Kalın sağlıcakla :)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
alpinan564
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kalın sağlıcakla :)

Mesaj gönderen alpinan564 »

knkam umarım aries haklı cıkarda dönüsün muhtesem...basta bnde yazıcaktım ama sonrdan vazgectım kımler sucladı bilmiyorum ama haggard'ın dediqi qibi senın oyunu bırakman bu sucu kabullenmen anlamına geliyor... insAllah oyunu bırakıp sucu kabullenmıs olmassın umarım...
GodfreyxAlp
GodfreyxHygieia
Kullanıcı avatarı
kFygFb
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kFygFb »

canım allaha emanet ol bak bende girmiyorum eksilen birşeyim yok gene ikv destekçisiyim gene projelere devam ediyorum :) canın sagolsun takma hiç bir şeyi kafana :) zamanında benimde 57 tane çakmam çıkmıştı ;)
Göster
www.raidersofanatolia.com

Tılsım RoA

Resim
Kullanıcı avatarı
alpinan564
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen alpinan564 »

knkAM yazmayı unutmusum oyuna tekrar döncek olursan bnle irtibata mutlaka gec...Dönmeni 4 gözle bekliyorus kardesim...
GodfreyxAlp
GodfreyxHygieia
Kullanıcı avatarı
Emmi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Emmi »

Bu konuya cevap yazmıcaktım ama çok sevdiğim bir kardeşimin sadece sorulan bir soru yüzünden
Abla dediği insana küfür ettirecek kadar küçüldüğünü duyunca yazmak istedim.
Emre bu zaman a kadar yaptığın her ne olmuşsa sana gelip hesap soran olmadı.
Ancak bu Lonca da ortak kullanılan malzemeler eğer kayıp ise bunu sormak bu Lonca başkan yardımcısının hakkıdır.
Sana değer verilmiş karşılık beklemeden yapılmış bir iyilik ve sana güvenilip verilmiş bir emanet var ise bunun kayıp olması halinde sana sorulması çok doğaldır.
Sen dün e kadar Abi, Abla dediğin kişilerin sana bunları sormasını başkalarına koşup bunlar bana hırsız diyor diye söyleyip o insanlarında gelip Abi, Abla dediğin kişilere küfür etmelerini sağlamanın amacı nedir?
Sen parayı kaptırdım dediğinde sana söylenen tek laf gerek masum gerek ise bizler tarafından olsun önemi yok Senin canın sağolsun olmuştur. Kimse seni azarlamamış kimse seni küçük düşürmeye çalışmamıştır. Aksine dün Masumprens ile yaptığımız konuşmada olsun benimle yaptığın konuşmada olsun kimse senin bu yüzden üzülmeni istememiştir.
Ancak sende çok iyi biliyorsunki bizler arasında şu vardır ortak olarak herkezin itemini dizmeye çalışırız.
Sana verilen veya diğer arkadaşlara verilen itemler bu Loncadaki kişilerinde emeği olduğunu unutmuşsun.
Dün senin karakteri aktardığımızda karşımızda sana verdiğimiz itemlerin hiç birinin olmadığını gördük.
Bu itemlerin nereye ve nasıl verildiğini bilmek bizlerin hakkıdır. Çünkü o itemler çeşitli arkadaşların yardımları ile üretilmiş veya alınmıştır. Sen bunu kendine sorulmasını hırsızlıkla suçlanıyorum diyerek milleti galeyana getirme çabanı anlamış değiliz. Şu da bir gerçekki olayın aslını bilmeden burda yorum yapan kişilerin sadece öngörüler ile hareket ettiğini görüyoruz. Bizlere küfür edip bizleri rezil edeceğini iddia eden arakadaşlarınada sesleniyorum.
Eğerki hakkımızda bildiğiniz bir yalnış varsa bunu sergileyin beklemeyin. Tehdit etmenize gerek yok ne biliyorsanız tüm insanlar ile paylaşın Başımız dik Alnımız ak. Kimseden çekinmez kimseden korkmayız heleki küfür edip boş tehdit edenlerden hiç.
Dün ne isek bugünde o yuz biz değişmedik. Lonca ya giren insanlar çıkarken aldıklarını geri iade etmek zorunda olduklarını biliyordur. Eğer bizden yana alacaklı isen söylersin alırsın hee bizden aldıkların hakkında ve nerde oldukları hakkında cevaplarını vermek zorundasın.

Lonca Sitemizdeki üyeliğin halen devam ederken ve hepimizin msn i sende varken bu şekilde bizleri suçlayan konu açman sadece seni düşürür.
Resim

KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına :) ;) ;)
Karakter Adı :[/color] AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter :[/color] Savaşcı
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
Emmi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Emmi »

Tüm Tılsım oyuncuları ve forum yöneticilerinden tek ricam bu konu açıklığa kavuşana kadar kilitlenmesin lütfen.
Çok merak ediyorum bizim hakkımızda elinde belgeleri olan insanları..
Resim

KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına :) ;) ;)
Karakter Adı :[/color] AmisosEmmi-- AmisosGame
Karakter :[/color] Savaşcı
Seviye : 49
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

pehh ;)
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
SonSpiderFreak
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SonSpiderFreak »

Emre gidiyorsun ama geri döneceğini sende biliyorsun dostum en fazla yaza kadar müsade sana :D
Elime geçen dostlarımın yakasını kolay kolay bırakmam ;)
Kafanı topla bi sağlıklı düşünmeye başla geri gel kanka :)
GodfreyXspideR
Firavun
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Firavun »

Kardeşim ben firavun beni ne kadar işim warken kestiysende.. deparla peşimden kovaladıysanda sen beni peşimdenn yine kovalayana kadar bende oyunu bırakıyorum...seni sewdiğim için..
Kullanıcı avatarı
moment
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: SON

Mesaj gönderen moment »

Sen öLe diosun emmi amma Parayı cocuq kaptırdı Selinin Msnde emreye ne dediyse Konusmaların Hepsi Word de kayıtLııı cocuqu itip kalkıooo ...SenLe bi derdim yoq MasumLada ama üzerime qeliosunuz bak sabah duuydum MASUM NE DEMİŞ: Sen emreyi msnden sil İboyuda bize karsı kışkırtt Ne demek buuu ..??? Yanındaki adamlarınız kendinizden mi sandınız hemen sen ne yapıosan masum haberLer bendee Emree Hİç bi yere qitmedi bunuda bilin burda oynuo tıLsımda ben actım carını ben kasıom gerekse BaskanLa konusup Onuda Realx yapcam Emo haqqard Duru Bizi kırcak deqiller ama o selin denilen sahıs konusmalarına dikkat etsin EMRE HIRSIZ DİOSUNUZ DİEN MASUM BEYY MADEM KOYUN FORUMAA TM MI O DEDİGİN IP ADRESİNİ HErkez anLasınn ... emreyi .... Size diceqim bunlar masum ben ahkamı simdi kesiom Haydi Hodri Meydann ... Kimse beni sana Karsı kışkırtamaz Kocum ;)

Sarıölüm (İbo)
SaRıöLüMII
SaRıöLüM
SaRıöLüMI
Kullanıcı avatarı
Crazyxmanxtwo
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Crazyxmanxtwo »

moment yazdı:Sen öLe diosun emmi amma Parayı cocuq kaptırdı Selinin Msnde emreye ne dediyse Konusmaların Hepsi Word de kayıtLııı cocuqu itip kalkıooo ...SenLe bi derdim yoq MasumLada ama üzerime qeliosunuz bak sabah duuydum MASUM NE DEMİŞ: Sen emreyi msnden sil İboyuda bize karsı kışkırtt Ne demek buuu ..??? Yanındaki adamlarınız kendinizden mi sandınız hemen sen ne yapıosan masum haberLer bendee Emree Hİç bi yere qitmedi bunuda bilin burda oynuo tıLsımda ben actım carını ben kasıom gerekse BaskanLa konusup Onuda Realx yapcam Emo haqqard Duru Bizi kırcak deqiller ama o selin denilen sahıs konusmalarına dikkat etsin EMRE HIRSIZ DİOSUNUZ DİEN MASUM BEYY MADEM KOYUN FORUMAA TM MI O DEDİGİN IP ADRESİNİ HErkez anLasınn ... emreyi .... Size diceqim bunlar masum ben ahkamı simdi kesiom Haydi Hodri Meydann ... Kimse beni sana Karsı kışkırtamaz Kocum ;)

Sarıölüm (İbo)
Emre Bu oyunda En Dürüst En hahkatlı ve En ciddi oyuncusudur
ama selin abla wordda kayıtlı emreyi o kdr yalvartıorsun hırsız muhamelesi yapıosun seni abla bildik buyuqum saydım ama simdi gorun hodri meydan ibo hll olsun sana...
emreye yapılan yabuk karsısızlık kalmazz.. bunu bilin ...
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz

“Genel Sohbet” sayfasına dön