xKadirHanx yazdı:bir süre önce altta imzada görülen bütün çarlarım çalındı. Ben desteğe başvurdum benden eskiden yüklenmiş bir epin istiyolar fakat ben kullandığım epinleri bulamıyorum.Epin olmadan çarım geri verilmezmi? desteğe o kadar mesaj attım bana geri dönmüyolar hiç bir şekilde bilgisi olan arkadaşım lütfen yardım etsin .
Hesaba daha önce yüklenmiş Akçe veya Plus Paket E-Pin kodunu istemem sebebimiz, hesabın size ait olduğunun doğrulanması içindir. Eğer Mobil Ödeme ile ürün aldıysanız GSM numarası ve başvuru tarihi ile kullanmış olduğunuz E-Pin kodunun tarafınıza gönderilmesi yönünde talepte de bulunabilirsiniz.
Karakter iadelerinde transfer kayıtları, karakter adı değiştirme, silah yükseltme gibi kayıtlar teker teker inceleniyor, hesap doğrulandıktan sonra güvenlik gereği karakterin oluşturulduğu hesaba iade ediliyor.
Eğer ortada Kullanıcı Sözleşmesine aykırı bir durum varsa; örneğin karakter satışı veya hesap satışı gibi bir durum varsa veya bu karakter ile ilgili daha önce destek verilmişse karakter iade işlemi yapılmaz
tokyo2drift yazdı:
Selam;
Benim başıma ŞAHXKADİRHAN Arkadaşımızın başına gelen olayın aynısı geldi.Önceden yüklenmiş e-pin kutu vs. epinlerini istemişlerdi.Aradım taradım 1 tane kasa e pini buldum Yolladım sonra benden hesabın eski şifrelerini istediler yolladım.
2 hafta sonra bana gelen mail yolladığınız bilgiler yanlıştır.Tekrar yolladım 10 kez 100 kez ancak geri vermediler vermezlerde.
Aynı olay başkalarının başına geldi e-pin felan sormadan karakterlerni bulup geri verdiler..
Kısacası TT,GM Vs. tanıdıık birini araya sokmadıkça karakterlerini geri alman zor.
Çalan kişiyi ve oyunu mahkemeye verirsek belki bir sonuç alabiliriz..
Oyun tüm herşeyi kullandığın yeteneği ne zaman hangi tuşa bastın vs. tüm bilgileri yedekliyor daa Karakter aktarımını araştırıp karakterelr kime aitse o kişiye geri veremiyorsa......
İyi Forumlar...
Prosedür gereği aynı yürde başvuru yapan herkesten aynı bilgileri istiyoruz. Başvuran oyuncularımızın başvuruları içerisinde hamili kart yakınımdır gibi bir ibare yok ki torpil yapalım tokyodrift. Kaldı ki birinin Destek ekibinden başka birini tanıması karakterini veya hesabını alması için istediğimiz kriterler arasında değil
İstenen bilgileri doğru bir şekilde ve anlaşılır bir dille anlatan tüm oyuncularımızın sorunlarına aynı mesafede yaklaşıyoruz.
Sevgiler