Captan price dan çok herkeze benziyordu o abi ben muhabbet ettım bıraz kafa adam ama fazla cüsseli ve sakalı az kilo çok price demeye 10 bin ikv li ister ben semihayla resim çekildim krds öle senin cektirdigin hatunlar gibi değil uzaktan temas istemiyo yaşını sölemiyodu soranlara arada 20 cm mesafe olursa resim cekılıo
cr0xip yazdı:Captan price dan çok herkeze benziyordu o abi ben muhabbet ettım bıraz kafa adam ama fazla cüsseli ve sakalı az kilo çok price demeye 10 bin ikv li ister ben semihayla resim çekildim krds öle senin cektirdigin hatunlar gibi değil uzaktan temas istemiyo yaşını sölemiyodu soranlara arada 20 cm mesafe olursa resim cekılıo
Evet Semiha Hanım' ı Bılıyorum Arkdaşımın bır tanesı Telefonundan Cekerken biraz sınırlenıverdı.
Bır de dedıgın gıbı Yaklastırmıyor yanına Bılmıyorum... + Bayan benım gıttıgımde cok yorgundu Gercekten gunde kaç kısı ıle Fotograf Cekındıgını Düşün Biraz hak verelim :!: ops: ''Semıha Ile resim çekindim kardeş öle senın cektırdıgın hatunlar gıbı Degıl '' Yorumun hoş ve guzelde yakıstıramadım sana Onlar Hatun degıl , Her Biri Güzel ve Narin bayan Edepsızlık etmişsin :!: :idea: ...
EMİNÖNÜ Lodos KrONiC(49) LodossSuperPowerDELTA(49) LodossSuperpowerALFA(49) LodosXxKrOniCxX(49) LodosMeTaLStOrM(49) _________________________________________________________________ En yaman bilgin,bilgileri kuşku ve işkille sarsılmıyandır.[Hz Ali (r.a)]
Evet samimiyeti sevmiyor bu arada sen kronicmissin senle bozuka atan bi cin vardı unuttum ona gitmiştik yardım etmiştin bana şimdi hatırladım ama yapamamıştık gerçektende oyunda gördüğün birini gerçek resmini görmek güzel oluyor :lol: yardım sever birisin o görevden anladıydım yüzünden iyilik akıyor krdşm
cr0xip yazdı:Evet samimiyeti sevmiyor bu arada sen kronicmissin senle bozuka atan bi cin vardı unuttum ona gitmiştik yardım etmiştin bana şimdi hatırladım ama yapamamıştık gerçektende oyunda gördüğün birini gerçek resmini görmek güzel oluyor :lol: yardım sever birisin o görevden anladıydım yüzünden iyilik akıyor krdşm
cr0xip yazdı:Evet samimiyeti sevmiyor bu arada sen kronicmissin senle bozuka atan bi cin vardı unuttum ona gitmiştik yardım etmiştin bana şimdi hatırladım ama yapamamıştık gerçektende oyunda gördüğün birini gerçek resmini görmek güzel oluyor :lol: yardım sever birisin o görevden anladıydım yüzünden iyilik akıyor krdşm
vallahı yazında İkilemde Kaldım kardeşım
Ama Ginede Teşekkur ederım
Oyundakı karakterının ısmını yazarmısın bı ara Ifadenı alcam
EMİNÖNÜ Lodos KrONiC(49) LodossSuperPowerDELTA(49) LodossSuperpowerALFA(49) LodosXxKrOniCxX(49) LodosMeTaLStOrM(49) _________________________________________________________________ En yaman bilgin,bilgileri kuşku ve işkille sarsılmıyandır.[Hz Ali (r.a)]
Sakın o bazuka atan Cin '' Solucan '' olmasın
OnuR'um sen Fuar'a kız bakmaya gitmişsin bea
''OnuR'um sen Fuar'a Kız bakmaya Gitmişsin Bea ''
Yasinim Benım Dunya tatlısı ,delısı,safı, Bır kız Arkdaşım var
Sadece Yeni Arkdaşlar edındım