Kaç kişi Hatalı BAN yedi?
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Re: Kaç kişi Hatalı BAN yedi?
Kardeş daha kaç mail atıyım, yoğun durumda kalmasınlar diye 2 maili atmıyorum. Ama nafile 3 gündür beni kâle alan yok, geçen [GM]Voyant bir cevap attı içimi rahatlatmak için ama ondan sonra ne gören var ne soran. Karakterlerim açılacak diyordum. BİR BAKTIM 2 Karakter silinmiş, ötekilerinde silinmesinden korkuyorum. Ortada bir HATA VAR DÜZELTİLMESİ Gereken; ama düzeltilmiyor, KOBAY olmak istemiyorum.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Kaç kişi Hatalı BAN yedi?
Merhaba;
Destek iletişim kanalından size hesabınızın incelendiğine dair bilgi verilmiş, lakin bu tarz incelemeler zaman almaktadır. Lütfen destek iletişim kanalımızdan gelecek yanıtı bekleyiniz.
Ayrıca aynı içerikteki konuları birden fazla kez açıyorsunuz, forum kuralları gereği kapatılmış konuların devamı niteliğinde konu açamazsınız.
Bknz: 2. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Devamı halinde forum hesabınıza ceza uygulanacağını bildiririz.
Destek iletişim kanalından size hesabınızın incelendiğine dair bilgi verilmiş, lakin bu tarz incelemeler zaman almaktadır. Lütfen destek iletişim kanalımızdan gelecek yanıtı bekleyiniz.
Ayrıca aynı içerikteki konuları birden fazla kez açıyorsunuz, forum kuralları gereği kapatılmış konuların devamı niteliğinde konu açamazsınız.
Bknz: 2. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Devamı halinde forum hesabınıza ceza uygulanacağını bildiririz.
Koray YAR