Çemberlitaş Yağma Arttırıcı Sonuçları (SAÇMALIK)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
LoSTxDeWeLoPeR
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Re: Çemberlitaş Yağma Arttırıcı Sonuçları (SAÇMALIK)

Mesaj gönderen LoSTxDeWeLoPeR »

Gbm x için 2 saat uğraşıyoruz sonra verdigi item madalya reçete vs.vs.vs...Gaffar için 3.5*4 saat harcıyoruz yine madalya anlamadım zaten ne diye bukadar şanssız oluyor çarlar bilmiyorum artık ben...
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ]

[DuMaN GRuBu]
[LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx

LoSTxDeWeLoPeR
DuMaNLaNıYoRuZ
Kullanıcı avatarı
Musty
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Musty »

Beyler öncelikle ne plus nede arttırıcı vs vs. Bunlar hiç bir işe yaramıyor . Mesela ben Plusum bitmesine 2 Gün kalmıştı Menekşeye yattım hiç çıkmadı sonra plus bitti 2 Gün boyunca 3 Menekşe 3 Akik çektim işte gerisini siz düşünün . Hakkımızı yiyenlere Hakkımı Helal EtMİyorum
Matadormusti KaRDeSxMuSTaFa

Resim

нαуαт υℓтяαѕℓαηℓα güzєℓ
Kullanıcı avatarı
Suikast
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Suikast »

ÖnceLikle Konuya Kahkaha Atarak Başlamak İstiyorum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Yazdıkların Sizde Mevcut oLmayan ama Sallamasyon olarak attığın İtemler Biz Henüz o Setleri göremedik Sunucuda :lol:

Diyelimki 40 Gaffar Kestin ! Sadece Set halinde Yazdıqın yaklaşık 25 İtem Var ve 40 Gaffarda 25 İteme Karşılık ALLAH gözünü Doyursun Denir Sana Sanırım :lol: Yüzsüz Bide GeLmiş Yazıyo bişi Düşmüyo diye.

Son oLarak 4 buçuk Yıl Yazmışsın :lol: Sığınak ve Migrat Bölgeleri Geldikten 5 ay Sonra oyuna Başladınız.3-5 çöple Bu kadarda Atılmaz yaw :lol:

Abeyyyy Junona Grup Varmı :lol: :lol: :lol: Abeyyyy Kenana G ötür Beni İbni Eldiven Lazım :lol: :lol:

QuaRiSsma / Tüm Dostlara SeLamlar oLsun.

Kod: Tümünü seç

Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir.
                          Unutma,
   Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.
xBilgiAgencyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xBilgiAgencyx »

QuaRiSsma Dostum Haklısın Bunlar Daha dune Kadar İtemlerı Yoktu Gaffar Taktıklerını Öğrendıkten sonra Adam oldular Sığınak Migrat Gibi Sadece Takı Zırh Düşşeydi Nolacaktı Daha Dune Kadar Yucelen Ceketleri Yoktu Görevden Aldıkları Urban Philiyle Takılıyorlardı Şımdı 2 Saatlik Gaffar Kesımınden Bıçak Sırtı Ceket Alıyorlar Bence Yonetımde de Suç Var
Kullanıcı avatarı
UgUrBeY
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen UgUrBeY »

xBilgiAgencyx yazdı:QuaRiSsma Dostum Haklısın Bunlar Daha dune Kadar İtemlerı Yoktu Gaffar Taktıklerını Öğrendıkten sonra Adam oldular Sığınak Migrat Gibi Sadece Takı Zırh Düşşeydi Nolacaktı Daha Dune Kadar Yucelen Ceketleri Yoktu Görevden Aldıkları Urban Philiyle Takılıyorlardı Şımdı 2 Saatlik Gaffar Kesımınden Bıçak Sırtı Ceket Alıyorlar Bence Yonetımde de Suç Var
xBilgiAgencyx Seni Tutan Yok Sende Gir CT'ye Kes Gaffar'ı Adamlar Girip Kesiyorlar. Sonuçta Emek Harcıyorlar Gaffar'ı Kesmek İçin Karşılığında da İTemlerini Alıyorlar. Yönetiminde Şuçu Yok Beğenmiyorsan Oyunu Oyunamana Gerek Yok...
xUğUrBeYx

Pay-i Taht-ı Saltanat
Kullanıcı avatarı
xFBBeRKaYx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: <<Sentinus>>

Mesaj gönderen xFBBeRKaYx »

xBilgiAgencyx yazdı:QuaRiSsma Dostum Haklısın Bunlar Daha dune Kadar İtemlerı Yoktu Gaffar Taktıklerını Öğrendıkten sonra Adam oldular Sığınak Migrat Gibi Sadece Takı Zırh Düşşeydi Nolacaktı Daha Dune Kadar Yucelen Ceketleri Yoktu Görevden Aldıkları Urban Philiyle Takılıyorlardı Şımdı 2 Saatlik Gaffar Kesımınden Bıçak Sırtı Ceket Alıyorlar Bence Yonetımde de Suç Var

Daha düne kadar item yoktu bugün var. 6 yıl öncesine kadar da İKV diye bir oyun yoktu ama bugün var ;)

Söylediğimi anladıysan başka yorum yapmaya gerek duymazsın sanırım , her konuda yorumunu görüyorum senın ...AZ LAF ÇOK İŞ...
PHoBoSxBeRKaY
PHoBoSxBeRKaYx

..Ölüm Oyunlarının Medar-ı İftiharı..
xBilgiAgencyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xBilgiAgencyx »

xFBBeRKaYx yazdı:

Daha düne kadar item yoktu bugün var. 6 yıl öncesine kadar da İKV diye bir oyun yoktu ama bugün var ;)

Söylediğimi anladıysan başka yorum yapmaya gerek duymazsın sanırım , her konuda yorumunu görüyorum senın ...AZ LAF ÇOK İŞ...
Daha Dune Kadar İtemın Yoktu Ama Sizin Dunden Biyerlerınız kalkıktı Dunde Havayı Yapıyordunuz 6 yıl Önce IKV yoktu ama şuan IKV 5 yıllık siz daha 3 aylık sınız ama 4 Yıllık Deyip Havlıyorrsunuz Her Konuda Yorumumu Görmen Heralde Kuyruk Acısı Yapmış Az LAF ÇOK BEYİN
FBBERKAY Çantadan Aldı : [Kara Kemik] Sanada O Yakışır. ;)
Kullanıcı avatarı
UgUrBeY
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen UgUrBeY »

Berkay'ım Siz Lonca Olarak Takmayın Sizi Böyle Çekemiyenleri Kişileri... Hani Vardır Ya Bir Söz '' Zenginin Parası Züğürtün Çenesini Yorar.'' Aynı Hesap xD
xUğUrBeYx

Pay-i Taht-ı Saltanat
sonofdevilll
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen sonofdevilll »

Suikast yazdı:ÖnceLikle Konuya Kahkaha Atarak Başlamak İstiyorum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Yazdıkların Sizde Mevcut oLmayan ama Sallamasyon olarak attığın İtemler Biz Henüz o Setleri göremedik Sunucuda :lol:

Diyelimki 40 Gaffar Kestin ! Sadece Set halinde Yazdıqın yaklaşık 25 İtem Var ve 40 Gaffarda 25 İteme Karşılık ALLAH gözünü Doyursun Denir Sana Sanırım :lol: Yüzsüz Bide GeLmiş Yazıyo bişi Düşmüyo diye.

Son oLarak 4 buçuk Yıl Yazmışsın :lol: Sığınak ve Migrat Bölgeleri Geldikten 5 ay Sonra oyuna Başladınız.3-5 çöple Bu kadarda Atılmaz yaw :lol:

Abeyyyy Junona Grup Varmı :lol: :lol: :lol: Abeyyyy Kenana G ötür Beni İbni Eldiven Lazım :lol: :lol:

QuaRiSsma / Tüm Dostlara SeLamlar oLsun.
QuaRiSsma Senin Gibi Hırsız Olucağıma Yönetime İtem İçin İsyan Ederim En Azından Hakkım İle Kazanmaya Çalışıyorum Senin Gibi Huniyi gözlük Gibi Satmıyoruz Hem Nasıl Bir Kişiliğin Varsa Herkesin Hırsız Dediği Yerde Barınmaya Çalışıyorsun Hala Onuda Anlamış Değilim Neyse Az Laf Çok İş Önce Biraz İnsanlıktan Nasibini Al Sonra Konuşalım

Ayrıca Bundan 4.5 Yıl Önce Bu Oyuna Başladığımda Benim Şifacım Yoktu Sığınak Migrat Geldiğinde Bugunkü Gibi Sabit Bir Grubum Zaten Vardı Sallıyorsan Destekli Salla Benim Çöp Diye Yansıttığım İtemler Zoruna Gidiyorsa Verebilirim Ergen Kardeşim Bu Kadar Gözün Kaldığını Düşünemedim Gözü Kalanın Gözü Çıksın :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Masterpiece
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Masterpiece »

Normal aşşağılayarak bastırma taktiği querasma yaptığın bi taraflarından bişeyler uydurup ortaya sunma şunları yazılan yazıyı buraya nası çektiğinize şaşırdım.
ŞuHeDa [Ecel Getiren^] [Latif^]
xIŞuHeDaIx [Kıyamet Asa^]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön