benim görüşüm kuklacının en güçlü ikinci loncası üye sayısı az ama birlik ve beraberliği çok fazla olan bir lonca kendilerini ayrı ayrı tebrik etmek istiyorum aralarında çok sevdiğim ve değer verdiğim insanlar var
BAŞARINIZ DAİM OLUR İNŞALLAH.
ÇOK TEŞEKKURLER KASIM ABİ SENİN DESTEĞİNİ GÖRMEK GERÇEKTEN İNSANA HUZUR VERIYOR SEVİYORUM SENİ
_________________________________________-
hylzcck yazdı:loncanıza her başvuranı alıormusunuz yoksa belirli kişilerimi
Berkayyyiki
Berkayyyyyyyyy
Xberkayyx
TABIKI HER BAŞVURANI ALMIYORUZ..ONUNDA Bİ SEÇİM ŞEKLI VAR..DEDİĞİMİZ GİBİ " İYİ NİYETİNE GÜVENDİĞİMİZ KİŞİLERİ" ALIYORUZ.BUDA BIRAZ ZAMAN ALIYOR.
benim görüşüm kuklacının en güçlü ikinci loncası üye sayısı az ama birlik ve beraberliği çok fazla olan bir lonca kendilerini ayrı ayrı tebrik etmek istiyorum aralarında çok sevdiğim ve değer verdiğim insanlar var
BAŞARINIZ DAİM OLUR İNŞALLAH.
ÇOK TEŞEKKURLER KASIM ABİ SENİN DESTEĞİNİ GÖRMEK GERÇEKTEN İNSANA HUZUR VERIYOR SEVİYORUM SENİ
bende hepinizi tarık furkan bakarım ben gerçekten sizin loncanıza yakışacak adam bulursam öneride bulunmaya çalışacam benim kardeş loncam FALCON
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ *RoAşK*
Bütün FaLcoN ailesine oyunda başarılar dilerim. Reelde kurtulamaz benden kardeşlerim ve abilerim Peşlerindeyim Loncayı ve Oyunu resmen bırakmış bulunuyorum. MiniCoopeR/MiniCoopeRII karakterimi IKuRBaNI (Mustafa)'ya veriyorum. Kendinize iyi bakın... (Caner)
Ah caner. Biraz daha düşün diyoruz ne diyelim. Ama hayırlısı. Reelde senden kurtulamayız evet Her zaman telefonda,skypedayız. Sende bizden Kurtulamazsın
Seviniyimmi üzüliyimmi bilemedim ama canerim sen oyunu bıraksande ben ve oyun seni bırakmıycak charlarını IIKuRBanIII diye devam ettircem idda tutturunca merak etme . D