Öncelikle Furkan kardeşim hayırlı olsun , güle güle kullan ve keyfini sür kardeşim.
Murat kardeşim ve Furkan kardeşim , lütfen insana saygıyı bırakmadan birbirinize hitab edin.
Bir daha bu tarz hitab şekli görmek ve duymak istemiyorum ,
İkinizi de sever sayarım bir abiniz olarak sizden ricam saygı unsurlarını bir köşeye bırakıp konuşmayın.
İyi Forumlar...
O Bir İdol. [WSsanaTı]
- mutevazi23
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Megaloman
Re: O Bir İdol. [WSsanaTı]
1. OLARAK konuyu ben açmadım 2. olaraksa bn parayla maden felan almadım kutu aldım 2 kere boş konuşuyonhilalxxfenomen yazdı:Konunun adını değiş ozaman kapattırıp idolmüş hahhahahayalvarmamak için TL ile maden aldım diye aç konuyu tutar
:lol:
serserixemree yazdı:iyide üretmiş tebrik edecegine boş boş laflar ediyorsun ne gerzek bi insansın sen fenomen ya
çekemıyosan anten tak fenoDD
/alkış ...
fazla söze gerek yok galiba
saolasn abi saten muattab olmıcam dahaAlpAykan yazdı:Öncelikle Furkan kardeşim hayırlı olsun , güle güle kullan ve keyfini sür kardeşim.
Murat kardeşim ve Furkan kardeşim , lütfen insana saygıyı bırakmadan birbirinize hitab edin.
Bir daha bu tarz hitab şekli görmek ve duymak istemiyorum ,
İkinizi de sever sayarım bir abiniz olarak sizden ricam saygı unsurlarını bir köşeye bırakıp konuşmayın.
İyi Forumlar...
[/color]
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Z Y N
Herşeyden önce kimse sazanlık etmesin!! Beni sevmiyor olanlar olabilir ehh bende onlara hayran değilim hani neyse hani diyorsun ya parayla almadım diye la çocuk 5 hidrojene bildiğim kadarıyla 35tl para vermişsin nereden mi biliyorum çünkü hidrojenler benimdi vede sana satan kişide benden ödünç istemişti bilsem sana vereceğini /nah verirdim ammaa neyse yalan konuşmayın günahtır 

xXFENOMENXx
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
Konuyu açan kişi benim Furkan değil. Yorumları görünce gerçekten çok şaşırdım.hilalxxfenomen yazdı:Herşeyden önce kimse sazanlık etmesin!! Beni sevmiyor olanlar olabilir ehh bende onlara hayran değilim hani neyse hani diyorsun ya parayla almadım diye la çocuk 5 hidrojene bildiğim kadarıyla 35tl para vermişsin nereden mi biliyorum çünkü hidrojenler benimdi vede sana satan kişide benden ödünç istemişti bilsem sana vereceğini /nah verirdim ammaa neyse yalan konuşmayın günahtır
Ben burda kıyamet seti tamamladığımız için arkadaşımızı tebrik ediyorum dangalağın biri çıkıyor balıklama atlıyor.
Söylenicek Pek birşey yok " Çekemeyen Anten Taksın".
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
Setin hayırlı olsun fakat idol kelimesine sadece gülerim bknz :arrow: :arrow: "xD"
.·´¯`·->PardusxParaNoyaK<-·´¯`·.
°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸IxPaRDuSMaDMaXxI°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸
`·.¸¸.·´´¯`··._.·PardusParaNoyaK`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Loncamıza Başvurmak İçin: http://parduspanterabasvuru.tr.cx
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nemesis
madmax431 yazdı:Setin hayırlı olsun fakat idol kelimesine sadece gülerim bknz :arrow: :arrow: "xD"
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: [Kan Ve Revan]
1750 Buz Da Bende Var ALıNTeRi Tek Parça Üretmedim
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: NEMESİS
Ws atmak isteyen gelir söyler arkadaşım Sedat ' ın ağzı yokmu ?Damir yazdı:İtemleri dizmiş h.o , lakin itemine güveniyorsa kabusxagresif le vs ye davet ediyoruz
Eğer çok istiyorsan gel seninlede atalım :roll:
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nemesis
heheheIIxDyNaCxII yazdı:Ws atmak isteyen gelir söyler arkadaşım Sedat ' ın ağzı yokmu ?Damir yazdı:İtemleri dizmiş h.o , lakin itemine güveniyorsa kabusxagresif le vs ye davet ediyoruz
Eğer çok istiyorsan gel seninlede atalım :roll:
Özet olarak "Zenginin malı fakirin çenesini yorarmış." . Hayırlı olsun kardeş. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Fakat idol kelimesi benim de biraz tebessüm etmeme neden oldu.

aLpoS
xScHooLBoyx