İyi güzelde... Kardeşim ben köyde oturuyorum ve plus paket almak için 150-200 Km yol gitmem lazım.Gerçekten çok uzak.Benim lafım paralı diye değilde e-pin ile alınmıyor diye.Epin ile 5-10 TL ye satılsa güzel olmazmı? Ben nasıl alcam pakette loncaya gircem?Yada direk plus alınca plus bitene kadar giriş hakkı verilse iyi olurdu yani...Sosyolog yazdı:Merhaba,
Lonca lisansı Çemberlitaş Kutu ile beraber ücretsiz verilmektedir. Bir adet Lonca Lisansı ile bir karakteriniz ile sınırsız olarak loncalara girip çıkabilirsiniz. Tıpkı üretim ve toplama puanları sıfırlamak için kutu yüklemek gibi.
Bilginize.
Yine Güzel bir yenilik!..Yine bir saçmalık!...
Re: Yine Güzel bir yenilik!..Yine bir saçmalık!...
Gel deme gelemem!
Bekleme sevemem!
Elleme veremem!
KaLßimi
- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
o vakit şöyle açıklayayım.Diyelim ki loncanız 50 kişi.ARZLODOS yazdı:Sen bu hesabı tekil olarak yapma istersen 100 kişilik bir lonca hesabı olarak yap.
100 kişiden 10 tanesi bir saf çıkmasında sen o zaman gör feryadı.
Zati %99 şansın var deselerde hep %1 denk gelirsin.
%90 azmı %60 göre.
Arka arkaya cekme hesabından yapılmış bir hesap sadece bir madene bakarak yaparsanız %20 sansın bile olmaz.
Tüm Madenci çekilişinide katmakta fayda var. Nise
Siz lonca sarraf arttırıcı aldınız , 1 aylık 60/60 .
plus da var herkesde.
Bu 50 arkadaşınızla birlikte 3. safı olan bir madeni çektiginizi düşünelim.Her materyalinde 16 tane öbeği var.
60lık ile 30lugun toplamı size %90lık bir arttırıcı verir.
Varsaydığımız "Normal şansınız %10 ise" , %19 olur.
Yani loncanızdaki sarraf çeken tüm karakterlerin şansı da %19 olmuş olur.
hesaba bakılınca bu arttırıcılar çok güzel.Çünkü 1 hesaba alıp 1345 akçe verilecegine , loncaya alıp artık kaç kişi çekebiliyorsa çekiyor . tüm loncaya etki ediyor.üstelik 2690 akçe yapmıslar.
Açıkçası , arttırıcı alıp , loncasıyla maden kasıp , 3. safların cıkması sorunlu olursa hoş olmaz.
Sonuçta 15 kişinin dağılıp madenlere oturması ile illa ki biryerlerden çıkması gerekir.
Ben sadece arttırıcı alınca %60,%90 arttırdı o zaman 15 madende hemen cıkacak mantıgından vazgecilmesi gerektiğini belirtmek istedim.
Bu güne kadar 1 kere 1 ay mavi topaz kastım.
Başka çektiğim her madeni geçerken denk gelip çektim.
Bende oturup kasınca bir türlü çıkaramayanlardanım
iyi oyunlar.
Ogol yazdı:bu ne hersey paralı istersek hebimiz oyunu boykot edip ,oynamayıp batırırız , ama kimse kalkısmıyor.PisKoPoS yazdı:tmm hadi burda ücretsiz vericeksnz sonra dükkanda akçe ile saticaksiniz yok ya valla oynanmaz artık bu oyun bune ya hersey para bide ücretsiz diorlar hey allhım.Sosyolog yazdı:Merhaba,
Lonca lisansı Çemberlitaş Kutu ile beraber ücretsiz verilmektedir. Bir adet Lonca Lisansı ile bir karakteriniz ile sınırsız olarak loncalara girip çıkabilirsiniz. Tıpkı üretim ve toplama puanları sıfırlamak için kutu yüklemek gibi.
Bilginize.
İmzana hayranım.
eyvallaBerimpex yazdı:Ogol yazdı:bu ne hersey paralı istersek hebimiz oyunu boykot edip ,oynamayıp batırırız , ama kimse kalkısmıyor.PisKoPoS yazdı:tmm hadi burda ücretsiz vericeksnz sonra dükkanda akçe ile saticaksiniz yok ya valla oynanmaz artık bu oyun bune ya hersey para bide ücretsiz diorlar hey allhım.Sosyolog yazdı:Merhaba,
Bilginize.
İmzana hayranım.
Bir lonca lisansı alınca sadece bir karakterlemi , yoksa o hesaptaki bütün karakterlerlemi loncaya girebiliyoruz :?:Sosyolog yazdı:Merhaba,
Bilginize.
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Lonca Lisansınızı xxx Adlı karaktere yüklediğinizde sadece xxx adındaki karakter ile Loncalara girebilirsiniz.oguzhan98 yazdı:Bir lonca lisansı alınca sadece bir karakterlemi , yoksa o hesaptaki bütün karakterlerlemi loncaya girebiliyoruz :?:Sosyolog yazdı:Merhaba,
Bilginize.
Yani +5 Yetenek vb gibi bu da sadece 1 karakter için.
İyi forumlar.