PcXKoPaT yazdı:Sunucuya artık kimse girmiyor. Sunucuda Küfürden geçilmir.
5.Sunucmuz olan meran artık kuklacıdan daha kalabalık. Bazı kendini bilmez şahsiyetler anaya,bacıya,Allah'a küfrediyor. Hırsızlık desen diz boyu. Oyunu bırakan sayısı artık sayılamaz duruma geldi.
Bunları yapanların arasında hepimiz varız arkadaşlar hepimiz sunucuyu bu hala getirdik.Sunucun ayakta kalmasını istiyorsanız biraz daha gayret gösterip sunucuyu kurama çalışınız.....Biraz Utanın..
Bu Sunucuyu Senin gibiler batirdi saten
Lan akıLLLı konuş Bir kişi çıkarda karşıma desin bu bana küfür etti bu çarımı soydu bu beni rahatsız ediyor..
Ne dediğini sanıyorsun..Sen
kimsin sen ya..
kendini ne sanıyon
Devrim bir gemidir.Kim bilir kaç okyanus kaç Deniz GEZMİŞ...
0-0*ıIlıIı*-00DeVRim BiR GemiDiR...Kim BiLir,kaç OkyanuS,kaçDENİZ GEZMİŞ...0-0**0-0
Valla bu kadar güzel cümlelerin ardından ne desem boş.. Küfür edenlerin eminim %90 ı küçük çocuktur.Bir insanın yaptığı davranışlar onun anne ve babasında aldığı terbiyeyi gösterir.Küfür edenler aslında Anne Ve Babalarının da onlar kadar terbiyesiz biri olduğunu göstermektedir.Yani küfür etmekle aslında Bİz Anne ve Babamıza küfür etmiş sayılırız...
Ecelle sözlü ölümle nikahlıyız tesadüfen dogduk yaşamak zorundayız.. Degilmidir sonumuz bir avuç toprak ölümden korkumuz yok gülüm, korkumuz unutulmak..!!
Bence küfredenlerinde annesi ve babasının terbiyesiz olduğunu sanmıyorum. Hangi Anne ? Hangi Baba ki oğluna küfretmeyi öğretir... Annesi babası terbiye vermişdir ama o düzelmemiştir.... Bence küfredenler annesine babasına değilde kendine saygısızlık ediyor bnce. Çünkü herşeyin bir gün hesabı sorulucaktır...
Bizler demen bence aşırı şekilde şaçmalık ya .. Sen kendini öyle Böyleyim de Kimsenin adına konuşman gerekmiyo.Hemde doğru hırsızlık,küfür,Sayqısızlık çok ama Her sunucuda böyle şeyler var Meranın bizi geçtiğini nerden biliyosun oylamamı yapıldı boş konuşma ya .
♥ Cihadxdoktor ♥ Sen geceyi tutuyorsun..ben nöbetini.. Uzak dağ kışlalarında.. Görmüyoruz birbirimizi.. Usul usul sis iniyor.. Kopmuş yollara.. ♥
doğru söylüyorsun ama oyuna yeni gelenler daha fazla oyunu bilmedikleri için çocukça hareket ediyorlar bu oyun knıght ve diğerleri gibi çıkar üzerine deyil bu oyun farklı diğerlerinden bence en son yeraltı güncelleştirmesiyle oyuncu sayısı arttı çevremde hiç oynayan yoktu herkes başladı yeraltını fln görünce