KeNaN dan Veda
- ByaLoNeII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Suskunlar
Re: KeNaN dan Veda
Kimsenin bir yere gittigi yok.Konu Kilit :idea:
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı
ReaL Hayatında BaşarıLar DiLerim.
- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı
#@!? ben böyle oyunu böcük kese kese dellendim #@!?
Lan sıkıntı yok olum ya kımse bır yere gıtmıor bızım devre hala yerınde hıc kımse nıyetlenmesın bişeye hala burdayız :!:
Ben gidiyorum çünkü artık Baba yorgun....Oyun artık eski oyun değil insanlar Kalleş Doğan gibi hem kalleş hem iftiracı bir çok oyuncu var Söz verip Sözünde Durmayanlarda var böyle bir oyunu oynayıp canımı sıkacağıma Bırakır giderim hem ikv yatıracak param da yok artık fakir oldukByaLoNeII yazdı:Kimsenin bir yere gittigi yok.Konu Kilit :idea:
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
- ByaLoNeII
- FareAdam Düşmanı
kenan76 yazdı:Ben gidiyorum çünkü artık Baba yorgun....Oyun artık eski oyun değil insanlar Kalleş Doğan gibi hem kalleş hem iftiracı bir çok oyuncu var Söz verip Sözünde Durmayanlarda var böyle bir oyunu oynayıp canımı sıkacağıma Bırakır giderim hem ikv yatıracak param da yok artık fakir oldukByaLoNeII yazdı:Kimsenin bir yere gittigi yok.Konu Kilit :idea:Kasam daki çoğu Arki bıraktı zaten Salla böylesi çok iyi oldu
Yunusun dedigi gibi sıtkıcım kımse oyunu bırakmıyor.
Sen BıRaqsan MiLLet BayRam Edecek Senn qibiLeRin BıRaqması qeRek AsLındaByaLoNeII yazdı:kenan76 yazdı:Ben gidiyorum çünkü artık Baba yorgun....Oyun artık eski oyun değil insanlar Kalleş Doğan gibi hem kalleş hem iftiracı bir çok oyuncu var Söz verip Sözünde Durmayanlarda var böyle bir oyunu oynayıp canımı sıkacağıma Bırakır giderim hem ikv yatıracak param da yok artık fakir oldukByaLoNeII yazdı:Kimsenin bir yere gittigi yok.Konu Kilit :idea:Kasam daki çoğu Arki bıraktı zaten Salla böylesi çok iyi oldu
Yunusun dedigi gibi sıtkıcım kımse oyunu bırakmıyor.Akşama skypte ol söverm
XşifaXX
AnLat Haydi HeRkese oLanLaRı,
KimLeR Şahit ? Kaç Kişi kaLdı ?
AnLat Haydi HeRkese oLanLaRı,
KimLeR Şahit ? Kaç Kişi kaLdı ?
- ByaLoNeII
- FareAdam Düşmanı
Sedt0762 yazdı:Sen BıRaqsan MiLLet BayRam Edecek Senn qibiLeRin BıRaqması qeRek AsLındaByaLoNeII yazdı:kenan76 yazdı:Ben gidiyorum çünkü artık Baba yorgun....Oyun artık eski oyun değil insanlar Kalleş Doğan gibi hem kalleş hem iftiracı bir çok oyuncu var Söz verip Sözünde Durmayanlarda var böyle bir oyunu oynayıp canımı sıkacağıma Bırakır giderim hem ikv yatıracak param da yok artık fakir oldukByaLoNeII yazdı:Kimsenin bir yere gittigi yok.Konu Kilit :idea:Kasam daki çoğu Arki bıraktı zaten Salla böylesi çok iyi oldu
![]()
Bir emo gördüm sanki,Gördüm gördüm bi emo gördüm
Ne anlarsınız ki Türkçe dilini katletmekten.'L' yapacağına 'l' yap kardeşim, noluyor 'L' yapınca çok mu cool oluyorsun?ByaLoNeII yazdı:Sedt0762 yazdı:Sen BıRaqsan MiLLet BayRam Edecek Senn qibiLeRin BıRaqması qeRek AsLındaByaLoNeII yazdı:kenan76 yazdı:Ben gidiyorum çünkü artık Baba yorgun....Oyun artık eski oyun değil insanlar Kalleş Doğan gibi hem kalleş hem iftiracı bir çok oyuncu var Söz verip Sözünde Durmayanlarda var böyle bir oyunu oynayıp canımı sıkacağıma Bırakır giderim hem ikv yatıracak param da yok artık fakir oldukByaLoNeII yazdı:Kimsenin bir yere gittigi yok.Konu Kilit :idea:Kasam daki çoğu Arki bıraktı zaten Salla böylesi çok iyi oldu
![]()
Bir emo gördüm sanki,Gördüm gördüm bi emo gördüm
PNG resmi (.png)