OYUNU NEDEN SIKTINIZ !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RaidersOfChaos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: I Ergenekon I

Re: OYUNU NEDEN SIKTINIZ !!!

Mesaj gönderen RaidersOfChaos »

Bu GM ' lere ve DEV'lere bu kadar yüklenmenize anlam veremiyorum. Arkadaşlar biliyorum kimisi 39 seviye dönemini istiyor. Klan savaşı falan yani. Fakat sürekli 39 da kalıp sürekli aynı kişileri kesmek hiç zevk vermeyecektir ki bi müddet sonra bu yüzden oyunu bırakan bile olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca Çemberlitaş gelmesiyle forumda bi çok konuya göz attım herkes Migrat / Sığınaklar / Çemberlitaş grup bölgelerine bi isyanda. Bunlar gelmese 39 seviye döneminde kalsak herkes 39 olsa aynı kişiler birbirini kesse daha mı hoş olur ? Neyse tartışma yaratmak için bu yorumu yapmadım. sadece kişisel düşüncelerimi yansıtmak istedim. Bence birazda yönetime hak verseniz iyi olur.

İyi Forumlar / Oyunlar..

Raiders Of Chaos Lonca Kurucusu / ELypSioN
Resim
O ŞİMDİ ASKER !
BoRNoVaLı | Veda Konusu ( Askerlik )

• 25 Aralık 2009 - 20 Aralık 2015 •
Kullanıcı avatarı
mask103
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: OYUNU NEDEN SIKTINIZ !!!

Mesaj gönderen mask103 »

RaidersOfChaos yazdı:Bu GM ' lere ve DEV'lere bu kadar yüklenmenize anlam veremiyorum. Arkadaşlar biliyorum kimisi 39 seviye dönemini istiyor. Klan savaşı falan yani. Fakat sürekli 39 da kalıp sürekli aynı kişileri kesmek hiç zevk vermeyecektir ki bi müddet sonra bu yüzden oyunu bırakan bile olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca Çemberlitaş gelmesiyle forumda bi çok konuya göz attım herkes Migrat / Sığınaklar / Çemberlitaş grup bölgelerine bi isyanda. Bunlar gelmese 39 seviye döneminde kalsak herkes 39 olsa aynı kişiler birbirini kesse daha mı hoş olur ? Neyse tartışma yaratmak için bu yorumu yapmadım. sadece kişisel düşüncelerimi yansıtmak istedim. Bence birazda yönetime hak verseniz iyi olur.

İyi Forumlar / Oyunlar..

Raiders Of Chaos Lonca Kurucusu / ELypSioN
Zaten oyunun bölgelerine diyecek yok ama tek kalan kişiler var o yüzden böyle bir bölge olursa iyi olur diye düşündüm benimki sadece bi uyarı oyun bırakan çok oldu ıkv bizim oyunumuz. misal ben meran şehirine en son gideli 2 ay olmuştur oyunda grup bulamayınca çıkıyorum yapacak bişey yok meranda kassam ne olacak madenler itemler para yapmıyorki ben bu anlamda şehre bir eklenti daha gelmesini istiyorum farklı item farklı yaratıklar felan, her oyunda bu tür yerler var neden ıkv de olmasın...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön