Keyifli forumlar.
Şaheser Aktarımı İçin İmza Topluyoruz!
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Şaheser Aktarımı İçin İmza Topluyoruz!
Adam imza topladığına bin pişmandır.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
kesinlikle DESTEKLİYORUM
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Selam arkadaşlar,
Öncelikle Türk Dil Kurumundaki " Şaheser " kelimesine verilen anlamı sizinle paylaşıyorum.
şaheser; üstün ve kalıcı nitelikte olan yapıt, başyapıt. değeri üstün olan, üstün nitelikli.
Şaheseri şaheser yapan kalıcı olmasıdır. Fakat iKV yönetimi oyuncuların isteğin göre bu durumda değişiklik yapabilir. Burada imza toplamak bu konuda pek işe yarar olmayacaktır. Bunu desteğe mail öneri tipinde mail atarak daha etkili yapabilirsiniz çünkü direk üst yönetime yayınlacaktır.
Öncelikle Türk Dil Kurumundaki " Şaheser " kelimesine verilen anlamı sizinle paylaşıyorum.
şaheser; üstün ve kalıcı nitelikte olan yapıt, başyapıt. değeri üstün olan, üstün nitelikli.
Şaheseri şaheser yapan kalıcı olmasıdır. Fakat iKV yönetimi oyuncuların isteğin göre bu durumda değişiklik yapabilir. Burada imza toplamak bu konuda pek işe yarar olmayacaktır. Bunu desteğe mail öneri tipinde mail atarak daha etkili yapabilirsiniz çünkü direk üst yönetime yayınlacaktır.
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com