Hakkari'de hain saldırı: 26 şehit
Re: Hakkari'de hain saldırı: 26 şehit
Benim Anlamadığım Bu Savaş Uçakları Kuzey Irakta Aynı Yeri Herzaman Bombalıyorda Sonuç Alınıyormu ve önce kuzey ırak'a değilde hakkari ye bir El atsalar daha iyi askerini polisini çekicen ordan bombalıcan hepsi aynı yardım edende yataklık edende aynı

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Şu an Samsunda büyük bir miting var bende ordayim anneler ağlıyor herkes tek yürek göz yaşı ve öfke hakim.
Vatan sana canım feda
Vatan sana canım feda

LEPRECHAUN
- DreamCatcheR
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Allah Şehit ailelerine sabırlar ihsan eylesin, kalan neferlerimizi korusun ve yüceltsin, o mübareklerin ise cennette şefaatçilerimiz olmaları lütfunu bizlere nasib eylesin.. Gönülden gelen binlerce nefret ve kin dolu sözcük, binlerce dua var.. Ama hala susuyoruz, milletçe.. Allah sonumuzu hayr etsin..

- forever55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Nemesis
Allah şehit ailelerine sabır versin.Allah kahretsin bunları.Samsundaki mitingde bende vardım.Hepsinin allah belasını versin.AMA ARKADAŞLAR SINIRÖTESİ OPERASYONLAR BAŞLAMIŞ.ŞUAN 15 TANE TERÖRİST ÖLDÜRÜLMÜŞ.
- xXxaRTisTxXx
- Sahaf Yardımcısı
allah şehit ailelerine sabır versin saldıran pkklilarinda allah belalarını verecektir aldıkları masum canlar yanlarına kar kalmaz
NoTimeToCry - DeaDZoNe

Bu şerefsizler için diyecek laf yok. Böyle duyarsız bir millet böyle duyarsız bir yönetim olamaz. Zamanında 3 kıtaya hükmetmiş bir milletin soyundan gelenler olarak 3-4 it sürüsüne hiç mi bir şey yapamıyoruz? Neden bu duyarsızlık sebebi nedir? Allah hepsinin belasını versin bu itlerin de buna göz yumanların da!
IxFeaRxI
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
IIxFeaRxII
Fearxşifacısı
Extra-Terrestrial
Merhaba,
Tepkimizi tek bir konuda, yüksek sesle dile getirmek için lütfen buradan devam ediniz;
viewtopic.php?f=46&t=81152
Teşekkürler.
Tepkimizi tek bir konuda, yüksek sesle dile getirmek için lütfen buradan devam ediniz;
viewtopic.php?f=46&t=81152
Teşekkürler.
Alper ÇİÇEK
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]