Gaffar Bey ve Semiha Hanım
- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gaffar Bey ve Semiha Hanım
zaten ne zaman emeğimizn karşılığını aldiki şimdi alalım trans dandik bi asa verdiler o nun dışında reçete bile görmedik 
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
merandanx yazdı:zaten ne zaman emeğimizn karşılığını aldiki şimdi alalım trans dandik bi asa verdiler o nun dışında reçete bile görmedik
aynen uzaydan gelmiş bir trans asam var başka bişey yok sadece bana değil gruba da duşmuyor ...

- Cerrah
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Bizi Sevmiyolar Ondan Bize İtem Vermezlerde Sizi Anlayamadım Nasıl Vermediler ?
Paşaxcorleone-Paşaxpersia-Paşaxşifa
Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
Cerrah yazdı:Bizi Sevmiyolar Ondan Bize İtem Vermezlerde Sizi Anlayamadım Nasıl Vermediler ?![]()
Her kesim de olan tek şey şu MADALYA SHOW.... :!: :!: :!: :!: :!: :!:

- Desqualders
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Aynen Katılıyorum. Onca Zaman verdiğim Çemberli Bizim İşimize Yaramıyor İtem Düşmelerini ayarlasınlar
Siz Kismis Pi ?
Katılıyorum Sonuna Kadar...
Anlamadıqım Tek bir sorun ? Yönetim item verirse gaffar her zaman kesiminde item semiha item verirse, Yönetim ne kaybedecek ? neleri eksik olcak....
22 kesim grub"a item düşmüyor... 22 , kesimde sadece 1 hidra çeket hidra pant bıçak pant ruh döven pant hidroflis pant düştü. ? bumu yani
Tek nefret Ettigim Nokta Şansa Bağlamaları.. ve Sunucunun En İyi şifacısına asa vermeyipte başka şifacılara vermesi..Adam Kuklacının Büyücüsü Asa vermiyor ona gidiyor daha tanınmamış ismi bile duyulmamış kişiye asa düşüyor.
İKV BİTMİŞ Böyle Devam Ederse THE END :evil:
Anlamadıqım Tek bir sorun ? Yönetim item verirse gaffar her zaman kesiminde item semiha item verirse, Yönetim ne kaybedecek ? neleri eksik olcak....
22 kesim grub"a item düşmüyor... 22 , kesimde sadece 1 hidra çeket hidra pant bıçak pant ruh döven pant hidroflis pant düştü. ? bumu yani
Tek nefret Ettigim Nokta Şansa Bağlamaları.. ve Sunucunun En İyi şifacısına asa vermeyipte başka şifacılara vermesi..Adam Kuklacının Büyücüsü Asa vermiyor ona gidiyor daha tanınmamış ismi bile duyulmamış kişiye asa düşüyor.
Esat
- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı
henüz girmek nasip olmadı fakat girenlerden aldıgım bilgilere göre çok uzun süren bir grup bölgesi, eger bundada aylarca bir item için girip saatlerce oynayıp boş çıkıcaksak bırakalım..
zaten oyun oynamak zaman kaybı.. bide böyle boş şeyler için habire girmek hepten kayıp..
strest atmaya giriyoruz daha çok üzülüyoruz..!
zaten oyun oynamak zaman kaybı.. bide böyle boş şeyler için habire girmek hepten kayıp..
strest atmaya giriyoruz daha çok üzülüyoruz..!
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
Gözünüzü item doyursun. 14 kesimde hiç bir item yok diyorum 0 ya 0 varmı 14 kesimde item çıkartamayan ? En kötü iteme razıyım kestiğimize dair bişeler olsun artık :evil:AsaLeT yazdı:Katılıyorum Sonuna Kadar...
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
- GReeNJoKeR
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı