RaidersOfChaos yazdı:Binlerce kişi parasını yatırıp hiç bi sonuç alamayınca mı akıla geldi bu ?
Bir şeyden memnun olsanıza :evil:
Öyle diyorsunda RaidersOfChaos'in yani Ertuğrul abinin sırf miğrattan 250 madalyası var hadi 100ü cent desen 150 madalya nedir ???? Artırıcı + Plus var + Tek Şifa Giriyo ??? Söylesene bu adaletmi ???? Bide memnun olsanıza diyor... Bu durumda sen /kaba memnun olurdun...
RaidersOfChaos yazdı:Binlerce kişi parasını yatırıp hiç bi sonuç alamayınca mı akıla geldi bu ?
Sen neden herşeyden memnunsun ne çıkarın var bu işten ?
RaidersOfChaos ve Bakii; ağzınıza sağlık. Başka cevaba gerek yok.
Madem konu var ben de söyleyeyim; 1 Günlük %60 Sarraf Şans Artırıcı almıştım. 6 Saat boyunca durmadan geze geze çektim kimse çekmedi madenleri Lodos Kale arkası, Fareadamlar (Gemi) ve Çöl'de ne kadar maden varsa aralıksız çektim. 3-4'er tane Apa ve Kripraz çıktı. Yeşil Elmas bile çıkmadı.
Sen neden herşeyden memnunsun ne çıkarın var bu işten ?
@BAKII ' ye katılıyorum. Uzun süre millet artırıcı için kaç para harcadı hepsinin eli bomboştu. Herkes isyan edince mi akıllara geldi bu ? Yalansa yalan deyin. Ha ben yönetime karşı değilim. Sadece daha önce yapılması gerekirdi diye yorum yaptım. Memnun olup olmamam seni ilgilendirmez ( Pangea ).. Neyse konuyu tartışmaya çevirmeyelim. İyi Forumlar.
Zeki müren de bizi görecekmi ?
sığınağa girdik hepimizde arıtıcı var hepimize düşecekmi ? ,
düşmeyecekse iş yine şansa kalıyor düşmeyene yinemi düşmeyecek ?
düşmeyene yine düşmezse bu sefer çözüm ne olacak ???......................................?
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Bayxaslan yazdı:
Öyle diyorsunda RaidersOfChaos'in yani Ertuğrul abinin sırf miğrattan 250 madalyası var hadi 100ü cent desen 150 madalya nedir ???? Artırıcı + Plus var + Tek Şifa Giriyo ??? Söylesene bu adaletmi ???? Bide memnun olsanıza diyor... Bu durumda sen /kaba memnun olurdun...
Bosver Mert çeksinler artırıcıyı girsinler migrata / sığınağa elleri boş dönsün artırcının süresi bitsin hak verirler.
Bugun %60/60 caktim 1 haftalik 1 kenan dusunen bos motorda maraton x7 oldu kenanda kenanin gucu kolye element ben isik yuzuk istiyodum max 3900 da takildi :S 4100 icin son yuzuk lazim isik
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Şu her konuya atlayıp tebrik edenleri kınıyorum.İnsanların aylarını boşu boşuna harcatanlara yazıklar olsun. Oyunu deneme tahtası haline getirenlerede yazıklar olsun. O grup bölgelerine bireysel olarak mı katılabiliyoruz ki şansa dayalı düşüyor eşyalar ? Ama doğru ya, oyuncular koyun değil mi ? Aylarca uğraşınsılar !!!
nuhyec yazdı:Artırıcıların etkılerının artması hiçbirşey ifade etmıyor . Yuzlerce kez gırıp madalya alıp tek gırısde ıstedıgı ıtemı alan oyuncular oldugunu herkez biliyor . Şansa dayalı bı sıstem zaten yanlış sayısal oynuyoruz sankı , her boss kesımınde her oyuncuya kosk madalyonu verilse , biz de NPC lere gidip kosklerın karsılıgında mısal 50 kosk kıyamet ceket , 150 kosk kıyamet asa gibi , her kesdiğimizde anlamı olur haksızlık olmaz . Tabi böle bi sistemde şans artırıcı satamazlar :idea:
Akçe sistemi sayesinde oyuncuları sömürmek ıcın kullanılan bı uygulma daha
Wanker yazdı:off süper oldu bu ya. dün akşam denemek için 1 günlük sığınak yağma artırıcı almıştım hesabımda vardı. arkadaşlarla 1-2 saat önce öylesine sığınağa girmiştik. işte eşya düşecek diye değilde eğlencesine girdik.
veeeeee ilk defa şans bana güldü ve Kenanın Gücü Yüzük bana düştü! ilk defa bir şaheserim oldu
Kenandan kenanın gücü yüzük düşmez kardeşim zırva yapma.