Karakterlerim kayıp lütfen YARDIM edin !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
turkojan89
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Karakterlerim kayıp lütfen YARDIM edin !

Mesaj gönderen turkojan89 »

ARZLODOS yazdı:
turkojan89 yazdı:yönetciler gm ler cvp vericekmisiniz çarlarım yok ortada diyorum desteğe kaç tane bildirim attım cvp bekliyorum 4 tane 49 seviye çarım ortada yok kaç yıllık emeğim var o çarlarda benim lütfen çarlarımı sobee hesabıma aktarın...
La kaç defa mail atacan bir kere atsan yeter bee o kadar ayzacagına bin bir otobuse studyolarına git bire bir görüş alla alla adam gibi anlatıyoruz bir sende olmadı ikvden mesajla ulaştısan tamam dün bir bugun yazıyorda yazıyor. Bekle uzun süre girmemişşsin bir hafta daha girmeyi ver ölecenmi.

durmadan mail atarsanda bu kezde işi inada bilndiriler valla ben olsam oyle ayaprım :)
Acımam. Sonra spam oalrak işaret çakarım oh ne temiz bir mail hesabım olur acele ediyon hemide çook.

http://www.istanbuloyun.com/storeshowcase.aspx

Bu sayfadan yeni aktardgın hesabınla gir karakter aktarımını seç akçe yüklemeden hayali bir aktarma yap aktarıacak karakter bulunmuyor yazısına kadar sonuna kadar git.(yada aktarılacak akçeniz yok diyene kadar git.) Teşkilatı seç orda isim gözükmüyorsa hesabın aktarılmıs ama carlar gelmemiş demektir.
Yada tüm işlerimleri başa alarak yeniden dene
Bak bakalım 4 adet karakter cıkıyormu diye.

ttnet@hotmail.com adlı üyeliğiniz ttnet@sobee.com adresine taşınmıştır. Üyelik tipi Sobee seçerek yeni üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.

TTnet sunucusunu seç eski ttnet mail adresini yazarak ve ttnet ile girdigin şifre ile gir yukardaki yazıya benzer bir yazı cıkıyormu bak.

1-Cıkıyorsa sende sorun yok.
2-cıkmıyorsa sorun aktarmada yanlışlık var
3-Aktive kodunu kopyalayıp adres cubugunden yapmamışsındır demek
4-Sadece aktarıldı yazını gördün ama kodu aktive etmedi yazısı cıkıyor sen onu görmedin
nese yukarda yazılan yazı cıkıyormu bana yaz burdan. mal adresini yazmada. ornek leme yaaprak yaz.

arkadaşım 4,5 yıllık ikv oyuncusuyum ben böle bi sorunuun herkeste oldunu nerden bilebilirim uzun süredir girmiodum denilen herşeyi yaptım ttnet hesabınız sobeye taşınmış yazısı çıkıo ttnet hesabımla girince ama karakterlerim yok bekliyoruz bakalım...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön