Merhaba,
İKV gelişim sürecinde oyuncuların isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir. Önerilerinizi birde İletişim/Destek Formu üzerinden, bildirim tipini Öneri olarak seçtikten sonra talebinizi gönderiniz.
İyi forumlar.
Silahlar yandi Zirhlar neden olmasin!!!
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Silahlar yandi Zirhlar neden olmasin!!!
onlar mesajları okumuyo bile sürekli aynı cevap geçen
denise gidek yazdım öneriniz için teşekkürler ancak kısa vadede böyle bi değişiklilik düşünülmüyor dedi olabilirmi
denise gidek yazdım öneriniz için teşekkürler ancak kısa vadede böyle bi değişiklilik düşünülmüyor dedi olabilirmi
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
Pek inandırıcı gelmedi ama doğru veya yanlış görmediğim şeye inanmam .. Yanlış anlama demedi falan demiyorum demişlerdir ama benim kişisel yapıma göre görmediğim kanıta dayalı bir belge olmadan bir şeye inanmam zorkaniloskaalin yazdı:onlar mesajları okumuyo bile sürekli aynı cevap geçen
-
- İskele Babası
RaidersOfChaos yazdı:Pek inandırıcı gelmedi ama doğru veya yanlış görmediğim şeye inanmam .. Yanlış anlama demedi falan demiyorum demişlerdir ama benim kişisel yapıma göre görmediğim kanıta dayalı bir belge olmadan bir şeye inanmam zorkaniloskaalin yazdı:onlar mesajları okumuyo bile sürekli aynı cevap geçen
başka bir cevap aldığın oldumu kanıt meraklısımısın
şu soruya cevap ver evet yada hayır
senin aklın varmı ?
SeF4 yazdı:Saçmalamayın Arkadaşlar.Bütün Çemberlitaş Dizili Bi Savaşçı Olsa 6 Parça İtem Var 2x6x600 +522+522.2 Savaşçının Max Siz Düşünün Şimdi Ceket Siz Bir Ecellinin Max 4500 Küsürat x2 Desek 9000 Max +Takılarda Yükseltilse 10000 Üstü Bir Max.2 savaşçı Gaffarı Tek KeserHepiyeK45 yazdı:Başka pantolon ceket eldiven ayakkabı onlarda parlasın tanesi 20 tl den oyunu zevk için oynayın en iyisi olmak için değilrednem yazdı:arkadaslar silah yukseltme gercekten güzel bi ürün bu ürünü zirhlardada olsa nasil olur zirhlarda yansa parlasa süper olur fikkrlerinizi yazarsaniz ona gore destege mesaj atalim
hahahahahahahahaah ne zamandır bu kadar gülmemistim
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
Katılıyorum.. Eğer böyle bir sistem gelirse oynayan kalmaz. 4 Yıl verdiğim emeğe acımadan 1 kalemde siler geçerim.. :arrow: :arrow:SeF4 yazdı:Saçmalamayın Arkadaşlar.Bütün Çemberlitaş Dizili Bi Savaşçı Olsa 6 Parça İtem Var 2x6x600 +522+522.2 Savaşçının Max Siz Düşünün Şimdi Ceket Siz Bir Ecellinin Max 4500 Küsürat x2 Desek 9000 Max +Takılarda Yükseltilse 10000 Üstü Bir Max.2 savaşçı Gaffarı Tek Keser
- KIYAMETALEVI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Oyun maf olur ama yönetim için önemli olan para kazanmak bu yüzden bunu yapmaları an meselesi.
okumanız var sanırım zırhlar yansa parlasa dedım hasarı arttırılsın demedım sadece gorunus acısından attırılsın yanı
imgright]http://img837.imageshack.us/img837/3258 ... takimi.png[/imgright]
-
- İskele Babası
rednem yazdı:okumanız var sanırım zırhlar yansa parlasa dedım hasarı arttırılsın demedım sadece gorunus acısından attırılsın yanı
ahahhahah ona para vercek kadar salak yokdur herhalde
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
Milletin keyfinin kahyası mısın sen @kaniloskaalin misin nesin he ? Sanane millet istediğine para verir forumda takip ediyorumda seni konusmalarından ortalama yaşın 13-15 arası bişi sanırım " s*l*k " falan gibi çocuksu laflar etmendende belli oluyor yani :ugeek:kaniloskaalin yazdı:rednem yazdı:okumanız var sanırım zırhlar yansa parlasa dedım hasarı arttırılsın demedım sadece gorunus acısından attırılsın yanı
ahahhahah ona para vercek kadar salak yokdur herhalde