BENİ TANIYANLAR İÇERİ

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
PaRDuSxYoRGuN47
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: BENİ TANIYANLAR İÇERİ

Mesaj gönderen PaRDuSxYoRGuN47 »

Ali ben seni o olaydan beri sildim ne iksiri kaybettim ben ama hic umrumda degil şuan cantamda 700 tane iksir var ben iksire bakmam abilerime arkadaşlarıma bakarız ve dostlarıma bakarım senin gibi satıcı olmam ve ayrımda yapmam 2 3 tane item aldın diye havandan gecilmiyo ben bu oyunu 4 senedir oynuyom hic sorunum olmadı sen 1 sene oynadı neler yaptın veli abi ve ali abi olmasaydı sen bu duruma gelemezdin onlar sana hep iyi davran dı sen onlara ne yaptın ben senin gibi degilim hayatta başarılar sana bol bol oyunlar oyunda dostlarını kaybet ....!!!! Bide herşey oyun degil...!!!
Kullanıcı avatarı
pardusxartist
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen pardusxartist »

4 senedir oynuyorm diyorsun playerlik 0 24saat onlinesin adam adam gibi item yok çok şanslı olmana rağmen .d neyse burada kapatalım. Uğraşmaya bile değmezsin eğer ben pardustan ayrıldıysam veli abi seni koruduğu için ama onlarda anlayacak senin bir iftiracı kıskanç ve dayanılmaz BIRI OLDUĞUnu :)
RebeLsxaRTisT

ResimResim

Resim
PaRDuSxYoRGuN47
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

ali sen hale bişe ögrenmedin mi veli abi her zaman haklı olan ların yanındadır ben 4 senedir oynuyorum evet ben sizin gibi şanşlı degilim ve ben her saat başı cemberliye girmiyorum işim oluyo giremiyom loncayla ilgili işimi yapıyodum ama sen bir gün bile işini yapmadın hep cemberlideydin ama ben girmedin loncadaki arkadaşlara yardım ettim ama sen bir sn ye bile yapmadın işini yapsandın şuan PARDUS AİLESİYLE birlikte olurdun bide diyosun veli abi seni korudu veli abi dogrunun yanında olur ve sen zamanını bekliyodun rebels olmak için sen veli abiye sordun ya onur ya ben dedin abi veli abide sana güle güle ali dedi. send size kolay gelsin dedin cıktın bende orda dedim şimdi git rebels ol dedin ve dedin olmam sonra 1 2 gün geçti ben cemberlideyim bi bakıyom rebelsxartist yazı senin ne mal oldugun burda belli tmm mı ali......!!!!!!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
pardusxartist
Cin Avcısı
Cin Avcısı

haha kendini avut işi oluyormuş 24 saat onlinesin haha ayrıca veli abi hakli olmakla alakası yok rest çekmeme kızdı. Her zaman diyorm 4 senedir oynuyor ve bu kadar kabiliyetsizsen sende bir problem olabilir ayrı olarak sen kıskançsin kıskandığından beni loncaya kötüledin herkez biliyor bunu senle aynı loncada olmak imkansızdı rest çektim restime kızıp seni çıkarmadılar o zaman çek çıkarım ddim ayrıca rebels her zaman istemişti beni bende rebels oldum bunda ki sebep sana ve beni anlamayanlara karşı beni bilen bilir canım düşmanlarıma cehennem dostlarına cennetimdir ben
RebeLsxaRTisT

ResimResim

Resim
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

PaRDuSxYoRGuN47 yazdı:ali sen hale bişe ögrenmedin mi veli abi her zaman haklı olan ların yanındadır ben 4 senedir oynuyorum evet ben sizin gibi şanşlı degilim ve ben her saat başı cemberliye girmiyorum işim oluyo giremiyom loncayla ilgili işimi yapıyodum ama sen bir gün bile işini yapmadın hep cemberlideydin ama ben girmedin loncadaki arkadaşlara yardım ettim ama sen bir sn ye bile yapmadın işini yapsandın şuan PARDUS AİLESİYLE birlikte olurdun bide diyosun veli abi seni korudu veli abi dogrunun yanında olur ve sen zamanını bekliyodun rebels olmak için sen veli abiye sordun ya onur ya ben dedin abi veli abide sana güle güle ali dedi. send size kolay gelsin dedin cıktın bende orda dedim şimdi git rebels ol dedin ve dedin olmam sonra 1 2 gün geçti ben cemberlideyim bi bakıyom rebelsxartist yazı senin ne mal oldugun burda belli tmm mı ali......!!!!!!!!!!!!!!
Ali'yi Savunmak Gibi Olmasın . Oyunda Geçirdiğim Süre Çok Bilen Herkes Bilir .
Kendi Gözlemimi Söyleyeyim ;
Bence PARDUS'Lara Yardım İçin Değil, Grup Bulamadığından Girmiyordun Çemberliye .
Ki Bunu Kanıtlayadabilirim Aksini İddia Edersen . Bu Söylediğim Tezide Destekleyen Bir Çok Şey Var.
Ha İkiniz Aranızdaki İlişkiyi Bilmem , İtemdir Şudur Budur Beni Tınlamaz , Alimert Pardus Ailesindeykende Tınlamazdı.
Ama Söylediğim Gibi Ne Yazık Ki ;)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
PaRDuSxYoRGuN47
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

gökhan ben buraya seninile ilgili bişe yazmadım sen neden yorum atıyon ister bulurum grup ister bulmam o dert benim dertim ali ben de seni kıskanmıyorum sen grövlerini yapmadıgın için seni şikayet ettim ve ben seninile artık muhhattap bile olmam....!!!!
PaRDuSxYoRGuN47
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

AYRICA BEN DE İTEMDE VAR HATTA BEN SENİN İTEMLERİNİ KISKANSAM BİLE ŞUAN OKULUMA BAKIYORUM VAKİDİM OLSA SENİN 2 MİSLİ İTEM YAPARDIM İTEM NE Kİ ÖNEMLİ OLMAK DOSTLUK SAYGI SEVGİ KARDEŞLİK AYRIACA İTEM BENİM İÇİN DERT DEGİL GÖRDÜN 2 GÜNDE ZIRH ÜRETTİM DEDİGİM GİBİ ÖNEMLİ OLMAK DOSTLUK AMA SİZDE BU YOK KARDEŞ ONUN İÇİN BU ARALAR OYUNA GİREMİYOM ÇÜNKÜ OKULDAN GEÇ GELİYOM SAAT 5. TE GELİYORUM GİRMEME DEGMEZ SEN KİN BÜDEMESEYDİN BUNLARIN HİÇ BİRİ OLMAZDI KARDEŞ HEERŞEY OYUN DEGİ ANLICAGIN İTEM GELİR GEÇER BEN OYUNDA OLMASAM BİLE SAGOLUN OKULDA ARKİLERİM VAR YAZIN NELER GELCEK NELER İYİ OLCAK HERŞEYİ ANLATIYOLAR SENDEN ÇOK BİLGİM VAR BU OYUNDA OYUN KOLAY 2 GÜNDE İTEMİN KRALI DİZİLİR SON LAFIM SENDE ÇOK KİN VAR Bİ OYUN İÇİN HAYATTA BAŞARILAR ..! :arrow:
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Mesaj gönderen Beyzade »

Gökhan sen neyi kanitliyon, neyi savunuyon?? Sen bence en iyisi SUS ve Atesi körükleme.
Onur ve Ali mert sizin derdiniz ne? Neyi tartisiyorsunuz burda?
Onur dogruyu söylüyorsun. Ali mert üzerine düsen görevi yerine getirmeyip, vazifelerini yerine getirememisdir. Sende sikayet ettin hakli olarak.
Ali mert sende dogru söylüyorsun. Sen Onurun sikayet etmesine kizdin Veliye rest cekmeye kalkdin. Ya ben ya o gider bu Loncadan dedin! Bu aciklama karsisindada Veliden yerinde bir cevap aldin. Sana gitmek istiyorsan Güle Güle dedi. Sonucda sen ne bekliyodunki nasi bi cevap verilecekti sana. Biz ne iteme bakariz ne carlarini nasil kullandigina. Mühim olan her zaman Bi insanin kendi karakteri ve kisiligidir. Oyunda nankör karaktersiz hatta her seyi inkar eden kisiliklerden cok var. Derlerya yemek yedigi tasa tüküren kisiler bunlar.
Sen degil kim olursa olsun, rest cekmeye kalkarsa kalsin, alacagi cevap hep ayni olacaktir.
Sana kizginligimin ne oldugunuda cok iyi biliyosun Ali mert. Bi erkek bilafkonusur ortaya o lafda durur. Ne tükürdügünü yalar, nede dansöz gibi kivirir. Sen malesef beni hayal kirikligini düsürdün. Bosa dememisler ummadigin tas bas yarar.
Ayni sekilde Gökhanada cok sinirliyim. Ikinizde en iyisi uzak olun. Böylesi herkes icin daha saglikli bi karar olacak.
Gelelim sözün bittigi yere. Ben sana bi aciklama yazdim buraya Ali mert. Sen buraya daha hala niye yaziyosun? Durduk yere adamin türkcesine laf atiyosun yukarda yazdigin kelimelere cümlelere bak. Dünyanin hatasi var. Ve inanki umrumda bile degil nasil bir türkceye sahip oldugu cünkü bu ne beni nede hic kimseyi ilgilendirmez. Ama sen o lafinin bahanesi ile burda bir Tartisma alani yaratip Onura durduk yere catmak icin bi yorum yazdin.
Sana ben en iyisi tekrar yazim. Sen eger türkcemize o kadar deger veriyosan ilkin kendi hatalarindan basla kendini düzeltmeye sonrada Yorumunu isteyen kisilere, Arkadaslarinin sayfalarina veya Bulundugun lonca sayfasina git yorumunu yaz. Ama seni ilgilendirmeyen konularada yalandan yere yorum yapma. Ali abimi severim sayarim diyosunuz.
LAFDA OLMASIN, Seven sayan susar ve söz dinler. Sizlerdende istegim budur. Herkes oyununa, eglencesine baksin.
Bir dahada böyle bir ortam yaratmayin. son sözümdür. Baska sorunu olan varsa TS in numarisi var, Gelin konusalim bu ortamlardada böyle yazismalar bir daha olmasin.
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Mesaj gönderen Beyzade »

Beyzade yazdı:
pardusxartist yazdı:
PaRDuSxYoRGuN47 yazdı:sen rahat ol paşam bırak kesinler şimdi .. eger okuladn zamn kaldıkça girersem kafarı inletiriz çünkü iksir bol sorun degil çuan savaçımda 700 tane rahat var en çok fare ve tilki sen zamana bırak şimdi çünkü derler çok yogun ..5 te geliyom
Cümleleri düzgün kur ve türkçeyi güzel kullan rica edıyorum.
Ali burda sana itaben bisey yazilmamistir. Seni ilgilendiren veya okumak mecburiyetinde oldugun bir konu degildir bu. Bu yüzden sen bilgini ve yorumunu seni ilgilendiren konullarda veya bulundugun Loncanin sayfasinda yada arkadaslarinin acdigi konularda kullanmani rica ediyorum. Bu arada Vaktin olursa kendine yeni bir kullanici ismi ile yeni account acarsan daha makbule gecerdi. Hala Yorumcu Pardusxartist yaziyor ve milletin aklini karistira biliyor. Sonucda Pardus Ailesi ile bir bagin olmadigindan dolayi degistirmende sanirim en dogrusu olurdu.
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
pardusxartist
Cin Avcısı
Cin Avcısı

tamam sustum sadece sen sus değigın için neden rebels oldugumuda anlattım neyse