silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim -burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
2 Kişi Kenanı Kestikten Sonra Alt Çekmiştir Oyunda Temelli Çıkmıştır. 2 Kişide Normal Grubtan Çıakrak Benm Başıma Her zman Gelen Bişey BununLan Forum Ne alaka İlk Olduğunu Mu sanıyosun Ben Tek Kaldıklarımı atsam Foruma Destan oLur Gider :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
IıIPaTRoNIıI TOXİC Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
Seni hala anlamış değilim.Çocuk olduğun için millete çamur atıyorsun Yarası olan gocunur Biraz psikoloji dersi alsaydın bilirdin : bir insanın zayıflığı varsa onu kapatmak için sürekli saldırı yapar. Bir şey andırdımı ?
Barış için savaşa hazır olun ! Büyünün irfanını herkes anlayamaz... (Ali Abiye Saygılar)
Seni hala anlamış değilim.Çocuk olduğun için millete çamur atıyorsun Yarası olan gocunur Biraz psikoloji dersi alsaydın bilirdin : bir insanın zayıflığı varsa onu kapatmak için sürekli saldırı yapar. Bir şey andırdımı ?
Sakin ol ŞAMPİYON ! Uğraşma çocuklarla abisi takılsınlar kendi çaplarında.. Onlarda ilerde adam olcak
dyb21 yazdı:2 Kişi Kenanı Kestikten Sonra Alt Çekmiştir Oyunda Temelli Çıkmıştır. 2 Kişide Normal Grubtan Çıakrak Benm Başıma Her zman Gelen Bişey BununLan Forum Ne alaka İlk Olduğunu Mu sanıyosun Ben Tek Kaldıklarımı atsam Foruma Destan oLur Gider :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Başıma ilk kez böyle bir şey geldiği için acaba dedim başkalarının başınada gelmişmidir.Amacım buydu başta ama çok monoton bir durummuş
xTANIMSIZx yazdı:Tek başına korkmadın mı içerde ?
Biraz karanlıktı Karakteri düşündükçe içim üşüyordu
Barış için savaşa hazır olun ! Büyünün irfanını herkes anlayamaz... (Ali Abiye Saygılar)