Nokta x Loncasi Kadro
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Re: Nokta x Loncasi Kadro
Ahh Kediler yokmu o kediler
Ciğerleri yiyemediler 
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Klan: Arzın Çocukları
gönderme yapma len sen hariç megalarda onlar seni bozamaz xDVandervaart yazdı:Ahh Kediler yokmu o kedilerCiğerleri yiyemediler
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

çok yavaş yazıyon vander 
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Nokta Loncası Yeniden YapıLanmaya Gitmiş Görünüyor BaşarıLar DiLerim . . . . . .
[YaLNıZSavaŞÇII]
olm daha utanmadınızmı lan beyaz köşk yemedi gene mi geldiniz size burda yer yok olm basın gidin
Sessizliğim aseletimdir.Her lafa elbet verecek bir cevabım wardır.Ama önce lafa bakarım laf mı die sonra söyleyene bakarım ADAM mı die…
//**|Aşkımmm|**\\&//**|KaniscH|**\\
//**|Aşkımmm|**\\&//**|KaniscH|**\\
- essperanza
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Rap noraa ya oyunu öğret az wsde kanatma diyip kudreti biitnce ws saylanmaz dio sonrada bana laf yapıyo xd
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

essperanza yazdı:Rap noraa ya oyunu öğret az wsde kanatma diyip kudreti biitnce ws saylanmaz dio sonrada bana laf yapıyo xd
mahalle karısı gibi :mrgreen:
Arkadaşım oyunda seni kestim ama bunu hala kendine yediremiyorsun beni ancak kudretim olmadığında kesebiliyorsun ve çok büyük bir iş başarmış gibi her kesin kafasına noraa yı kestim vs atmayı bilmiyor diyorsun. Lütfen daha fazla seviyesizleşme ve bu konu burda kapansın kimse ile tartışmaya girmek beni mutlu etmez...essperanza yazdı:Rap noraa ya oyunu öğret az wsde kanatma diyip kudreti biitnce ws saylanmaz dio sonrada bana laf yapıyo xd
Nick
/color]Nora
Sunucu
/color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç)
Karakter Türü
/color]SAVAŞÇI ŞİFACI BÜYÜCÜ

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
Sunucu
Karakter Türü

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
- essperanza
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Nora yazdı:Arkadaşım oyunda seni kestim ama bunu hala kendine yediremiyorsun beni ancak kudretim olmadığında kesebiliyorsun ve çok büyük bir iş başarmış gibi her kesin kafasına noraa yı kestim vs atmayı bilmiyor diyorsun. Lütfen daha fazla seviyesizleşme ve bu konu burda kapansın kimse ile tartışmaya girmek beni mutlu etmez...essperanza yazdı:Rap noraa ya oyunu öğret az wsde kanatma diyip kudreti biitnce ws saylanmaz dio sonrada bana laf yapıyo xd
Ne ?Sen mi beni kestin hiç gülceğim yoktuu xDBen sana kanatma attım kudretin bitti kestim seni sen saylanmaz wsde din kaçtın xd
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
-
newxparti
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
Nora madem kestin gel tüm meran önünde çarına ws atınessperanza yazdı:Nora yazdı:Arkadaşım oyunda seni kestim ama bunu hala kendine yediremiyorsun beni ancak kudretim olmadığında kesebiliyorsun ve çok büyük bir iş başarmış gibi her kesin kafasına noraa yı kestim vs atmayı bilmiyor diyorsun. Lütfen daha fazla seviyesizleşme ve bu konu burda kapansın kimse ile tartışmaya girmek beni mutlu etmez...essperanza yazdı:Rap noraa ya oyunu öğret az wsde kanatma diyip kudreti biitnce ws saylanmaz dio sonrada bana laf yapıyo xd
Ne ?Sen mi beni kestin hiç gülceğim yoktuu xDBen sana kanatma attım kudretin bitti kestim seni sen saylanmaz wsde din kaçtın xd