itemlerınle babı alıde modda takılıyor hırsız orda her askam gorebılırsın hırsızı bu tur ınsalar bır anlık hırsla parayla kendılerını nasılda kaptırıyrlar bir item ıcın değermılan hırsız damgası yemek yazık acıyorum en azından caldıgın ıtemlerle artıslıık taslama bana oyundan q hırsızı babi alide mod yok aksamları sana bız varken hırsızya gelmısını gecmısnı geleceğini goreceğini bir kalemde sikarim...
Godfatherr Ergenekonx
Zindanxhayeleti ---Bozkurtt ADLI OYUNCU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTı
Re: Zindanxhayeleti ---Bozkurtt ADLI OYUNCU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTı
MiLLet KüLhan ßeyi Olmu$ , Etrafı ßo$ ßıraktık ÇakaLLar Dolmu$, ßizim Yürüdüqümüz Gayri Meçhul YoLmu$ , aLem DedikLeri Şey Meğersem Buymu$. Harbiden HaLimiz DumAn OLmuş.
Baba Yorgun...
Baba Yorgun...
KONU HAKKINDA YORUM YAZIN
HIRSIZ DAHADABENİM itemlerle takılıyo
YÖNETİCİ İLE ASI LİHTİBAtA GEÇEBİLRİM BİLENLER =======YRD ===
Selam Ben mert süreksiz lordsoner Gaddar seni cok uyardı o hırsız diye yol verdim ona güvenme dedi sana bölgede bas bas bağiriyordu ama duyan kim sen anca biz onu kestigimizde ona gelip yardıme diyordun sonucuda böle hüzün oldu keşke Gaddar rın söledigine uyup alakanı kesseydin ama olan oldu büyük gecmiş olsun elimizden en gelirse yapmaya calişiriz imkanlarımız dahilinde ama bu oyunda babana bile güvenme soner kardeş inş bi an önce vijdanı geri verditir itemelrini emek verip item kasmişsin birinin gelip hic bir emek sarf etmeden alması manevi bakımdan cok acı bir şey ama o #@!? Bozkurt Zindanhayaleti ve bi tanede büyücüsü var ismini unuttum hatirlarsam yazarım soner inş geri alırsın !!!süreksiz!!!
EYW SAğol DESTEK İçiN TEKARAESK İİTEMLERİNDAHA KRAlını düzecem yakında
YAW FOTOLARA BAKIN YORUM edin
Geçmiş Olsun Soner...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •