Yeni İKV Bilgilendirme Sistemi!
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Re: Yeni İKV Bilgilendirme Sistemi!
ımm ee şey ben bu giriş butonunu bulamadım
sanırım hata var

çok iyi bir çalışmma olmuş elerinize saglık
çok güzel bir yenilik bu,
daha güzel yenilikleri bekliyoruz
daha güzel yenilikleri bekliyoruz
- LaNeTLixKRiSTaL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Hala boş işlerle uğraşıyorsunuz. Yazık yazık.
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Elinize sağlık iyi düşünülmüş bir proje
.Sonunda susturuldum ama cezamı bilmiyorum devri bitti
.
[YaLNıZSavaŞÇII]
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Yapılacak genel duyurular yada kişiye özel bildirimler burada anlık olarak karşınıza çıkacak. Mesajlar genel olarak değil, kişi bazlı olarak değerlendirildiği için eğer kişi tarafından oyuna giriş sırasında bir mesaj okunduysa o mesaj bir daha karşısına çıkmayacaktır. Eğer birden fazla mesaj varsa ise sağ sol yön tuşlarıyla mesajları okuduktan en sonuncu mesajda bulunan GİRİŞ butonuna basarak oyuna giriş yapılabilir.ARZLODOS yazdı:Günde bir kere mahsusmu yoksa gün ortasında bir duyuru oldgunda tekrar karşımıza çıkacakmı yani bir kere cıktı sabah 7 de girdik okuduk giriş yaptık. Saat 12 bir duyuru yapıldı Bozayı indirimli diye.
Ertesi günü sabah güncelmesinden sonra tekrar oyuna giriş yaptık 1. duyuru ceza aldık 2 duyuru boz.ayı 3 duyuru eklenmiş teslada indirim 4. duyuru ise bugun saat 10 ile 12 saatleri arasında bakım var yani her duyuruda bu sayfalar artacakmı yada okudugumuz indirim bozayı tekrar karşımıza cıkmayıp tesla indirimimi cıkacak.
Sadece ilk defa bu sayfayı görüyorsan böyle bir problemle karşılaşmış olabilirsin MuRaTPoLaT. Internet Explorer tarayıcı önbelleğini temizlemen de işini görürMuRaTPoLaT yazdı:ımm ee şey ben bu giriş butonunu bulamadımsanırım hata var
- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
bu mesajları bir yerde saklama olsa biraz daha güzel olurdu çünkü susturma cezalarında özellikle saat de önemli oluyor bir kere bakıpta saati unutabilecekler olabilir onlar açısından düşündüm...
mesajları saklama şansı olacak mı şimdi veya ilerde ?
mesajları saklama şansı olacak mı şimdi veya ilerde ?
Teşekkür ederiz çok güzel bir sistem olmuş.
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
XSAZOBALiX yazdı:Gayet güzel olmuş tebrikler. Birçok oyuncu takip edemiyordu duyuruları. Ellerinize sağlık.
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM..