Bakınız arkdaş ne yazmış okuyun öyle cevap verin plus akçe kod felan demiyor bir idden bir ideye o ideden o idye taşınmış ve başka bir sunucya taşınmış diyor.kurmayxnejdet yazdı:Diyelim ki bir karakterinizi caldırdınız .. O karakter farklı ıd ye tasınmıs .. Oradan da baska bir ıd ye .. sürekli olarak tasınıp duruyor .. en sonunda birkac sunucu da degişmiş .. Benm kadar talihsiz olupta karakterini bu durumdayken geri alabilen bir tanık var mı ?? acil yardımı lasımda ... yada böyle birşey mümkün mü .. hızlı destege de yazdm ama şaht arıyorum bosuna zaman kaybı olmasını istemiyorum ..
Kaynak hesap değişmiş ve başka bir sunucuya gitmiş.
Ve soyle düşünün birde genel bakış açısından bakarsanız olaya bu taktikler hırsızlarında işine gelen bir taktikte olablir.
Simdi ben yeğenime bir 25 level car verdim kes bunu büyüt oyna diye ileriki bir zamanda bu beni geçti 49 oldu full kıyamet oldu diyelim. Burda benim 25 elvel olana kadar bir hakkım var diye bu yeğenime verdiğim carı 6 ay sonra nasıl bir hak talep edebilirim ve ben bunu SOBEDEn kaynak hesaptan su hesaba gittiğini biliyom çünkü ben aktardım.
Bu oyunlar yardımlaşma mantığı üzerine gelmiş bir olay oyuna adam kazandırmak için benim fazla oaln bir carımı akrabama eşime dostuma veririp oynarlar ilerde 49 olurlar ama ben adi bir insan oalrak düşünün onlar emek vermiş ben hazıra konmuş davası olmazmı.
Çalınan car ile emek verilen çarları ayırt etmeliyiz simdi ben yanımdaki arkdaşa şifremi veriyorum arkdaşım carımı çalıyor ama ben ne diye sikayet ediyorum şifremi çaldırdım diye yani benim hesabımı benden izinsiz çalmış diye bir suç teşkil ediyor. Davalık hesap ihlali o adam sana o şifreyi bana verdi diye kanıtlarsa siz o çarıda ondan alamazsınız bunu bilin yani şifre vermek carı ona hibe etmekle eş deger tutmanız gerekir bunu unutmayın.
Ya bazı manyaklar var internet cafede sadece calmak için oynayanlar var. Onları tesbit ettğimnizde carımı kurtaramda başka bişi istemiyom diye düşünmeyin onlar sizin hakkınıza saldıryor cezası var bunuda unutmayın.