Combofix önerisi.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: Combofix önerisi.

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

MuvaFFa yazdı:Bende bir şey ekleyeyim virüsler binde bir ihtimal ile dosyaların içine bulaşırlar eğer bu ihtimal size denk geldiyse combofix bütün özelinize zarar verebilir bu windows dosyalarınıda kapsamaktadır.

Başta yazdığım cümleyi asla unutmayın bu bir gerçektir. Virüsler binde 1 ihtimalle dosya içine karışabilirler. İsterseniz virüsleri kendinizde temizleyebilirsiniz (çok sağlam virüs olmadıkca) birazcık virüsler ve uzantılar hakkında bilgi edinin yeterli olacaktır. Ben her zaman kendi virüsümü kendim temizlerim asla yardımcı programlar ile bilgisayarımı ayakta tutmaya çalışmam bilmediğin şey daima zararlıdır.

Not: Bu binde bir ihtimal trojanların misal resim içine gömülerek başkalarına yollanmasını kapsamıyor bu el yapımıdır. Kolay kolay hiç bir virüs kendi başına gidipte şu uzantılı dosyanın içine karışayım diyemez!!!
Formatlık duruma gelmiş bilgisayarlarda son çare olarak ben bu programdan başkasını bulamadım yeni nesil virüsler öyle değişikki ben virüs alır incelerim bazen çalıstırınca içinden 200 tane vürüs olusturan virüsten tut hard diski yakan cinsine kadar aklıl almayacak çesitleri var belli baslı virüsleri dediğin yöntemle silebilirsin hatta bunla ilgide bir yazı paylasmıstım üç sene önceydi sanırım.

Ben sadece sizlere yardımı dokunur düşüncesiyle paylastım bir çıkar amacım yok

Dipnot : silahın karakterden öce gitmesi sorunu var bir çok kişi bundan yakındı bendede vardı Combofix i kullanınca düzeldi Yıllardır norton kullanıcısıyım üstünede güvenlik programı tanımam ayrıca Antimalware antitrojanda kullanıyorum onların çözemediği sorunu bu 4 mb programcık çözdu herkesin bilgisayarın bir kösede saklaması gereken kurtarıcı :mrgreen: :idea:
Resim

LEPRECHAUN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön