tmm sussenın konusma hakkın yokMadconfig yazdı:Evet Beta olmadığını biliyorum 25-donemi beta Fakat oyun içerisindeki Çoğu kişi 29-donemini Beta olarak adlandırıdığı için bu kelime yozlaşmasına Gitmeyi kabul ettimdeHayırdır Arkadaşım senin Bu Zeka ölçen Tavırların nerden geliyor ? Kendinden daha yüksek zekalar arıyorsun sanırım
İşte Beta Dönemi Meraklılarına
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İşte Beta Dönemi Meraklılarına
Benjiro
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Beta gunleri 2 3 cumleyle anlaticagimiz gunler olsaydi ama degil.Hersey beta zamaninda vardi dostluk, arkadasli,k yardimseverlik.Simdi o gunleri mumla ariyorum.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Kelime yozlaşmasımı kavram yozlaşmasımı bence sen önce yazdığın şeylerin ne anlama geldiğini öğrenMadconfig yazdı:Evet Beta olmadığını biliyorum 25-donemi beta Fakat oyun içerisindeki Çoğu kişi 29-donemini Beta olarak adlandırıdığı için bu kelime yozlaşmasına Gitmeyi kabul ettimdeHayırdır Arkadaşım senin Bu Zeka ölçen Tavırların nerden geliyor ? Kendinden daha yüksek zekalar arıyorsun sanırım
- Hunxemrehan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
ben o zamanlar aranızda yoktum meteor açıldıktan 1 hafta sonra başlamıştım ama anlatılanlara göre en güzel dönemiymiş İKV nin...

Hunxemrehan,Hunxpesimistyle,Hunxküheylan
Sen gülerken yanındakilerde güler,
Ama ağlarken yalnız ağlarsın,
Onun için öyle bir ağaca yaslan ki,
Asla yıkılmasın...
O GünLeR NeRde MadKonfiq Keşke O GÜbLeR GeRi GeLse ...
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
o Dönemde Yönetici Olarak Sadece CilginBiberoN Yani ( Erhan Abim)'i Severdim Diğerlerinden Çok Gıcık Kapıyorudum 
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
YaKaMoZ aiLeSi