Ayıp oluyoSeRRuh yazdı:Hoşgeldin TuncayMeran da adam kalmadı
TroyaxxPaNTeR
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Re: TroyaxxPaNTeR
korlic yazdı:ilk öncelikle Selamın Aleykum Arkadaşlarım
BEN MERAN SİZİN SUNUCUNUZA GELMİŞ BULUNMAKTAYIM KENDİMİ ÖZETLİYEYİM
İSMİM TUNCAY YAŞ 17 HATAY DA OYNUYORUM İNŞ. SİZİNLE GÜZEL GÜNLER GÜZEL ARKADAŞLIKLAR GEÇİRMEK DİLEĞİMLE NEDEN MERANDAN GELDİN DERSENİZDE HIRSIZ MERANDA DAHA ÇOK BN ARTIK GÖZÜM KAPALI YATMAK İSTİYORUM AKLIM OYUNDA KALMAMASINI SİTİYORUM PARAYA KIYDIM VE BURDAYIM İNŞ. GÖRÜŞECEĞİZ ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİM RAHATSIZLIK VERİYORSAMDA AFFOLA SEVGİLERİMLE
TroyaxxPaNTeR isim değişicek ileriki zamanda
Tuncay güle güle demek düşer bana heralde mutlu olursun umarım ...
SerdarUSTA
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Serhat veya Serdar lafın gelişi söyledim meranda siz oldugunuz sürece adam sıfatı yere düşmezsirjudgester yazdı:Ayıp oluyoSeRRuh yazdı:Hoşgeldin TuncayMeran da adam kalmadı
serdar abim valla siz hariç bir kaç arkadasım tayfunum hariç adam kalmadı biz burada murat gille birbirimizi tutacagız sanırsam beraberiz artık saolasın abi işn. burada mutlu olurum
KORLİC
Allah razı olsun bişe oldumu söylerim tek sorunum suan çemberliye ofans girmek tecrübe yok ögrenmem lazım sadece eyw aynıu sekılde sendeRaiNBLacK yazdı:Sunucumuza hoş geldin toprağım ihtiyacın olursa oyundan bana ulaşa bilirsin /f xRaiNBLacKx
KORLİC
çok teşekkür ederim saolsın kardeş aynı sekildeastalavista9596 yazdı:Kardesim sunucumuza hosgeldin.Birseye ihtiyacin olursa yardima hazirim.KıZıLDeReLİTunİ XxSeLMaNxX
KORLİC
saolasın murat abiciğim inş. sizinlede güzel günler geçirmek dileğimle inş. hep destek çıkarım size sizde öyle teşekkürlerimi sunarımTopalBoncuk yazdı:Hoşgeldin dostum bizde sunucuya yaklaşık 3 hafta önce geldik.Eğer savaşmayı seviyorsan /f GaffarREİS /f Semiha /f StuartAĞA yaparsan bize ulaşırsın
KORLİC
saolasın muratım inş. bundan sonra hep el ele hep beraber dostlar kazansınSeRRuh yazdı:Hoşgeldin TuncayMeran da adam kalmadı
KORLİC
Savaş bizim işimiz.TopalBoncuk yazdı:Hoşgeldin dostum bizde sunucuya yaklaşık 3 hafta önce geldik.Eğer savaşmayı seviyorsan /f GaffarREİS /f Semiha /f StuartAĞA yaparsan bize ulaşırsın
StuartAĞA ARTIK Eminönü'nde ...
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Aramıza Hoşgeldin.
Eğer Görevlerde Yardım vb. Gibi ihtiyacın olursa /f Isabellax , /f Isabellaxşifacı,
/f Crystalqirl Yapabilirsin.
/f Crystalqirl Yapabilirsin.