TC KİMLİK NO!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
IItantanII
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: TC KİMLİK NO!

Mesaj gönderen IItantanII »

İleti diRectoR 07 Kas 2011 19:31
okuyan varsa özet yazsın arkadaşlar ?
Sözün kısası Tc Kimlik Nosu, Kimlik Paylaşım Sistemi uygulaması için Mernis tarafından bulunmuş ve sadece altını çiziyorum sadece kamu kuruluşlarında resmi dairelerde paylaşılacak bir bilgidir.

Ocipres
Kullanıcı avatarı
Meerlinee
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Hayal Kahvesi

Mesaj gönderen Meerlinee »

Bilgilendirme için teşekkürler ama +13 yaş sınırının konduğu bir oyunda, en az %60'lık kesimin liseye gittiğini varsayarsak ve fuara da "aklı başında olmayan" diye tabir ettiğimiz insan evlatlarının gelmeyeceğini düşünürsek böyle bir açıklamayı açıkçası pek de gerekli bulmuyorum :) Üstelik arkadaşın da dediği gibi çoğumuzun numarası oyunda kayıtlı sence adamlar o kadar insana kötülük yapmak adına ekmek paralarından vazgeçer mi?
HüzünKovanKuşu
Abıhayat
Serotonin
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Herhangi birinin herhangi bir durumdan dolayı şüphesi varsa oynamayın oyunu bu kadar basit ;)

Keyifli forumlar.
IItantanII
İskele Babası
İskele Babası

Meerlinee yazdı:Bilgilendirme için teşekkürler ama +13 yaş sınırının konduğu bir oyunda, en az %60'lık kesimin liseye gittiğini varsayarsak ve fuara da "aklı başında olmayan" diye tabir ettiğimiz insan evlatlarının gelmeyeceğini düşünürsek böyle bir açıklamayı açıkçası pek de gerekli bulmuyorum :) Üstelik arkadaşın da dediği gibi çoğumuzun numarası oyunda kayıtlı sence adamlar o kadar insana kötülük yapmak adına ekmek paralarından vazgeçer mi?
Yazımın sonuna eklediğim cümle bu, gerekçeside içinde: Eğerki sobee bu bilincin gençlerde oluşmasını kendi güvenliğinden önde tutuyorsa bana son derece itici geldiğini burda belirtmeden edemiyecem.

Sobenin kötülük yapmak için bu bilgiyi istediğine dair vurgu yaptığımı nasıl çıkarabildin yazımdan anlamadım.İfadem son derece net oyun içirisindeki ihlalleri yapanı daha kolay takip etmek üzerine baş vurduklarını anlatmışım.Kendi güvenliğinden kastım başka ne manaya gelebilirki ?
WHiTexDeWiL 07 Kas 2011 23:16
Herhangi birinin herhangi bir durumdan dolayı şüphesi varsa oynamayın oyunu bu kadar basit ;)
Herhangi birinin herhangi bir durumla alkalı bir sıkıntısı yoksa yorum yapmasın bu kadar basit.

Ocipres
Arzinnkkekeleri
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Arzinnkkekeleri »

asdasd
SUSMAYIN, SUSTUKÇA EZİLİRSİNİZ..
Arzinnkkekeleri
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Arzinnkkekeleri »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KbrHaIRgmlI&NR=1[/youtube]

SEN NE KONUŞUYOSUN LA DEĞİŞİK !!1!bir!!
SUSMAYIN, SUSTUKÇA EZİLİRSİNİZ..
IItantanII
İskele Babası
İskele Babası

Ne güzel şeydir ifadeler dışa vurulunca bir kayanın arkasına saklanmamak,onun arkasında dimdik durmak.Bütün düşüncelere fikirlere açık sunabilmek düşüncelerini, varsa daha iyisi diye umut edip beklemek daha iyilerini.

Ocipres
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Schiller »

Saçmalamayı bırakın.Sobee Studios Resmi bir kuruluştur TC kimlik no'nuz ile herhangi illegal işlem yapmaz.yapmayada gerek duymaz saçmalamayı bırakın.İsterseniz Fuar'a gidin ve TC nonuzu vermeden ödül almadan geri dönebilirsiniz.
YALNIZALPEREN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Cihan-ı HükümraN

Mesaj gönderen YALNIZALPEREN »

Schiller yazdı:Saçmalamayı bırakın.Sobee Studios Resmi bir kuruluştur TC kimlik no'nuz ile herhangi illegal işlem yapmaz.yapmayada gerek duymaz saçmalamayı bırakın.İsterseniz Fuar'a gidin ve TC nonuzu vermeden ödül almadan geri dönebilirsiniz.
Sakin misin ?
IItantanII
İskele Babası
İskele Babası

Yazımın sonuna eklediğim cümle, gerekçeside içinde: Eğerki sobee bu bilincin gençlerde oluşmasını kendi güvenliğinden önde tutuyorsa bana son derece itici geldiğini burda belirtmeden edemiyecem.

Sobenin kötülük yapmak için bu bilgiyi istediğine dair vurgu yapmamışım.İfadem son derece net oyun içirisindeki ihlalleri yapanı daha kolay takip etmek üzerine bu yola baş vurduklarını anlatmaya çalışmışım.Kendi güvenliğinden kastım başka ne manaya gelebilirki ?

Ocipres

“Genel Etkileşim” sayfasına dön