Standta seninle görüşmüştük kardeş ama biz dışarıya çıktığımızda sen kayıptın.brkcm yazdı:Ankanın bir oyuncusu olarak fuarda bulunmama rağmen fotoğrafda çağırılmamış veya sizi bulamamış olmam üzdü beni açıkcası. Seneye benimde bulunduğum güzel karelere imza atma dileğiyle.
COMPEX HATIRASI
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
Re: COMPEX HATIRASI
Delifişekxünyeli =><=Delifişekxcerrah=><=Delifişekxdücane
-
- Salgın Koruyucusu
Topram iyiki gelmedin sen gelsen bu kare bir araya gelemezdi :lol: :mrgreen:TetiK yazdı:Bensiz iyimiydi fuar)
Niyekı torpaamUnyeli0452 yazdı:Topram iyiki gelmedin sen gelsen bu kare bir araya gelemezdi :lol: :mrgreen:TetiK yazdı:Bensiz iyimiydi fuar)
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
İLİŞMEBABAYORGUN..
- ParduS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Rebels
Selamlar...
Fotoğraf biraz demode modası olmuş , O kadar Morug içinde genclerin olması şasırtıcı
Bir dahaki Buluşma için Gençlerle takılmak istiyoruz, Sloganını atıcağım
Saygılar.
Fotoğraf biraz demode modası olmuş , O kadar Morug içinde genclerin olması şasırtıcı
Bir dahaki Buluşma için Gençlerle takılmak istiyoruz, Sloganını atıcağım
Saygılar.
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
-
- Salgın Koruyucusu
Pardon ben seni bizim Hüsoyla karıştırdım k. bakmaTetiK yazdı:Niyekı torpaamUnyeli0452 yazdı:Topram iyiki gelmedin sen gelsen bu kare bir araya gelemezdi :lol: :mrgreen:TetiK yazdı:Bensiz iyimiydi fuar)
Hiç önemi yok paşam ha o ha benUnyeli0452 yazdı:Pardon ben seni bizim Hüsoyla karıştırdım k. bakmaTetiK yazdı:Niyekı torpaamUnyeli0452 yazdı:Topram iyiki gelmedin sen gelsen bu kare bir araya gelemezdi :lol: :mrgreen:TetiK yazdı:Bensiz iyimiydi fuar)
ops:
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
İLİŞMEBABAYORGUN..
- IIxCaCaRiaNxII
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Anka Plus
Merhaba ANKA.
'' VALİDEM '' SizinLe Devamlı TILSIM ekibi olarak görüşmüştük
Artık bizde ANKA Lıyız Umarım iLk Buluşmada Fuarda Tekrardan görüşmek nasip olur
ANKA olarak TILSIM Sunucusunda ( ATAxWHİTE ) Saygılarımla. IIxÇaÇaRiaNxII ( FERYAT KUL )
'' VALİDEM '' SizinLe Devamlı TILSIM ekibi olarak görüşmüştük

IIxÇaÇaRiaNxII - IIxÇaÇaRıaNxII - Feryat