Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ASiL
xBilgiAgencyx yazdı: baraka1997 yazdı: LAANNN :::: AYNI YERDE TEKRAR DÜŞTÜK YAW::: BU NASIL İŞTİR? YÖNETİM??
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
xBilgiAgencyx yazdı: alıntı yapmak içinmi bu konuya girdin baraka
Fark ettinmi bilmiyorum. Ama senin gibi gereksiz yorum, atmıyorum bu 1.
Birde Yorum yapan DeFRaGxBizans TeKNoByrMxBizans ' la aynı loncadayız buda 2.
Bilgin olsun boşu boşuna kişisel bir tartışmaya dönüştürmiycem.
Lan aynı loncadaysanız Gıdın kendı çöplüğünüzde ötün burası genel etkıleşım ne gereksız yorumu senı ıkaz edıyorum mıllet sırf sen alıntı yaptın dıe okumak zorunda değil katılıyorum dıyebilirsin
+ senınde ne gereksız yorumlar attığını bılıyoruz daha dune kadar her yorum başına RyLaixBiZanS BoGGieŞxBizanS koyuyodun Kendısını bişey sanıyor
Canın mı sıkıldı senin evlat?? Hangi sunucuda olduğun belli değil kim olduğun belli değil ne olduğun belli değil gelmişsin konuyu kirletmeye. İşin gücün yoksa başka kapıya...
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
RyLaixBizans : "Boş boş konular açıyorum" diyelim. En azından senin gibi birisiyle boşu boşuna laf dalaşına girmiyeceğim. Git sen forumdan uzak dur.
BoGGiExBizans : .../alkış
BoGGiEşxBizans : .../katıl
RyLaixBizans : Sanırsam tam olarak böyle yazıyordum yazıları.
En son
baraka1997 tarafından 17 Eki 2011 21:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59] , ÇÖREKADAM [59] , SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
xBilgiAgencyx
İri Fare Avcısı
gönderen xBilgiAgencyx » 17 Eki 2011 21:25
baraka1997 yazdı: RyLaixBizans : "Boş boş konular açıyorum" diyelim. En azından senin gibi birisiyle boşu boşuna laf dalaşına girmiyeceğim. Git sen forumdan uzak dur.
BoGGiExBizans : .../alkış
BoGGiEşxBizans : .../katıl
RyLaixBizans : Sanırsam tam olarak böyle yazıyordum yazıları.
Aferin Küçüğüm Kendı Kendıne konuşan insalara ne derler bilirsin burda biz diyalog yarışması veya tiyatro yapmıyoruz yazcaksan adam gibi yaz artizlik yapma + son Diyalogta Fail var
baraka1997
Antrepo Bekçisi
RyLaixBizans : Eğer sen adam gibi yazmayı bilmiyorsan. Benim sorunum değil.
İstesem böylede yazarım... Bize her yer "Çemberli Taş" Emeğimizi istiyoruz.
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59] , ÇÖREKADAM [59] , SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
xBilgiAgencyx
İri Fare Avcısı
gönderen xBilgiAgencyx » 17 Eki 2011 21:29
baraka1997 yazdı: RyLaixBizans : Eğer sen adam gibi yazmayı bilmiyorsan. Benim sorunum değil.
Sende Zaten Çemberli Taşşın
Uyy Yerim Seni Xd :twisted:
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ASiL
baraka1997 yazdı: RyLaixBizans : Eğer sen adam gibi yazmayı bilmiyorsan. Benim sorunum değil.
Nese kardeşim boşver yeni yetme ergenlerle laf dalaşına girmene gerek yok.
Yönetim sorun bu kadar mı büyük hala göremediniz bu yazıları forum modlar bile meşgul...
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Bazen nerde susup nerde konuşacağınıda bilmeli... İNSAN .
baraka1997
Antrepo Bekçisi
TeknoBYraM yazdı: Nese kardeşim boşver yeni yetme ergenlerle laf dalaşına girmene gerek yok.
Yönetim sorun bu kadar mı büyük hala göremediniz bu yazıları forum modlar bile meşgul...
BoGGiEşxBizans : Haklısın kardeşim. İnşallah şu problemi en kısa zamanda çözerler.
xBilgiAgencyx
İri Fare Avcısı
gönderen xBilgiAgencyx » 17 Eki 2011 21:38
TeknoBYraM yazdı: baraka1997 yazdı: RyLaixBizans : Eğer sen adam gibi yazmayı bilmiyorsan. Benim sorunum değil.
Nese kardeşim boşver yeni yetme ergenlerle laf dalaşına girmene gerek yok.
Excuse Mi Pardon Bişi Sorcamda Sen Benim Altıma Yattınmıda Ergen odluğumu biliyorsun haydı tozol