Geophal yazdı:Slm arkdaslar...
Meranda Sızınle yalasık 2-2.5 senedr Oynuyorum.. Bu surec Icınde Cok Dostlar Cok Arkdaslar Cok DUSMANLAR cok Abıler Cok ablalar Kazandım.Hepsını Cok sevıyorum.. Dusmanım olsun dostum Olsun herkez hakkını helal etsın.Zıyarete Gelırım arada.Goruzmek Uzere Kendınıze ıı Bakın.
geo nereye gidion dön oyuna ya en azından 2 günde 1 gir?
Seninle uzun süren inisli - cıkıslı bir dostluğumuz vardı...Fakat yaptığın davranıslar her zaman yasından oldukca olgundu...Her zaman takdir ettim...Vedan zamansız oldu be Hüseyin ! Meran seni özleyecek...Allah'a emanet ol...Yolun acık olsun...
Hakkında hayırlı olmasını dilerim.Kendine iyi bak ALLAH'a emanet ol.Gitmeni istemem ama kalmanıda istemem.Çünkü oyun artık gün geçtikçe B.k laşmaya başladı.İkv güzel ama insanları ne yazık ki
Hakkında hayırlı olmasını dilerim.Kendine iyi bak ALLAH'a emanet ol.Gitmeni istemem ama kalmanıda istemem.Çünkü oyun artık gün geçtikçe B.k laşmaya başladı.İkv güzel ama insanları ne yazık ki
Sevgiler..
Muhammed Ali.
Hahaha Dünkü Ali oldu Bugün Muhammet ali....
kullandığı Kelimelerle yağptığı şeyler Çok farklı..
1 lwl çar açıp millete Küfür eden Aliye bak yürü be xD
Oyunumu bırakıyorsun yoksa ara mı veriyorsun.Eğer bırakıyorsan şan,şöhret,para hepsi babana mı kalacak Yoksa fakir,fukaraya mı dağıtacaksın.Yerinde olsam Lodoslara dağıtırdım.Sanada o yakışır kardeşim.Yigit birisin.Hayatında başarılar dilerim sıkı çalış öss ye 2 sene kaldı şimdiden başla calısmalara boğaziçin üniversitesinde göriyim seni hadi bakayım evlat yolun açık olsun.
Sevgiler..
Muhammed Ali.
Hahaha Dünkü Ali oldu Bugün Muhammet ali....
kullandığı Kelimelerle yağptığı şeyler Çok farklı..
1 lwl çar açıp millete Küfür eden Aliye bak yürü be K.#@!? um xD
Kusura bakma ben sen değilim.Salak herif çekemiyorsun diye söylemediğin yalan kalmadı ya :S
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !