TAHAMMÜLSÜZLÜK ÜZERİNE!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: TAHAMMÜLSÜZLÜK ÜZERİNE!

Mesaj gönderen JackGhosen »

Resim

Seni Yönetime Karşı Yaptığın Terbiyesizlikte Haklı Çıkaracaksa Herkese Çemkirebilirsin.

Tamam Bu Çırpınışların Takdire Şayan Fakat Bütün İnsanlarda Senin Hakkında Aynı Şeyi Düşünüyorsa Dönüp Kendine Bakmanda Fayda Var...

''istersem bütün harfleri küçük yazarım''

''İSTERSEM HEPSİNİ BÜYÜK''

Ama Benim Yazım Stilim Senin Beyninin Küçük, Dilininse Haddinden Büyük Olduğunu Gerçeğini Değiştirmeyecek.

Yönetim Üslubunu Bozmaz, Terbiye Sınırları İçinde Cevap Verir.

Lakin Sen Zamanında Çok Konuştuğu İçin Dili Yerine Kafası Kesilmiş Birinin Şiirlerini Yönetime Laf Sokmak İçin Kullanıyorsan, Buyur Bu da Sana Gelsin, Ne de Olsa Senin Söylediğine Göre Gocunacak Birşey Yok...

Fırsatî sen bu semti bilmezsin

Eyleme gel bizimle yok yere ceng

Sana kaç kere dedim anlamadın

Sözde mazmûn gerekir â pe....ng”

Nefi

VESSELAM[/b]
IVtantanIV
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IVtantanIV »

JackGhosen yazdı:Resim

Seni Yönetime Karşı Yaptığın Terbiyesizlikte Haklı Çıkaracaksa Herkese Çemkirebilirsin.

Tamam Bu Çırpınışların Takdire Şayan Fakat Bütün İnsanlarda Senin Hakkında Aynı Şeyi Düşünüyorsa Dönüp Kendine Bakmanda Fayda Var...

Ama Benim Yazım Stilim Senin Beyninin Küçük, Dilininse Haddinden Büyük Olduğunu Gerçeğini Değiştirmeyecek.

Lakin Sen Zamanında Çok Konuştuğu İçin Dili Yerine Kafası Kesilmiş Birinin Şiirlerini Yönetime Laf Sokmak İçin Kullanıyorsan, Buyur Bu da Sana Gelsin, Ne de Olsa Senin Söylediğine Göre Gocunacak Birşey Yok...

Nefi

VESSELAM[/b]
Diğer konuları geçtim.Seviye problemin var.

Ocipres
IVtantanIV
İskele Babası
İskele Babası

IVtantanIV yazdı:
JackGhosen yazdı:Resim

Nefi

VESSELAM[/b]
Diğer konuları geçtim.Seviye problemin var.Birde şöyle bir tespit yapayım forumda benden hoşnut olmayan çoğu kimseler kendi kendine eğlendikleri foruma takılma tavırlarının seviyesiz olduğunu hissetmeleri yüzünden enteresan tavırlara girerler .Yazdıklarım,haklı haksız olduğum hep ikinci plandadır.Yazmayı, fikirlerini düzgün açıklamayı öğren sonra gel olurmu.Bekletme :).

Ocipres
IVtantanIV
İskele Babası
İskele Babası

İyi kötü sağolsunlar bişeyler karalayıp duruyorlar.Benim aklımada bu mevzu üzerine çok eskiden forumda yazdığım bir fıkra geldi.Onu anlatayım.

Avcının biri ormanda dolanırken karşısına bir ayı çıkıyor.Bıçağını çıkarıyor avcı yavaş yavaş ayıya yaklaşıyor.Şimdi yaktım seni diyor tam bıçağı sokacak ayıya.Ayı birden ani bir hareketle zıplıyıp avcıyı öpüyor ve kaçıyor.Avcı yerden kalkıyor.Toparlıyor üstünü dur şimdi ona gösterecem diyor.Gidiyor bir tüfek alıp geliyor.Başlıyor ayıyı aramaya.Ormanın derinliklerinde buluyor ayıyı şimdi yaktım seni deyip nişan alıp basıyor tetiğe.Ayı yine ani bir hareketle zıplıyor avcıyı yine öpüyor.Kaçıyor ormanda kayboluyor.Avcı yerden yine kalkıp tamam şimdi bitti senin işin deyip gidip bu sefer bir bazuka alıp geliyor ormana.Ormanda ayıyı buluyor şimdi tamamdır ayı işin deyip basıyor tetiğe ayı yine zıplayıp bu sefer avcıyı öpmeden tutuyor ensesinden.Ya git işine avcı sen belki seni öpmemden hoşlanıyorsun ama bu benim için işkence bas git işine deyip bırakıyor avcıyı ormanın ortasında..

Ocipres

“Genel Etkileşim” sayfasına dön