süper mario!
şaka bi yana elin kore oyunlarına bile binlerce lirayı yatıranlar, hatta karakterine kadar parayla alanlar buraya geldiğinde baş eleştirmen kesiliyor nedense
Buqrahan yazdı:Yav banlamayacaklarını bileyim sana 10 Tane ONLİNE / FPS / RPG / MMORPG oyun sayarım.Bir kere saymıştım ama banlandığım için şimdi söyleyemem... Şunu kabullenin artık,
İKV'nin 1.leri, ZENGİNLERDİR
Ama şunu unutmayın. Oyun kapatılırsa, elinizde olan tek şey PİŞMANLIK olacaktır.!
Sen aşmışsınBayxaslan yazdı:Buqrahan yazdı:Yav banlamayacaklarını bileyim sana 10 Tane ONLİNE / FPS / RPG / MMORPG oyun sayarım.Bir kere saymıştım ama banlandığım için şimdi söyleyemem... Şunu kabullenin artık,
İKV'nin 1.leri, ZENGİNLERDİR
Ama şunu unutmayın. Oyun kapatılırsa, elinizde olan tek şey PİŞMANLIK olacaktır.!
Oyun neden kapatılsın salakmı bu yönetim o kadar kişiden para alıyor tamam alsın kazanmak için alıyor işte bende bunu anlatıyorum onlarda emek harcıyor en azından benim bir gm abim vardı dediği şu desteğe günde 10 bin mesaj geliyor bunlara bakmaktan ne oyuna giriyoruz ne halimiz kalıyo diye an insaf onlarda görevlerini yapıyorlar birde bunun dışında bir arkadaş demiş arkadaşlarım grafik yüzünden bu oyunu oynamıyor diye benim fikrim ikvnin grafik tasarımı metin2'den bence daha iyi... o arkadaşını meran labirentine sokta grafik görsün....
o oyunuda oynadım o oyunu oynayabılmen için ustunu sos veya sun yapman gerek bunu yapabılmek ıcın paran olması gerek ve oyunda da para yapmak pek hayli zordur botlara kendını 60 70 lwl e kadar kasarsın yanlız üstünde itemler ? 100 m i 10 TL satıyorlar hiç bir online oyun ücretsiz deyildir metin2 de de ejder parası denılen bıse vardır kardesım oynuyordu oralardan gormustum alalım dıyordu keyfın ıstıyorsa yatır ıstemıyorsa yatırma konuyu uzatmaya gerek yok..crashxcoolman yazdı:SİLKROAD KONTROL ET İKV DEN DAHA KALİTELİ OLDUGUNU GÖRÜCEKSN vede parasız
Senin tarafından olay böyle görülüyor ve bu senin kendi fikrinse kendi adıma saygı duyuyorum.Bu konuda da samimiyetime güven.Bayxaslan yazdı:İkvye laf ediyorsunuzda yiyorsa ikvden başka mmoprg oyun oynayın az insaf ya wolftime miydi neydi öyle bir oyun oyunda silah paralı exp paralı point blank diyelim ezik ezik silahlarda nereye kadar ? gidemezsin geçen girdim adam almış 20 liraya 1 haftalık silah kalkar kalkmaz kesiyo ve düşünün sadece 1 haftalık 20 tl adamlara diyorsunuz 250 adam 50 lonca gelsin şu lonca sistemi diye gelince laf ediyorsunuz olacak işmi şimdi bu paralı olacağı belliydi neden sobeede 100larca kişi çalışıyor bunların parası neyden çıkıo sanıyorsunuz ? sobee şimdi ne yapsın mesajlara bakıyorlar en çok isteneni sunuyorlar neyle parayla niçin parayla atıyorum 500 kişi çalışıyorsa sobeede her biri asgari ücretten 325 bin tl yapar nerden biliyoruz asgari ücretle çalışdıklarını?? devler belki 2-2,5 bin tl alıyordur hani olamazmı ? şimdi bu konuyada abuk subuk yazılar yazan kesinlikle olacak BU KONUYA ABUK SUBUK LAF EDENELERİ WOLFTEAMDA GÖRMEK İSTERİZ ! Oynayın wolfteamı ikvnin farkını görün...