tüm sorunlar bitti'de oturmamı kaldı?
oyun Türk oyunu bağdaş kurmayacakta amudamı kalkacak ?
''Daha Güzel Bir İKV İçin''
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Re: ''Daha Güzel Bir İKV İçin''
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
yavaş oturabilir siz normalde pat diyemi yere oturuyorsunuz yavaşça oturması daha güzel göze hitap edebilir.
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
Benim de eklemek istediğim bir şey var büyücülerde olan bir durum bu büyücüler yer otururken asalar yerin içine geçiyor uzun zamandır bunun düzeltilmesini istiyorum. 
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
İkv de pot sistemi yok iksirler çok maliyetli o yüzden enerji ve kudret doldurması sadece oturmayla oluyor ee birde salına salına oturduğunu düşünürsek zaman konusunda sıkıntı yaratacağını düşünüyorum.Sufizm yazdı:yavaş oturabilir siz normalde pat diyemi yere oturuyorsunuz yavaşça oturması daha güzel göze hitap edebilir.

LEPRECHAUN
Daha güzel bir ikv için başlığına karşılık yazın bu olmamalıydı.Bunlara kadar çok daha büyük sıkıntılar ve hatalar var.Bence tercihini öyle kullanmalıydın.Ama bunlar seni rahatsız ediyorsa ve düzeldiğinde ikv nin daha güzel olabileceğini düşünüyorsan düzeltsinler sende daha güzel bir ikv de oynamış ol.Yerinde olmak isterdim.Sufizm yazdı:Selam Oyuncu artısı arttırmak icin 2 3 önerilerimiz var. Ilk önce karakterin yürûyüsünü düzeltmek olmalı yürürken sol elini sallıyor ama silah tutulan kolu sallamıyor bu hata düzenlenmeli. Ceket Pantolon Eldiven Ayakkabı Esyalari gücüne göre az parlamalı Saheserde fazla Nadide'de daha az cift itemlerde daha az Yek itemlerde parlamamalı. Gelecek yeni bölgede Yeteneklerin alanları cogaltılmalı Özellikle Büyücülerde Alan arttırılmalı. VE SON KEZ LÜTFEN ŞU OTURMAYIN DÜZELTİN O NASIL BİR OTURMA ŞEKLİDİR YA 4 yıldır oynuyorum PAT diye yere bağdaş kuruyor bunları değerlendirin lütfen DAHA GÜZEL BİR İKV için Teşekkürler.
esekherif
esekherif
Merhaba ;LEPRECHAUN yazdı:İkv de pot sistemi yok iksirler çok maliyetli o yüzden enerji ve kudret doldurması sadece oturmayla oluyor ee birde salına salına oturduğunu düşünürsek zaman konusunda sıkıntı yaratacağını düşünüyorum.Sufizm yazdı:yavaş oturabilir siz normalde pat diyemi yere oturuyorsunuz yavaşça oturması daha güzel göze hitap edebilir.
''o'' harfine bastıktan sonra 5'snde bir enerji ve kudret geliyor illa hızlı oturup doldurması gerekmiyor ''o'' harfine bastıktan sonra 5 snde bir dolabilir ama yavaş oturmasının bununla ilgisi olamadığını düşünüyorum.
İYİ FORUMLAR
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
Kardeş güncellemeyim dedim ama dayanamadım Sorunlarına gelince o parlama meselesi Metin 2 denen oyunda mevcut Büyücü Yeteneklerinin alanı ve oturma şeklinin yavaşlığına gelince Onlarda Knight de var İtersen bu oyunlarrı oynarsınSufizm yazdı:Selam Oyuncu artısı arttırmak icin 2 3 önerilerimiz var. Ilk önce karakterin yürûyüsünü düzeltmek olmalı yürürken sol elini sallıyor ama silah tutulan kolu sallamıyor bu hata düzenlenmeli. Ceket Pantolon Eldiven Ayakkabı Esyalari gücüne göre az parlamalı Saheserde fazla Nadide'de daha az cift itemlerde daha az Yek itemlerde parlamamalı. Gelecek yeni bölgede Yeteneklerin alanları cogaltılmalı Özellikle Büyücülerde Alan arttırılmalı. VE SON KEZ LÜTFEN ŞU OTURMAYIN DÜZELTİN O NASIL BİR OTURMA ŞEKLİDİR YA 4 yıldır oynuyorum PAT diye yere bağdaş kuruyor bunları değerlendirin lütfen DAHA GÜZEL BİR İKV için Teşekkürler.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013
Arkadaşlar konu güzel hoşda çok saçma şeylere deyinilmiş oturma kalkma yürürken item olan elini salama gibi kardeşim elinde bir sey varken sen yolda nasıl yürüyosun o elini kolunu salayarakmı
bence o hata değil ama oyunda bazı şeyler eksik bazı arkadaşlarında değindiği gibi silah skilleri karakter yetenekleri ama bunlarda zamanla olcak şeyler bizim bu düşündüklerimiz yapımcılar ve oyun geliştirme ekibi düşünmüyomu sanıyosunuz bence adamlarda herşeyin farkında ve düşünüyolar ama bütçe meselesi adamlara gerekli bütçe verilmezse nasıl yoktan var etsinlerki zamanla ikv de çok iyi yerlere gelicek ben buna inanıyorum sonuçta bu bizim oyunumuz türk oyunu ama bir kaçtane daha var türk oyunu hepsinide oynadımm ama tek ikv tutuklu kaldım
hekeze iyi forumlar
Yorumunuz için Teşekkürler Farklı bir düşüncexHacikox yazdı:Arkadaşlar konu güzel hoşda çok saçma şeylere deyinilmiş oturma kalkma yürürken item olan elini salama gibi kardeşim elinde bir sey varken sen yolda nasıl yürüyosun o elini kolunu salayarakmıbence o hata değil ama oyunda bazı şeyler eksik bazı arkadaşlarında değindiği gibi silah skilleri karakter yetenekleri ama bunlarda zamanla olcak şeyler bizim bu düşündüklerimiz yapımcılar ve oyun geliştirme ekibi düşünmüyomu sanıyosunuz bence adamlarda herşeyin farkında ve düşünüyolar ama bütçe meselesi adamlara gerekli bütçe verilmezse nasıl yoktan var etsinlerki zamanla ikv de çok iyi yerlere gelicek ben buna inanıyorum sonuçta bu bizim oyunumuz türk oyunu ama bir kaçtane daha var türk oyunu hepsinide oynadımm ama tek ikv tutuklu kaldım
hekeze iyi forumlar
Rappelz oyunu biliyosnudr belki adam yavaşça oturuyo bana kalırsa İKV'nin rappelz metin2 vb. oyunlardan hiç bir eksiği yok.marasaldadas yazdı:tüm sorunlar bitti'de oturmamı kaldı?
oyun Türk oyunu bağdaş kurmayacakta amudamı kalkacak ?
Ve de oyunda görsellik çok önemli ve de gerçekçilik öyle hava düşüyomuş gibi oturma hiç yakışmıyo İKV'ye :|