Dükkan'da Kaçırılmayacak İndirimler!
- MaJoRDePReSYoN
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Dükkan'da Kaçırılmayacak İndirimler!
aynen 2000 - 3000 - 5000 akce gelse iyi olur..
ATAM İZİNDEYİZ !

Kaybedicek birşeyim yok ! Korkulacak kıvamdayım..
[YMF] Yalı Mc's Family. < KURUCU >

Kaybedicek birşeyim yok ! Korkulacak kıvamdayım..
[YMF] Yalı Mc's Family. < KURUCU >

- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
Düşürdükte yükseltmesi kaldıbilall yazdı: Bilgi için teşekkürler, umarım yeni gelen yeni efsunlu silahlar için de yükseltilebilme şansı olur.
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
- amanedenolmuyor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Çok teşekkürler tamda silah yükseltme alıcaktım çok iyi oldu.Ama bu ne zamana kadar sürücek acaba ? Belli bir süre demişsiniz.
Bir süre zarfı yok mu ona göre alacağım..
Bir süre zarfı yok mu ona göre alacağım..
Fenerbahçelı (49) (^)Latif

- dyb21
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Rock N Roll
Ejder Asa Hepsinin Kralıdır 
IıIPaTRoNIıI TOXİC
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
-
- İskele Babası
Sabah yani 28-09-2011 saat 10 ile 11 arası olması gerekiyor sanırım. 2500 akçe çekmiştim ve Ashab-I Keyfi ^yükseltecektim Ve yükselttimde kalan 505 akçeye x25 tane kudret iksiri aldım Aktar Şevketten. Çarşıya Arkadaşlarla gezmeye gitmiştik Eve geldiğimde 12:00'dı 12:10 geçe oyuna girerken yanda ki reklamı fark ettim. %25 İNDİRİM Silah yükseltme Yardımcılar vs. PeKİ Ben aldıktan sonra neden oldu bu ben onu merak ediyorum belli bi sayıya ulaştıktan sonramı olcaktı bu yani en son kerizde ben oldum 1995 akçeye parlattım eğer 1 saat falan geç yapsaydım 1495 akçe yani 5TL Karîm olacaktı lakin 1995 akçeye parlattık olana bak 1 saat sonra 1495 akçeye düşsün yani bana kerizlendin kazzıklandın anlamına gelir. peKİ diyeceksiniz ne alakası var diye O ZAMAN Böyle durumlarda FORUMLARDA KONU OLCAK ARKADAŞ ŞU GÜNDE ŞU EŞYADA İNDİRİM BU GUNDE BUNDA İNDİRİM ŞUNU ALANA ŞUNDA İNDİRİM diyerekten işe bak ya 5 tl gitti
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Lonca: We Are Family
İkv Dükkanda Ürünler Her an kampanyaya girebilir veya her an kaldırılabilir sizin işiniz ise şansınıza bağlı bir iş olmasıdır.Lütfen bu tür şikayetlerde bulunmak için forum yerine;deaddman858 yazdı:Sabah yani 28-09-2011 saat 10 ile 11 arası olması gerekiyor sanırım. 2500 akçe çekmiştim ve Ashab-I Keyfi ^yükseltecektim Ve yükselttimde kalan 505 akçeye x25 tane kudret iksiri aldım Aktar Şevketten. Çarşıya Arkadaşlarla gezmeye gitmiştik Eve geldiğimde 12:00'dı 12:10 geçe oyuna girerken yanda ki reklamı fark ettim. %25 İNDİRİM Silah yükseltme Yardımcılar vs. PeKİ Ben aldıktan sonra neden oldu bu ben onu merak ediyorum belli bi sayıya ulaştıktan sonramı olcaktı bu yani en son kerizde ben oldum 1995 akçeye parlattım eğer 1 saat falan geç yapsaydım 1495 akçe yani 5TL Karîm olacaktı lakin 1995 akçeye parlattık olana bak 1 saat sonra 1495 akçeye düşsün yani bana kerizlendin kazzıklandın anlamına gelir. peKİ diyeceksiniz ne alakası var diye O ZAMAN Böyle durumlarda FORUMLARDA KONU OLCAK ARKADAŞ ŞU GÜNDE ŞU EŞYADA İNDİRİM BU GUNDE BUNDA İNDİRİM ŞUNU ALANA ŞUNDA İNDİRİM diyerekten işe bak ya 5 tl gitti
www.istanbuloyun.com/support.aspx
İyi oyunlar İyi Eğlenceler Dilerim...
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Loncusız
Yalnız oynamak isteyenlere hiç seçenek bırakmıyorsunuz. Tek oynamayı sevenler için eşya/iksir/para kasma bölgeleri olsa belkide GB lerde sıkılan oyuncular oyunu bırakmaz.Nerull yazdı:İstanbul'un dar sokaklarını hala yalnız dolaşanlar için kaçırılmayacak fırsatlar Dükkan'da sizleri bekliyor!

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Tek Yumruk
Şansa bak tam da boz ayı alacaktım ki indirime girmiş hemen aldım. Bize böyle fırsatlar verdiğiniz için teşekkür ederiz.

- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Lonca: We Are Family
aynen bende tam latifime yükseltme basacağım sırada denk geldiTertip yazdı:Şansa bak tam da boz ayı alacaktım ki indirime girmiş hemen aldım. Bize böyle fırsatlar verdiğiniz için teşekkür ederiz.
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Süresi nedir Ona Göre Alıcam Bir Kaçtane eklenti.. :idea:

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '