Bana parasız oynanan oyun söyleyin !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Bana parasız oynanan oyun söyleyin !

Mesaj gönderen HellBlazer »

Resim
süper mario!

şaka bi yana elin kore oyunlarına bile binlerce lirayı yatıranlar, hatta karakterine kadar parayla alanlar buraya geldiğinde baş eleştirmen kesiliyor nedense
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Yav banlamayacaklarını bileyim sana 10 Tane ONLİNE / FPS / RPG / MMORPG oyun sayarım. :) Bir kere saymıştım ama banlandığım için şimdi söyleyemem... Şunu kabullenin artık,

İKV'nin 1.leri, ZENGİNLERDİR ;)

Ama şunu unutmayın. Oyun kapatılırsa, elinizde olan tek şey PİŞMANLIK olacaktır. ;)!

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Bayxaslan »

Buqrahan yazdı:Yav banlamayacaklarını bileyim sana 10 Tane ONLİNE / FPS / RPG / MMORPG oyun sayarım. :) Bir kere saymıştım ama banlandığım için şimdi söyleyemem... Şunu kabullenin artık,

Ama şunu unutmayın. Oyun kapatılırsa, elinizde olan tek şey PİŞMANLIK olacaktır. ;)!

Oyun neden kapatılsın salakmı bu yönetim o kadar kişiden para alıyor tamam alsın kazanmak için alıyor işte bende bunu anlatıyorum onlarda emek harcıyor en azından benim bir gm abim vardı dediği şu desteğe günde 10 bin mesaj geliyor bunlara bakmaktan ne oyuna giriyoruz ne halimiz kalıyo diye an insaf onlarda görevlerini yapıyorlar birde bunun dışında bir arkadaş demiş arkadaşlarım grafik yüzünden bu oyunu oynamıyor diye benim fikrim ikvnin grafik tasarımı metin2'den bence daha iyi... o arkadaşını meran labirentine sokta grafik görsün....
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Bayxaslan yazdı:
Buqrahan yazdı:Yav banlamayacaklarını bileyim sana 10 Tane ONLİNE / FPS / RPG / MMORPG oyun sayarım. :) Bir kere saymıştım ama banlandığım için şimdi söyleyemem... Şunu kabullenin artık,

Oyun neden kapatılsın salakmı bu yönetim o kadar kişiden para alıyor tamam alsın kazanmak için alıyor işte bende bunu anlatıyorum onlarda emek harcıyor en azından benim bir gm abim vardı dediği şu desteğe günde 10 bin mesaj geliyor bunlara bakmaktan ne oyuna giriyoruz ne halimiz kalıyo diye an insaf onlarda görevlerini yapıyorlar birde bunun dışında bir arkadaş demiş arkadaşlarım grafik yüzünden bu oyunu oynamıyor diye benim fikrim ikvnin grafik tasarımı metin2'den bence daha iyi... o arkadaşını meran labirentine sokta grafik görsün....
Sen aşmışsın
kendi kendine konuşmaya başlamışsın
yanımda arkadaş ver demişsin
cümleyi kurmadan satıra geçmişsin
biz burada oyunda paradan bahsediyoruz bilesin
yorumlarına dikkat etmelisin
sana son diyeceğim var oku ki anlayasın
ben tasarımı değil yatırımdan bahsettim öğrenesin! ;)

Buğrahan*

Canım istedi böyle şekilde cevap vereyim dedim. .d

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Mesaj gönderen crashxcoolman »

SİLKROAD KONTROL ET İKV DEN DAHA KALİTELİ OLDUGUNU GÖRÜCEKSN vede parasız
CoOoLMaN :)
Kullanıcı avatarı
Zodiac1
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Zodiac1 »

ozaman git silkroad oyna #@!? :evil:
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Kullanıcı avatarı
Bayxaslan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Bayxaslan »

Zodiac1 yazdı:ozaman git silkroad oyna #@!? :evil:
ResimResim
Kullanıcı avatarı
IIIHaSaNIII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen IIIHaSaNIII »

crashxcoolman yazdı:SİLKROAD KONTROL ET İKV DEN DAHA KALİTELİ OLDUGUNU GÖRÜCEKSN vede parasız
o oyunuda oynadım o oyunu oynayabılmen için ustunu sos veya sun yapman gerek bunu yapabılmek ıcın paran olması gerek ve oyunda da para yapmak pek hayli zordur botlara kendını 60 70 lwl e kadar kasarsın yanlız üstünde itemler ? 100 m i 10 TL satıyorlar hiç bir online oyun ücretsiz deyildir metin2 de de ejder parası denılen bıse vardır kardesım oynuyordu oralardan gormustum alalım dıyordu keyfın ıstıyorsa yatır ıstemıyorsa yatırma konuyu uzatmaya gerek yok..
Alkolikbüyü-IIHasaNII

Resim

Resim
IVtantanIV
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen IVtantanIV »

Bayxaslan yazdı:İkvye laf ediyorsunuzda yiyorsa ikvden başka mmoprg oyun oynayın az insaf ya wolftime miydi neydi öyle bir oyun oyunda silah paralı exp paralı point blank diyelim ezik ezik silahlarda nereye kadar ? gidemezsin geçen girdim adam almış 20 liraya 1 haftalık silah kalkar kalkmaz kesiyo ve düşünün sadece 1 haftalık 20 tl adamlara diyorsunuz 250 adam 50 lonca gelsin şu lonca sistemi diye gelince laf ediyorsunuz olacak işmi şimdi bu paralı olacağı belliydi neden sobeede 100larca kişi çalışıyor bunların parası neyden çıkıo sanıyorsunuz ? sobee şimdi ne yapsın mesajlara bakıyorlar en çok isteneni sunuyorlar neyle parayla niçin parayla atıyorum 500 kişi çalışıyorsa sobeede her biri asgari ücretten 325 bin tl yapar nerden biliyoruz asgari ücretle çalışdıklarını?? devler belki 2-2,5 bin tl alıyordur hani olamazmı ? şimdi bu konuyada abuk subuk yazılar yazan kesinlikle olacak BU KONUYA ABUK SUBUK LAF EDENELERİ WOLFTEAMDA GÖRMEK İSTERİZ ! Oynayın wolfteamı ikvnin farkını görün...
Senin tarafından olay böyle görülüyor ve bu senin kendi fikrinse kendi adıma saygı duyuyorum.Bu konuda da samimiyetime güven.
Bu harcamaları yapman gerekiyorsa demekki bir ticari alışverişte söz konusu.Ör.Fitness klubüne üye oldun.Spor yapıyorsun.İçerde banyoyu,tuvaleti sana paralı sunuyorlarsa,rahatsız olmazmısın ? Rahatsız olursun.Çünki bu hizmeti zaten sana sunmaları lazım.Yukarıda anlattıklarını adamlar öyle bir sunuyorlarki sana.Dahada pahalı sunmuş olsalar dahi, rahatsız olmuyorsun.Çünki biliyorsunki bu aldığın ekstra şeyler.Fitness klubünün sana içeceği ve tostu paralı satması gibi.

Ocipres
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Konu tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir.

Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön