Eski Hatıralardan Kopup Geldim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Eski Hatıralardan Kopup Geldim

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

Bende sana yapacaklarının listesini söyleyeyim :)

-Silah Yükseltme (OFansif savaşçıyla Ecel veya Latif'e basarsın eğer Tank savaşçıysan ayvayı yersin silah yükseltmede :) )
-Sarraf,Madenci,Lokman artırıcı (Zaman içerisinde alıcaksın mecbur. Çünkü saf maden çıkmadığı için pes etceksin :D )
-Migrat & Sığınak artırıcı (Mecbur alcaksın çünkü üstünü hızlı dizmek zorundasın diğerlerine hemen yetişebilmek için.)
-Eğer savaşçı olursan Boz ayı MECBUR ALACAKSIN. Şifacı veya büyücü olursan kangal ve teslaya gerek yok .
-Çemberlitaş Kutu (Kaç karakterin varsa isteğine göre 2-3 kutu alırsın Kasa Erişim ve +5 Yetenek puanı için.)
-Eğerki kalabalık olan sunucularda maden çekmek zor gelicekse , büyük ihtimal ankada çekeceksin şaheser ve nadide madenlerini ve oradan oynayacağın sunucuya aktarmak için 50TL (4995akçe) gidicek. :arrow: Çünkü önceden isim değiştirmediğin için Özel teklif (2995akçe)'den yararlanamayacaksın. :)
-Gözlük kasmak istersen oyunda fazla para gitmemesi için Kp/Şan x2 artırıcı alırsın buda sana (2995akçe) 30TL 'ye mal olur :)

Bunlar bir kısmıydı :) Oyunu oynamaya devam ettikçe para kaybetmeye ve oyunda kazanamamaya devam ediceksin :) İmzamdaki karakterleri bile ben hiçe sayıp oyunu bıraktım oynamıyorum. Sanada hiç başlamamanı öneririm.

Ayrıca alttakiler TİCARETE AÇIKTIR. ;)
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Bende sana yapacaklarının listesini söyleyeyim :)

-Silah Yükseltme (OFansif savaşçıyla Ecel veya Latif'e basarsın eğer Tank savaşçıysan ayvayı yersin silah yükseltmede :) )
-Sarraf,Madenci,Lokman artırıcı (Zaman içerisinde alıcaksın mecbur. Çünkü saf maden çıkmadığı için pes etceksin :D )
-Migrat & Sığınak artırıcı (Mecbur alcaksın çünkü üstünü hızlı dizmek zorundasın diğerlerine hemen yetişebilmek için.)
-Eğer savaşçı olursan Boz ayı MECBUR ALACAKSIN. Şifacı veya büyücü olursan kangal ve teslaya gerek yok .
-Çemberlitaş Kutu (Kaç karakterin varsa isteğine göre 2-3 kutu alırsın Kasa Erişim ve +5 Yetenek puanı için.)
-Eğerki kalabalık olan sunucularda maden çekmek zor gelicekse , büyük ihtimal ankada çekeceksin şaheser ve nadide madenlerini ve oradan oynayacağın sunucuya aktarmak için 50TL (4995akçe) gidicek. :arrow: Çünkü önceden isim değiştirmediğin için Özel teklif (2995akçe)'den yararlanamayacaksın. :)
-Gözlük kasmak istersen oyunda fazla para gitmemesi için Kp/Şan x2 artırıcı alırsın buda sana (2995akçe) 30TL 'ye mal olur :)

Bunlar bir kısmıydı :) Oyunu oynamaya devam ettikçe para kaybetmeye ve oyunda kazanamamaya devam ediceksin :) İmzamdaki karakterleri bile ben hiçe sayıp oyunu bıraktım oynamıyorum. Sanada hiç başlamamanı öneririm.

Ayrıca alttakiler TİCARETE AÇIKTIR. ;)
Resim
Resim

sadece 1 kere iksir çektim 2000lik :)
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Canceazi yazdı:hoşgeldin
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Comader »

Tekirdağlısın ve Beyaz Köşk'te eskisin demek,nickin neydi ? Beyaz Köşk'te başlarsan yardımcı olabilirim,bende Tekirdağlıyım istediğin zaman buluşabiliriz ve oyun hakkında merak ettiğin şeyleri anlatabilirim.Nickim LoSTxGENCASKER önceden nickim GENCASKER'di.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Eğer oyundan tad almak iyi bir yere gelmek istiyorsan, aylık 50TL gözden çıkarman gerekir. Hiç başlama senin için daha iyidir...

İyi Oyunlar!.

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Karamandalina »

Şuan 50 lirayı veya daha üstünü gözden çıkarabilirim. Ama eskiden nasılssa böyle sistem yokken öylede idare ederdik. Daha kötülerini gördüm bunada alışabilirim. Hem halkımdan insanlarla oynamak iyi iletişim kurabileceğim yerde olmak yabancı dil kökenli oyunlar oynamaktan daha iyidir.
Kullanıcı avatarı
TheOkqn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen TheOkqn »

Git hacı ne işin var oyunda herşey akçe oldu maden silah yükseltme cart curt hiç başlama! bu arada bi yer dikkatimi çekti.
Karamandalina yazdı:Arkadaşlar İKV'yi Açık Betadan beri oynuyorum. Beyazköşk ve Teşkilatta bulundum
beta döneminde sadece Eminönü vardı :)
EMİNÖNÜ

Ispartali
IspartaliTWO
Ispartalithree
IspartaAksu

[/center]
Kullanıcı avatarı
Karamandalina
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Karamandalina »

TheOkqn yazdı:Git hacı ne işin var oyunda herşey akçe oldu maden silah yükseltme cart curt hiç başlama! bu arada bi yer dikkatimi çekti.
Karamandalina yazdı:Arkadaşlar İKV'yi Açık Betadan beri oynuyorum. Beyazköşk ve Teşkilatta bulundum
beta döneminde sadece Eminönü vardı :)

Bulunmaktan kastım sürekli oynadığım yerlerdir. Yani 39(Beyaz Köşk Derindeki Sır gelmeden) veya 49(Teşkilat Derindeki sır geldiği zaman) olup itemlerimi dizdiğim yerlerdi.
Kullanıcı avatarı
yigitbaba
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yigitbaba »

iyi güvenilir bir ortam bulmak istiyorsan bi loncaya gir
IPardusxAmlboysI
PardusxKeNZ [(^)Ecel Getiren]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön