3 Nucleus Kolye
2 Alternator Kolye
2 Kıyamet Alevi Kolye
600 Madalya
Geri herşey tamam tek bir tane yüzüğüm yok.
Kazanamama şansıma koyayım.
item
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: item
600 madalya 2 alternator kolye kenandan o kadar. Motorin ve centurion tam. Junondan kıyamet zırh ve nucleus yüzük eksikematemax yazdı:3 Nucleus Kolye
2 Alternator Kolye
2 Kıyamet Alevi Kolye
600 Madalya

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
300 madalya tek nuc yüzük Kıyamet kolye eksik (Kıyameti geçtim nuc yüzük önemli...)
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
Bu oyuna bu yüzden ara verdim ben çok sinirlendim çünkü. 618 madalyam mı ne öyle bişey var. Alter yüzük düşmüyor. nucleus kolyeyi istemiyorum bile artık alter yüzük yeter. ama yoklBlackDeathl yazdı:300 madalya tek nuc yüzük Kıyamet kolye eksik (Kıyameti geçtim nuc yüzük önemli...)

- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Alter kolye dşnda tüm takılari 1günde tamamladım. Tavsiyem: bir kez birşey düştü mu bidaha atın.Canceazi yazdı:Bu oyuna bu yüzden ara verdim ben çok sinirlendim çünkü. 618 madalyam mı ne öyle bişey var. Alter yüzük düşmüyor. nucleus kolyeyi istemiyorum bile artık alter yüzük yeter. ama yoklBlackDeathl yazdı:300 madalya tek nuc yüzük Kıyamet kolye eksik (Kıyameti geçtim nuc yüzük önemli...)
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
Hahaha önce düşmesi lazım tabilBlackDeathl yazdı:Alter kolye dşnda tüm takılari 1günde tamamladım. Tavsiyem: bir kez birşey düştü mu bidaha atın.Canceazi yazdı:Bu oyuna bu yüzden ara verdim ben çok sinirlendim çünkü. 618 madalyam mı ne öyle bişey var. Alter yüzük düşmüyor. nucleus kolyeyi istemiyorum bile artık alter yüzük yeter. ama yoklBlackDeathl yazdı:300 madalya tek nuc yüzük Kıyamet kolye eksik (Kıyameti geçtim nuc yüzük önemli...)

- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Benim cent , motorin , Junon ( NucLeus yüzük ve Kıyamet yüzük (Zaten Çöp)) Hariç Herşey tamam Eksiklerim 3 tane oda hepsi yüzükCanceazi yazdı:600 madalya 2 alternator kolye kenandan o kadar. Motorin ve centurion tam. Junondan kıyamet zırh ve nucleus yüzük eksikematemax yazdı:3 Nucleus Kolye
2 Alternator Kolye
2 Kıyamet Alevi Kolye
600 Madalya
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax