Çarlarım çalınmıştır

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
persopolis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Çarlarım çalınmıştır

Mesaj gönderen persopolis »

Merhaba

ALEXİSS Xkaraşifax Alexissxbüyü çarlarım 2 hafta önce çalınmıştır LÜTFEN ALAIŞVERİŞ YADA GRUP BÖLGELERİNE ALMAYINIZ.

ALEXİSS adlı çalınan çarım ve çarlarım oyun içinde ben bu çarları satın aldığını söyleyerek hırsızlığını örtbas etmeye çalıyor fakat elimde çarları bir başkasından real parayla aldığını ifade eden yazıları desteğe bile yollamama rağmen iletişim desteğin bu konuda bir girişimi olmamasını eshefle karşılıyorum. İletişim destek ve hızlı cevaptaki forum yöneticilerinden her zamanki kılişe sözlerini duymak tan artık bıktım.(hızlı desteği bir nebze anlayışla karşılıyorum halımızı hatırımı sorarak yada destekten aramız gereken cevapları hızlı destek yazarak kımı zamn gereksız konularla baş edememsinden standar cevap vermesi doğal)

ALEXİSS adlı çalınan çarım hemen hemen her gün oyunda kişi yada kişilerden şifre yada ıtem satıcam ifadeleri ile kiileri dolandırmaya yönelik girişimde bulunuyor lütfen dikkatli olun.
Kullanıcı avatarı
MeNTHoLoKaLiPTuS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Çarlarım çalınmıştır

Mesaj gönderen MeNTHoLoKaLiPTuS »

Merhaba,

Karakter aktarım prosedürü bildiğiniz üzere en güvenli olması gereken bölümümüzdür. Bu sebeple geçtiğimiz aylarda Karakter Aktarım bölümümüz güncellenmiş ve üye girişleri ile daha güvenli bir hale getirilmiştir.

Hesap bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmadığınız, keylogger, phishing veya trojan gibi tehlikeli durumlarda bilgilerinizi başkaları ele geçirmediği sürece karakterinizin aktarılması KESİNLİKLE mümkün olmamaktadır.

Hesabınıza ait hiçbir bilgiyi, her kim olursa olsun paylaşmamanızı önemle tavsiye ederiz. Kullanıcı sözleşmesinde de belirtildiği üzere hesapların sorumluluğu birinci derecede hesap sahibine aittir.

İyi eğlenceler dileriz.
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.

MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
persopolis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Çalınan çarlarımı geri aldım

Mesaj gönderen persopolis »

Merhaba

15/10/2011 tarihi çalınan çarlarım ALEXİSS - Alexissxbüyü - Xkaraşifax çarlarımı geri almış bulanmaktayım bilginize

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
NewKULL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Çalınan çarlarımı geri aldım

Mesaj gönderen NewKULL »

persopolis yazdı:Merhaba

15/10/2011 tarihi çalınan çarlarım ALEXİSS - Alexissxbüyü - Xkaraşifax çarlarımı geri almış bulanmaktayım bilginize

İyi forumlar.
Emekli Forum Denetmeni ve Oyun içi Rehberi B-)

1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...

Bana ulaşmak isterseniz...

facebook.com/DenizCx

twitter.com/CaptainDC

instagram.com/deniz7ceylan

İyi oyunlar Neferler!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön