Eskilerden Kim Kalmışkı yahu :)
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Re: Eskilerden Kim Kalmışkı yahu :)
Ismini değiştiren herkez betacı oldu!sağdan solda duyulan bikaç cümle ıle ah eski günler olayınada girildi adam diyorki ben betada başladm ozamanlar pholitoes i zor kesiyorduk!daha yoruma gerek yok herhal gercek beta cılar ne demk istedgmi anlar.saygılarıml..
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Ismini değiştiren herkez betacı oldu!sağdan solda duyulan bikaç cümle ıle ah eski günler olayınada girildi adam diyorki ben betada başladm ozamanlar pholitoes i zor kesiyorduk!daha yoruma gerek yok herhal gercek beta cılar ne demk istedgmi anlar.saygılarıml..
Kesinlikle o günlere dönmek isterdim . Oyunun tadı tam çıkıyordu . Herşey zorlu herkes yeni başlamış kim kimdir bilinmez , nezih bir ortam . Sıkı dostluklar , birbirini satmayan arkadaşlar ve daha niceleri ...
Eski dostlarıma bi ayrı selamlar olsun ...
Eski dostlarıma bi ayrı selamlar olsun ...
XXCEZAXX
bılmıyorum Hatırlarmısınız ozamanlar madenlerın kurdu ve kıtabenın reısı bırı vardı (Reıs ama 4 gölge akrebını anca basa cıkıyordum:) ) ALFAQ ' karakterım ozamanların en guclusu degılde hanı 3 5 kısıden bırıydık capulcu dıyelım
yukarıda Ahmet avıcya yaptıgın yorumda ben SAvaşcı sıfacımı 29 sevıye yapmısken buyucumu 24 u kasıyordum
CAPTAINATX daqa 14 mu? 17 mı ? neydı yanı ondan daqa eskıyız
BETA nın en sevdıgım yanı ıse dengesızlık vardı
mısal savaşcı 4 buyucuyu keserdı (ezık olanlarını )
2savaşcı asla bır sıfacıyı kolay kolay ındıremezdı (HaTTa EsrFPaSaHosPıTal vardı 96 canla savaşcıyı yatırdıgını gördum tabı ozamanlar epesı sıcak sıcak dı ::) elınde yanıyordu
))
buyucu ustunu SELIMBEY yapsın bır de 29 puan meteorıte verdın mı bıde Agacların arkasına saklanıp savaşcıyı kesevbılıyordu
Ama En önemlısı huzur ,SaYgı ve Sevgıden ıbarettı
yukarıda Ahmet avıcya yaptıgın yorumda ben SAvaşcı sıfacımı 29 sevıye yapmısken buyucumu 24 u kasıyordum
CAPTAINATX daqa 14 mu? 17 mı ? neydı yanı ondan daqa eskıyız
BETA nın en sevdıgım yanı ıse dengesızlık vardı
mısal savaşcı 4 buyucuyu keserdı (ezık olanlarını )
2savaşcı asla bır sıfacıyı kolay kolay ındıremezdı (HaTTa EsrFPaSaHosPıTal vardı 96 canla savaşcıyı yatırdıgını gördum tabı ozamanlar epesı sıcak sıcak dı ::) elınde yanıyordu
buyucu ustunu SELIMBEY yapsın bır de 29 puan meteorıte verdın mı bıde Agacların arkasına saklanıp savaşcıyı kesevbılıyordu
Ama En önemlısı huzur ,SaYgı ve Sevgıden ıbarettı