Giriş sayfası açılmıyor !!!
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Giriş sayfası açılmıyor !!!
Bir yetkili yardımcı olabilirmi acaba ?
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Merhaba,
Almış olduğunuz hatayı Ekran görüntüsü ile eklerseniz yardımcı olmaya çalışırız...
Almış olduğunuz hatayı Ekran görüntüsü ile eklerseniz yardımcı olmaya çalışırız...
Nasıl resim ekleniyor söyleyin ben eklicem
Oyuna giriş sayfası açılmıyor yardımmmm
Kardeş bende ekran görüntüsü varda nasıl koyuluyor bilmiyorum yardımcı olun lütfen bende sobee üyelik açma yerini açıyorum giriş yap deyince üyelik giriş yeri hiç açılmıyor sadece başlat çubuğunda gözüküyor ne yapmam lazım ekran kartı GeForce 9500 gtPitbuLL yazdı:Merhaba,
Oyuna giriş sayfası açılmıyor yardımmmm
İSTERSEN BİRDE EKRAN BOYUTUNU 1024-768 OLARAK AYARLA EĞER SUNUCUYA GİRDİKTEN SONRA GİRİŞ SAYFASI YERİNE BEYAZ Bİ SAYFA ÇIKIYORSA BİLGİSAYAR AYARLARINDAN EKRAN BOYUTUNU 1024-768 OLARAK AYARLA BELKI DUZELIR
Masa Üstünde Sağ Tıkla Özellikler Aç Orda Çözünürlük Kısmına Gel Orada Kaç Yazıyosa Onu Seç Oyuna Girerken Sorunun Geçer.Mesela 1336x768 Ve 1366x768 Var Karıştırılabiliyor Sonra Sorun Yaşanıyor Dikkat Edinalp1385 yazdı:Kardeş bende ekran görüntüsü varda nasıl koyuluyor bilmiyorum yardımcı olun lütfen bende sobee üyelik açma yerini açıyorum giriş yap deyince üyelik giriş yeri hiç açılmıyor sadece başlat çubuğunda gözüküyor ne yapmam lazım ekran kartı GeForce 9500 gtPitbuLL yazdı:Merhaba,
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

O Sorun Bendede Oluyordu Sayfayı Yenileyin Linkine Tıklayın Bir Kaç Saniye Bekleyin Gelmezse Gelene Kadar Tekrarlayın Düzeliyor.ottomanxwarrior yazdı:Sunucu ve üyelik tipi seçtikden sonra gelen Üye girişi sayfası açılmıyor nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilecek varmı ? :?: :?:
Göster
Sunucu:Sancak

internet teki çerezler ne oluyor tam olarak
İnternet Geçmişi