Tüm ikv oyuncularının okumasını rica ediyorum....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

Re: Tüm ikv oyuncularının okumasını rica ediyorum....

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

IIxSaGoLeRaxII yazdı:Sunucu : Kuklacı
Gaffar kesilmeden önce Arz klanı Büyüklükte idi . Gaffar kesildikten sonra Lodos ve Arz klanı eşitlendi. Kimi zaman onlar kimi zaman biz sancak basabiliyoruz.Sunucumuzda kötü insanların yanısıra, çok çok iyi insanlar ve iyi loncalarda bulabilirsiniz.

(Ve Kuklacıya gelirseniz, FaLCoN Loncası Alımları Devam Etmekte): http://www.jotform.com/maskedabbe/Falconbasvuru
Eşit olması çok güzel....Bilgi için tşkler...
LaNeTLixKRiSTaL yazdı:Sunucu : Sancak

Arz Klanı : Klan parası ve şans kasmak için bire bir. Ancak Grup Bölgeleri için pek fazla grup bulma imkanınız yok.

Lodos Klanı : Çok fazla kişi olduğu için herkes bu klanı seçer. Klan parası ve şan kasmak çok zor. Grup bölgelerinde istenmeyecek derecede grup var.

Pek fazla söylenecek bir şey yok. Arz ve Lodoslar eşit değil kısacası.
Aynen Beyaz Köşk gibi desene :) Bilgi için tşkler..
SOVE yazdı:Sunucum Teşkilat, klanım Arz.
1 arza 10 lodos düşüyor :lol: Arzlar sayıca çok az olmasına rağmen lodoslara her konuda üstünlük sağlıyor diyebilirim.
Tşkkler :)
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Celikbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Celikbey »

LinkiNParkK yazdı:Merhaba sevgili ikv oyuncuları
Sizlerden bir ricam olacaktı..Herkes sunucusunu yazıp o sunucuda hangi klanın nasıl olduğuna dair bilgi verebilir mi acaba?
Yani klan oyuncuları eşit sayıdamı , hangi klanda daha fazla oyuncu var ya da hangi klan da olgun insanlar var yaş ortalaması olarak vb bilgiler...Karakterimi aktarmayı planlıyorum başka bir sunucuya...Bulunduğum klandan da memnun değilim sunucudan da..Çünkü toplasan dost olabilecek adam sayısı parmak sayısını geçmez...Bana yardımcı olabılecek birileri var mı acaba ?
Bu konuda bir GM arkadaşımız bana yardımda bulunursa çok daha memnun olurum..Teşekkürler Saygılarım ile...
KÖŞK güzel bir insanını daha kaybediyor sanırım çavuşum gitme ama gideceksende kuklacı derim çok kaliteli insanlar barındırmaktaydı (kalitesiz kesimde mevcut her sunucudaki gibi) tabi halen eskisi gibiyse,, ama entrikası da boldur dikkat :))
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mertkinqx »

Merhaba ;

Sunucum Tılsım
Klanım : Arzın Çocukları.
Sunucumuz nezih ve iyi ahlaklı insanlara ev sahipliği yapmakta. Burada ARZ-Lodos Kardeşiği mevcuttur. Bazı konularda ARZ , bazı konularda LODOS'lar üstün durumda.
Hiç bir zaman Şu klan güçlüdür yorumu yapılmadı yapılamazda. ;)
Yaş ortalaması olarak arz klanında daha büyük yaşlara sahip insanlar mevcut. klanımızda tanıdıgımız 50'yi geçmiş yaşlarda 5 - 6 kişi gösterebılırız.

Karar senindir , gelirsen pişman olmassın :) 8-)
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Celikbey yazdı:
LinkiNParkK yazdı:Merhaba sevgili ikv oyuncuları
Sizlerden bir ricam olacaktı..Herkes sunucusunu yazıp o sunucuda hangi klanın nasıl olduğuna dair bilgi verebilir mi acaba?
Yani klan oyuncuları eşit sayıdamı , hangi klanda daha fazla oyuncu var ya da hangi klan da olgun insanlar var yaş ortalaması olarak vb bilgiler...Karakterimi aktarmayı planlıyorum başka bir sunucuya...Bulunduğum klandan da memnun değilim sunucudan da..Çünkü toplasan dost olabilecek adam sayısı parmak sayısını geçmez...Bana yardımcı olabılecek birileri var mı acaba ?
Bu konuda bir GM arkadaşımız bana yardımda bulunursa çok daha memnun olurum..Teşekkürler Saygılarım ile...
KÖŞK güzel bir insanını daha kaybediyor sanırım çavuşum gitme ama gideceksende kuklacı derim çok kaliteli insanlar barındırmaktaydı (kalitesiz kesimde mevcut her sunucudaki gibi) tabi halen eskisi gibiyse,, ama entrikası da boldur dikkat :))
Abim ile bir ara sunucu değiştirmeyi planlamıştık...Biraz dolaştım sunucularda...Bir kaç insan ile tanıştım, gelirsen
kapımız açık gibi yorumlarda bulundular..Şimdilik bekliyoruz ama gidebilme ihtimalimizde yok değil..Kuklacı olarak da şu yorum yapan bir arkadaş duydum :Hepsi artist tanımadıklarını almazlar bir yere diye :) Tabi gitmediğim için bir şey söyleyemeyeceğim..yorum için tşkler...
Mertkinqx yazdı:Merhaba ;

Sunucum Tılsım
Klanım : Arzın Çocukları.
Sunucumuz nezih ve iyi ahlaklı insanlara ev sahipliği yapmakta. Burada ARZ-Lodos Kardeşiği mevcuttur. Bazı konularda ARZ , bazı konularda LODOS'lar üstün durumda.
Hiç bir zaman Şu klan güçlüdür yorumu yapılmadı yapılamazda. ;)
Yaş ortalaması olarak arz klanında daha büyük yaşlara sahip insanlar mevcut. klanımızda tanıdıgımız 50'yi geçmiş yaşlarda 5 - 6 kişi gösterebılırız.

Karar senindir , gelirsen pişman olmassın :) 8-)
Yorumlarınız için teşekkürler..tüm yorumları göz önünde bulunduruyorum :)
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Sunucu teskilat

10 oyuncudan 9 u lodos
10 cocuktan 9 u lodos
10 daha anlamini bilmedigi kufurleri eden cocuktan 9 u lodos
10 saglam adam icerisinden 8 i arz
10 ADAM GİBİ ADAM dan 9 u arz
10 gruptan 9 u lodos
10 kp kasanlardan 9 u arz
10 acdan 9 u lodos

Karsi cikacak varsa buyursun polemige girelim. :)
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

sunucu: yok
klan: yok
sana da öneririm ;)
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

QYuSuFQ yazdı:Sunucu teskilat

10 oyuncudan 9 u lodos
10 cocuktan 9 u lodos
10 gruptan 9 u lodos
10 acdan 9 u lodos

1.16
http://video.google.com/videoplay?docid ... %B1kabilir#
benimle sakın polemiğe girmeyin
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Sunucu : Eminönü

Şuan Eminönü sunucusunda lodoslar üstün durumda. Arzlar Az ama Güçlüler lodosta ise çoluk çocuk var. Güçlüde var ama Arzlar daha güçlü. Lodoslar Heryere Sahip. Komutanada Arzlar Pek Gelmiyor ama Klan savaşı kp kasma istiyorsan Arz Klanını Öneririm. Eğer Görev Kadim Yeşil Gibi görevleri yapmak istiyorsan Lodos klanını öneririm çünki Her Hafta Lodoslar Kadim Kesiyor Arzların Kestiğini Daha Görmedim :).
Eminönünde bugün 5 kişi arzlar bankayı aldılar biz 2 grubuz ama adamları öldüremedik onlar sağlamlar ve öldürdüler..
Ama Çemberlitaş Miğrat Sığınak Atmak istiyorsan Lodos Klanı Öneririm.. Çemberlitaş Girişini Hiç Boş bulamazsın zırhsız ama ejderliysen yola x e gidebilirsin.Lodos Klanında Büyük İnsanlar Oynuyor Ama Arzlardada Var 1-2 Kişi Ama Sana Genel Önerim Eminönü Sunucusuna Gelirsen Görevler Ve Grup Bölgeleriİçin Lodos Klanına Girmeni Öneririm..
Şuan Eminönünde Oynayan Kişilerin Yarısının Fazlası Lodos. Yani % 70 veya 80 i Lodos.
Dediğim gibi Arzlar az Ama Öz :)
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

QYuSuFQ yazdı:Sunucu teskilat

10 oyuncudan 9 u lodos
10 cocuktan 9 u lodos
10 gruptan 9 u lodos
10 acdan 9 u lodos

Yorum için tşkler...Beyaz köşk ün aynısı diyebiliriz..
Sagopakajmeran yazdı:sunucu: yok
klan: yok
sana da öneririm ;)
Sunucu yoksa nasıl oynuyorsun...:P
XxxChesTeRxxX yazdı:Sunucu : Eminönü

Şuan Eminönü sunucusunda lodoslar üstün durumda. Arzlar Az ama Güçlüler lodosta ise çoluk çocuk var. Güçlüde var ama Arzlar daha güçlü. Lodoslar Heryere Sahip. Komutanada Arzlar Pek Gelmiyor ama Klan savaşı kp kasma istiyorsan Arz Klanını Öneririm. Eğer Görev Kadim Yeşil Gibi görevleri yapmak istiyorsan Lodos klanını öneririm çünki Her Hafta Lodoslar Kadim Kesiyor Arzların Kestiğini Daha Görmedim :).
Eminönünde bugün 5 kişi arzlar bankayı aldılar biz 2 grubuz ama adamları öldüremedik onlar sağlamlar ve öldürdüler..
Ama Çemberlitaş Miğrat Sığınak Atmak istiyorsan Lodos Klanı Öneririm.. Çemberlitaş Girişini Hiç Boş bulamazsın zırhsız ama ejderliysen yola x e gidebilirsin.Lodos Klanında Büyük İnsanlar Oynuyor Ama Arzlardada Var 1-2 Kişi Ama Sana Genel Önerim Eminönü Sunucusuna Gelirsen Görevler Ve Grup Bölgeleriİçin Lodos Klanına Girmeni Öneririm..
Şuan Eminönünde Oynayan Kişilerin Yarısının Fazlası Lodos. Yani % 70 veya 80 i Lodos.
Dediğim gibi Arzlar az Ama Öz :)
Anlıyorum..Ama ileride Lodos klanı Arz klanından üstün duruma gelecektir diye düşünüyorum..yorum için tşkler..
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Eminönü Sunucusunda Arz Klanının Üstün Geleceğini Sanmıyorum.. Bir Çok Arz Oyuncular Lodos olmaya başladı. Arzları Ayakta tutan sadece 2 Lonca var. O loncalar olmasa Eminönü Sunucusunda Arz Diye Birşey Kalmazdı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön