mitmet >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>30 OCAK 2010
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
HellRiDerS
Game Master
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
----------------------------------
Nerull
Developer
---------------------------------
SirOnur
Forum Yetkilisi
ibram
Forum Yetkilisi
KaPLaN
Game Master
DigitalKumSaati
Forum Yetkilisi
Sunucu: Eminönü
----------------------------------
Sosyolog
Forum Yetkilisi
Haklısın ne diyem
PARAM YOK,BU OYUNU OYNAYABİLİR MİYİM ?
Re: PARAM YOK,BU OYUNU OYNAYABİLİR MİYİM ?
A R Z L O D O S
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Seni iyi anlıyorum yerine koyuncada üzülüyorum ikv sadece burjuva fatazisi oldu 

LEPRECHAUN
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Merhabalar ;TopalBoncuk yazdı:Bir süre önce gene saçma bir konu açmıştı orada da demiştim bu adam konuşuyor ama boş konuşuyor![]()
Adamlar 3 sene boyunca oyunu karşılık bekletmeden beleşe oynattılar bırakta biraz para kazansınlar
İKV kazansın kazanmasın demiyoruz neden Sadece İStanbuL . Fuara gelemeyen neden madur oLsun ama :!:
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Lonca sistemi hangi oyunda paralı?
QYuSuFQ yazdı:Bir kerede bir seyden memnun ol be .
Herseye isyan edicegine bu adamlarin harcadiklari
Emekleri
Zamani dusun birakda alsinlar bari parasini dimi ??
Eger para harcamak istemiyorsan para kas git tanidiklarimdan plus satin al oyun parasi ile.
Haa dersenki neden yapiym ? Neden oyun parami harciym ? Ozaman ya plussuz oyna (loncasiz v.s)
Yada
Bilgisayarim>Denetim masasi>Program ekle veya kaldir>İstanbul kiyamet vakti>kaldir!
Sana baska oyunmu yok ? Var tabi ?
Zivanaliklarini dinlicek baska adammi yok ? Var tabi ?
Neyi bekliyosun ?
Merhaba yusuf kaan özkaynak böyle artist artist konuşmaların canımı sıkmaya başladı bu bir insana yakışıcak konular değil hem ikv yönetimini savunuyorsun hemde gidip Reel parayla çar alıyorsun maden alıyorsun bumu yani ikv yi böylemi savunuyorsun sen haa kanıt göster dersense ;
Bknz;
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000512254495

Hadi iyi forumlar yusuf can
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
İstanbul Kıyamet Vakti ßerbuq
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
Bu yazılarımı gören sanırlarki ben hakkımı savunmak peşinde olduğum için bunları yazıyorum.Oysa banlanan Ocipres hesabımda 3 senede 320 civarı postum vardı %95 açtığım konuydu.Ve hepside ikv de dürüst oynayan insanlara yapılan haksızlıklar üzerine bu tarz ağır eleştiriler.ikv burjuva fantazisi oldu yorumunu paraya döndü olarak algılıyorum.Bu akçe olayı ilk başladığında normal yapmak zorunda olduklarını bile akçeye çevirmelerini (Ör.Kişi listesinin genişletilmesi,şikayet hakkının fazlalaşması) bir yazımda eleştirken şöyle bir ifadem vardı.İkv bu akçelendirmeyi kime bırakmışsa önce bir semt pazarına götürüp bir kasa limonu önüne bırakıp bunu sat diye orada bırakması lazım.Ve demesi lazımki hepsini bugün satacaksın.O kişi limonları satarken orada öylece durduğunda görecekki kimse almıyor limonu.Belki de bakıp ellemek isteyenleri tersleyecek.Ama görecekki limon satılmıyor.Sonra bakacak etrafına millet ürününü nasıl satıyor.Esnaflığı öğrenip başlıyacak limonunu ona göre satmaya.Şimdi böyle bir dünyayı tatmamış biri tutarda ikv ürününü satmaya çalışırsa bunu yaparken insanları rahatsız etmemesi gerektiğini bilebilirmi? İnsanlar nasıl olsa mecburu halk pazarında iyinin yanında çürükleride gizliden torbaya koyanlara benzer biçimde satarlarsa her satılanı gönül rahatlığıyla alırmı insanlar? Bütün bu her satılan ürüne yapılan eleştirinin kaynağı budur.Bu işle ilgilen kişiye limon sattırmasalar böylede devam edecek.LEPRECHAUN yazdı:Seni iyi anlıyorum yerine koyuncada üzülüyorum ikv sadece burjuva fatazisi oldu
Seni anlıyorum yerine koyuncada üzülüyorum demişsin o senin insanlığın.Çokta üzüldüğüm aklına gelmesin.Bir oyunda yeralmıyorum diye bunu çok sorun etmiyorum sadece insanlar eğerki rahat bir şekilde yapabiliyordan yararlanıp zulüm yapmaya meyillenirlerse zor şartlarda olsam dahi, bütün herşey onların lehine olsa bile bunu dengeleyecek akıl ve zekanın var olabileceğini hissedip hadlerinide bilmelerini istiyorum.
Ocipres
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Army Of Heavens
berbuq yazdı:QYuSuFQ yazdı:Bir kerede bir seyden memnun ol be .
Emekleri
Eger para harcamak istemiyorsan para kas git tanidiklarimdan plus satin al oyun parasi ile.
Haa dersenki neden yapiym ? Neden oyun parami harciym ? Ozaman ya plussuz oyna (loncasiz v.s)
Yada
Bilgisayarim>Denetim masasi>Program ekle veya kaldir>İstanbul kiyamet vakti>kaldir!
Neyi bekliyosun ?
Merhaba yusuf kaan özkaynak böyle artist artist konuşmaların canımı sıkmaya başladı bu bir insana yakışıcak konular değil hem ikv yönetimini savunuyorsun hemde gidip Reel parayla çar alıyorsun maden alıyorsun bumu yani ikv yi böylemi savunuyorsun sen haa kanıt göster dersense ;
Bknz;
Hadi iyi forumlar yusuf canBenim kim olduğumu sen çok iyi biliyorsun.
Seni sahsen tanimiyorum fakat benim yorumlarimi goruyorsan bu demek oluyorki sende o sayfayi begenmissin
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Evet o sayfayı beğendim bu bir suç değil ama o sayfada herhangi bir ilanımın olmadığını kanıtlayabilirim yani Orda çar alıp burdada yönetimi savunma kolejli JoJuK...QYuSuFQ yazdı:berbuq yazdı:QYuSuFQ yazdı:Bir kerede bir seyden memnun ol be .
Emekleri
Yada
Neyi bekliyosun ?
Bknz;
Hadi iyi forumlar yusuf canBenim kim olduğumu sen çok iyi biliyorsun.
Seni sahsen tanimiyorum fakat benim yorumlarimi goruyorsan bu demek oluyorki sende o sayfayi begenmissin
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Param olmadımı Çalınan veya silinen karakterimi geri alamıyacakmıyım ?
- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
adama karşı çıkanlar kaptırmayın kendinizi.
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...