SkyBlue yazdı:Oyunun en güçlü bossunun"Kuklacı"olacağını nereden çıkardınız ki ? En güçlü boss "Kuklacı"ise"Kuklacı"dan sonra başka boss veya başka bölge gelmemesi gerekir. Başka boss ve başka bölge gelmedi mi oyunun sonu gelir. Bu yüzden oyunun en güçlü bossu"Kuklacı" değildir.
Oyunda Şu Anda Kuklacı Diye Bir Boss Yok Zaten
Kuklacının Seçilmişi Var
Karıştırma Ogün
Arizonaa yazdı:Selamın Aleyküm arkadaşlar
İki Ters Bir Düz ne demek açıklayabilirmisiniz
süper bir açıklama iki ters bir düz genelde şiş ve iplik ile örülen bir motif biçimidir diye biliriz lastik haroşe gibi bir çok örnekleride var mevlüt bey kazak örmeye mi heveslenmiş ne 2 ters bir düz demiş 2 adım geri bir adım ileri deseymiş oyuna daha çok anlam kazandırırmış zira bu şekliyle oyun 2 geri bir ileri ielerliyor gibi görünsede herşey eskiye nazaran daha geride kalıyor ya neyse fazla yorum yapmayayım cısss yaparlar sonra bana
Oyunun en güçlü Patron'u ünvanına sahip olan yaratık diye tahmin ediyoruz, tarihçe örgüsünde önemli bir yeri var. Selami Kelaynak'da aynı şekilde, yıllardır izini sürdüğümüz gizemli bir kişilik.
Oyunun sonu 59, 69 ne olur bilinmez ama en son karşımıza çıkacak ikili olacaklar bana göre.
2 ters 1 düz tahminimce bizle ilgili.Karekterimiz 2 yanlış iş 1 de doğru iş yaptığından böyle denilmiş olabilir.2 yanlıştan birincisi Gaffarı öldürmemiz diğer yanlışımız ise Teşkilattan ayrılmamız.Doğru yaptığımız ise hain olan İstihbarat Subayını öldürmemizdir.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Refresh yazdı:2 ters 1 düz tahminimce bizle ilgili.Karekterimiz 2 yanlış iş 1 de doğru iş yaptığından böyle denilmiş olabilir.2 yanlıştan birincisi Gaffarı öldürmemiz diğer yanlışımız ise Teşkilattan ayrılmamız.Doğru yaptığımız ise hain olan İstihbarat Subayını öldürmemizdir.
bazıları istihbarat subayı diyor ya seni gibi. ben onu istihbarat komutanı olarak biliyorum.meteor alışkanlığından mı öyle diyorsunuz yoksa o meteordaki istihbarat subayı mı hain olan çözemedim.bu konuyu bir açıklığa kavuşturur musunuz?
Hayat tek başına mücadele sanatıdır. Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!! Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.