Valla hata olmuş bu hataya önlem alınması gerkir acilen dükkandan o karaktere ait bir koruma gelmesi lazım diger klana geçerken Arz muhafızı
Hoppp arkdaş hoşgeldin ama sen sabah güncelmesini beklemelsin demsi lazı yoksa.
DÜKKANDAN klan değiştiren biri hemen kendini diger klanda bulmaya gidiyor.
Klan değiştirenler lodos ise h,iç bir işlem yapmasına gerek yok ama lodos arz oalcak lodos kalnaından önce bir çıkıyor orda bir uyarı var diger klana geçerseniz şan ve klanınız kaybolur diyor.
Klandan çıkmamasıda lazım.
Ama önlem alınsa daha iyi ilk başlarda birkaç hata olur destek yardımcı oalcağını zannediyorum.
Nnede olsa acemi bir ürün bazı hatalar olacaktır bir emek gitmesin diye karşı tarafageçince hem emkten hem akçeden oluyoruz çifte üzüntü yaşıyoruz.
Önlemi olmalı oyun içinden o karakterin diger tarafa geçmemsini önlenmeli yada bu iş anlık olmalı.
Ürünü kullanır kullanmaz orda 5 dakika içinde lodos oalrak giriş yaapbileceksinizde olablir.
Yada ürünü oaylarken.
Büyük bir uyarı gelmesi lazım Sabah güncelmesinde klanınız değiştirilecektir sabah güncelmesine kadar kalndan ayrılmayın desede olur.
Nasıl Bir İş Anlamıyorum @@@
Re: Nasıl Bir İş Anlamıyorum @@@
A R Z L O D O S
Re: Nasıl Bir İş Anlamıyorum @@@
Klan değiştirme ürününün detay kısmında yaptığımız güncellemeye kadar, ürün ile ilgili açıklamaları okumadan alışveriş yapan ve oyun içerisinde klan değiştirerek ürünü kullanamayan kullanıcılarımıza destek vermeye çalışacağız. Destek aracılığı ile bizlere ulaşınız.
Bu tarihten sonra tüm yapılan bildirimler ve eklenen detaylardan sonra gerçekleştirilecek hatalı kullanımlar konusunda destek veremeyeceğimizi hatırlatır iyi eğlenceler dileriz.
Bilgi ve dikkatinize.
Bu tarihten sonra tüm yapılan bildirimler ve eklenen detaylardan sonra gerçekleştirilecek hatalı kullanımlar konusunda destek veremeyeceğimizi hatırlatır iyi eğlenceler dileriz.
Bilgi ve dikkatinize.