyor çoğu kişi sanırım.Lag ile kasma olayı farklı internet sorunum yok.Oyun kasıyor ayarları düşürsemde kalabalık yerlerde kasıyor :S
Kalabalık yrlrde kasması internetten kaynaklanan sorun olablir bölgesel gecici bir sounda olablir bir video aç videoda takılma olursa internetin zayıf demektir.

O pcde kasması entrasan eksik bişiler var daha dogrusu. Kasma var nedenini bulmak gerek bende kalabalık yerlerde ilerleyemiyom. Ama internetim düşük ve pc zayıf normal olarak algılarım. da sendeki entrasan.

Tüm ayarlarım en düşük ayarda son 2-3 gündür o kadar takılmıyor kalabalıkta ama oyunda lağ varı derseniz suan için var.
Ama beni zor durumda bıracakcak seviyede degil.
İnternetim 3 g hızı 4,5 mbs eKRAN KARTI 512 rem 3 gb
Oyunu msaüstünde oynasan pencere modunda kasılmayı yarı yarıya indiriyor.

Olayı birde şu sekilde anlatam (komple teorisi)

Kalabalık ortamda 350 karakter var
350 karakter 8 parça eşya suncuya gidip sana yansıması 156 bin kb
350 karakter büyü sert ağır kavga var efek yapamsı 175 bin kb
350 karakter yazı alanını kullanması %30 diyelim 325 bin kb
350 karakter bir noktadan bir noktqaya tıklaması 90 bin kb

genel toplam 746 bin kb.

Buda esittir internette bir hd kalitesinde bir video seyretmektir.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen serkannnn »

Arka planda çalışan uygulamaların çakışması ya bazı programların tek başına problem çıkarması yüzünden olduğunu konusunda eminim, çünkü aynı sorunu ben de yaşıyorum. Masaüstü bilgisayarımda 6-7 tane msn açıkken, herhangi bir oyun açık haldeyken bile aynı anda ikvyi rahatça oynanabiliyor. Ancak Asus anakartımın özelliği olan kablosuz internet desteğini kullanmak için gerekli programı yüklediğim zaman, yani kullandığım interneti kablosuz olarak dağıttığım ya da ortamdaki kablosuz bir ağa bağlanmak istediğim zaman bilgisayardaki en ufak bir işi bile zor yapıyorum, klasör açarken bile bekleme yapıyor genellikle. Bence sen de bu konuyu bir araştır, benzer bir durumla karşılaşmış olman muhtemel. ;) (Not : 2.20 GHz çift çekirdek işlemci, 2 Gb RAM, 1Gb ekran kartı var. Evde kullandığım internetin bağlantı hızı 1 Mbps.)
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

Benim sorunum bilgisayarda değil ki ama sadece İKV de oluyor.Şöyle diyeyim pencere modun da oynayınca kasmalar azalıyor biraz.Ekran çözünürlüğü ile ilgili çözümler bana daha yakın geliyor.
ResimResim

Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

Merhaba,

Sizlere öneri olarak aşağıdaki linkde bulunan ''Game Booster'' adlı programı sunabilirim.

:idea: :arrow: viewtopic.php?f=99&t=78480

İyi forumlar.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

Ben bu programı biliyorumda benim sorunum en üst düzeyde bir bilgisayarım olmasına rağmen oyunun kasma nededi nedir bunu merak ediyorum?Şimdi virüs vb diyeceksiniz ama yeni çıkan tüm oyunları oynuyorum sorunsuz :S
ResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön